Yaklaşık 8-9 yıllık Turk Telekom kullanıcısıyım ilk internetimiz 800 kbps ile ADSL bir internetti.
İşte sonra VDSL altyapı gelip once 16 sonra 50Mbps hızlara cıktım ve en son 35Mbps internet kullanıyordum. Turk Telekom'un paketleri cep yakmaya başlayınca biraz değişiklik isteyip ve cevremden TurkNet hakkında olumlu yorumlar alınca TurkNet'e geciş yapmayı kararlaştırdım. 17/12/2020 tarihinde Turk Telekom taahhutum biteceği icin TurkNet'i aramıştım. Sağ olsun satışla ilgilenen eleman bayağı yardımcı olmuştu. Memnundum. İşte bayan bana Turk Telekom'un kotu olduğunu bizi secerek memnun olacağımı asla pişman olmayacağımı falan belirtti. Keşke hep memnun kalsaydım... Bayana defalarca belirttim internet kesintisi olmasın internet kesintisi olmasın diye en az 20 kez belirttim.
Ben universite oğrencisiyim. Dun oğlen 11.15 gibi universitemin uzaktan eğitim dersinde dersimi işliyordum, bir anda internetim kesildi. Anlam veremedim neden gittiğini anlamaya calıştım ve TurkNet'i aradım ve modem kurulumunu yapmalısın dediler. Tamam deyip kurdum muşteri hizmetlerindeki bayan yardımcı oldu şoyle yap boyle yap falan diye. Sonra kurulum bitti ve tahmin edin ne oldu? . İnternetim bağlanmadı...
11.30 gibi modem kurulumu yaptık internet gitti falan arıza kaydı actım. Arıza kaydını actım 24 saat modemi kapatmayın modeme bir şey yapmayın falan dediler tamam dedim, bekledim. 24 saat gecti bugun 13.00 gibi mesaj geldi. İşte modemi tekrar kurun, ıp değiştirin, başka tarayıcıdan girin, modemi kapayın acın ve modem firmanızı arayın dediler. Bu saatten itibaren TurkNet gozumden duştu muşteri hizmetleri telefonlarıma bakmıyor, sorunun modemde olduğunu inandırmaya calışıyorlar...
33 saatlik deneyimimi anlatmam gerekirse tamamen rezillik. 33 saattir internetsizim 2 derse giremedim 1 vize sınavıma giremedim yarın yine vize sınavım var ve muhtemelen ona da giremedim. Derslerimin tekrarlarını izleme şansım var ama vizelerin tekrarına girme şansım yok. En kritik derslerimin vize sınavlarıydı bir dersim 8 kredi bir dersim 6 kredi ve ikisine de giremeyeceğim. Mobil internetim yaklaşık 130 MB olduğu icin vize sınavında biter. Sevgili arkadaşlar ben izninizle TurkNet'e şoyle demek istiyorum.
Sevgili TurkNet yetkilileri: Turk Telekom'a camur attınız, adamlar en azından internet veriyordu siz daha 33 saattir internetimi acamıyorsunuz. 9-10 yıldır kesilmeyen (arada hız problemleri oldu) interneti sunan Turk Telekom'a camur atmadan once lutfen kendi sorunlarınıza kulak verin. Tek bilmeniz gereken şey kotu firma olduğunuzdur.
En yakın zamanda aboneliğimi iptal ettireceğim arkadaşlar. İnternetim bağlanmadığı icin hicbir hak talep edemezler. Lutfen TurkNet'i secmeden once milyon kez duşunun.