Arkadaşlar merhaba, uzun suredir kaliteli şekilde kullandığım hizmet TTNet tarafından arandığım sure sonra kesildi. Şoyle ki TTNet beni arayarak son zamanlarda hızınızda duşukluk goruyorum isterseniz daha uygun fiyatla.bize gecebilirsiniz dediler. Turknete biz sadece 6. Porttan hizmet veriyoruz gibi konuştu. Bende memnun olduğumu cunku 80 MB download ve 8 MB uplolad alıyorum ve oyunlarda cok iyi performans verdiği icin hayır dedim.
3 4 gun sonra internetim kesildi. Arıza kaydı oluşturdum. TTNet saha ekibi muşteri kaynaklı problem olduğunu saha dolabindan ankastreye kadar bağlantı geldiğini ve ic tesisatta sıkıntı olduğunu soylediler. Konuyu Twitter uzerinden dile getirince Turknet beni aradı ve 99 TL karşılığında eğer sizlik bir sorun varsa parayı oder sizlik bir sorun yoksa para odemezsiniz dedi.

Aşağıda resimde de gorulduğu gibi 4 5 gun once daire 4 e benim tavsiyemle Turknet bağlantısı oldu. Ve daire 4 un yeşil ok ile gosterdiğim gibi saha dolabindan gelen gri kabloya bağlantısı yapilmişken benim yani daire 11 deki sinyal kablomun ucları saha dolabindan gelen gri kabloya bağlantısı sokulmuş. Ve benim etiketimde "SOKME" İBARESİ yazılmış. Ama kablom sokulmuş. Sizce burada benlik bir hata mı var? Ne yapmam gerek sizce?