Arkadaşlar iyi gunler. Ben TTNET kullanıcısıyım. Bundan 5 ay once ben taahhutum son buluyor diye farklı internet sağlayıcılarını araştırırken peder imzayı TTNET'le caktı ve 2 yıl taahhute ayda 95 liraya 24 Mbps internet sunuyor. Ancak benim evime gelebilen Max 13 Mbps olduğu icin ben ortalama 10 Mbps kullanabiliyorum. Ayrıca upload hızım 0.6 civarı. Her neyse. Ben bugun biraz araştırma yaptım ve Millenicom ile TurkNet'in bana resimlerde paylaştığım değerleri sunduğunu gordum. Başka bir internet sağlayıcısı maalesef olmuyor. Kablonet mesela internet bağlamıyor. TTNET ile olan sozleşme 2022'nin 6. ayında bitecek. Ben de diyorum ki, taahhut maahhut parası neyse odeyelim ve interneti değiştirelim. Cunku şu son 1 haftadır ozellikle TTNET yapıyor yapacağını. Ayrıca 95 lira oduyoruz. TurkNet'ten benim durumumdaki herkesin pişman olduğunu gordum. TurkNet icin "VDSL hizmeti varsa cok iyi, yoksa berbat." diyorlar. Muşteri temsilcisi olmayan bir internet sağlayıcısı zaten ne kadar hizmet sunabilir diye duşunuyorum. Benim adresimde olmak uzere. Ayrıca TurkNet'in TTNET altyapısını kullandığını biliyorum. Muhtemelen Millenicom'da aynı şekilde. Ben duşunuyorum ki, firma değişikliğine gidersem araya bir aracı sokmaktan başka bir şeye yaramayacaktır. İnternet ile alakalı aynı problemleri cekip, sadece arkadaş ortamındaki gibi "Ben soyleyemem sen soyle halledersin." donuyor iş. Ne duşunuyorsunuz? Ayrıca taahhut nasıl hesaplanıyor? Sozleşmeden 5 ay gectiği icin cok odemeyeceğimi duşunuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Daha once TTNET'ten başka bir şey kullanmadım ancak şu son 1 haftadır ne oyun oynayabiliyorum, ne yayın izleyebiliyorum, ne 1080P'de video izleyebiliyorum. Hicbir şey. Whattsap'tan olsun, Discord'dan olsun video veya fotoğraf gonderirken internet kullanılmaz oluyor. Direkt cokuyor zaten. Sizce ne yapabilirim?

Dosya Ekleri turknet.png 71,2 KB · Goruntuleme: 57

millenicom.png 46,9 KB · Goruntuleme: 56