Merhaba TurkNet'e geceli bayağı oldu ama hala interneti kullanamıyorum cunku DSL ışığı sabit değil. Hatta daha once geldiklerinde modem bozuk olduğu icin sabitlenmiyor dendi ben bunlar yuzunden modemi iade ettim. Bugun TT'den ekip geldi ve sorunun bakır kabloda olduğunu soylediler. Şu an tum kablo bağlantılarınızı yeniledik dedi. İntenetinizi kullanabilirsiniz dedi gelen adam yedekte bir ADSL modem vardı kablo ona takılıydı ama hala DSL ışığı sabit değildi. Bende nasıl yaptınız hala sabit değil DSL ışığı dedim. Onlarda bana bu modem ADSL sizin hattınız VDSL o yuzden ADSL modemde kullanamazsınız dedi. VDSL bir modem bağlayıp rahatlıkla kullanabilirsiniz dediler. Benim pek inanasım gelmedi sizce doğru mu soyluyorlar. He bir de modemi bu sefer TurkNet'ten almak istemiyorum başka nereden alabilirim? ZYXEL VMG3625-T50B 300MBPS-866MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu urun TurkNet'in verdiği modemle aynımı.