Oncelikle herkese merhaba,
Biz nerdeyse 1 hafta kadar oncesinde yeni bir yere taşındık.Buraya biraz alıştım fakat okula gidince cok heyecanlanıyorum,oğretmen beni ayağa kaldırdığı zaman da kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor.Onceden boyle olmuyordu ama nedense bu okulda oluyor.Kalbimin atışından neredeyse sallanıyorum yani o derece de feci.Bugun de muzik oğretmeni ensturman calanları sordu(oğretmenle ilk kez tanışıyoruz)Ben de dikkat cekmek iin keman dedim:S hay demez olaydım.Bir kere dedikten sonra oğretmen bana doğru gelmeye başladı sırama oturdu ve hangi tur diye filan sormaya başladı bende American Batı Muziği dedim.Oğretmende o zaman obur haftaya kemanını getir de sınıfta cal dedi.Ben de cevap olarak taşınırken mahfoldu yeni bir keman almamızda ne zaman olur bilmiyorum dedim.Oğretmende ben sana getiririm dedi.O zaman obur haftaya calarsın dedi.Bende tamam dedim.Oyle bir vicdan azabı cekiyordum ki anlatamam.Diğer yandan da ben ne yapacağım,diye duşunuyordum.Bir an aklımdan 1 haftada keman oğrenmek gectiBana o anda cok mantıklı geldi ve biraz rahatlamıştım ama dayanamadım.Allah'a hep dua ediyordum Allah'ım ne olur beni bu durumdan kurtar bir daha soz veriyorum ve yemin ediyorum ki yalan soylemeyeceğim diye en az 30 kere filan demişimdir.Olan oldu aniden aklıma izlediğim cizgi film geldi ve oğretmenin yanına gidip gerceği soylemeyi duşundum.Tenefuste fırladım oğretmenin yanına.Gayet guler yuzle "evet,ne diyecektin?"dedi.Ben de "oğretmenim sınıfta aniden heyecanlandım ve keman calabildiğimi soyledim,oysa keman calamıyorum bazen cok az oyle boylcalmışlığım olmuştu ama normalde calamam ama oğretmenim lutfen bunu arkadaşlarıma soylemeyin,yalancı olduğumu duşunmelerini istemiyorum."benzeri birşey dedim.Oğretmende o aznda kolunu boynuma atmıştı bana"tamam o zaman belki birgun seni ozel dinlerim" gibi birşey dedi.Sonra bende teşekkur ettim ve buyuk bir yukten kurtulmuşcasına sınıfıma girdim,cok rahatlamıştım.Fakat sınıfta oğretmen yuzume bile bakmadı.Bu durum beni biraz uzmuştu.Eve geldiğimde anneme olayları biraz(bayağı)değiştirerek anlattım.Annemde "neden heyecanlanıyorsun ki?Yalan soylemişsin"dedi.Ama sadece bu kadar da değil biraz daha konuştu.Sanki tekrar bir yuk almıştımŞu anda tekrar cok buyuk vicdan azabı cekiyorum.Onumuzde ki hafta muzik dersinde kimisi gitar,kimisi darbuka calacak ve ben...Ahhh ahhhhhhhhhhhhh hayatımda asla yalan soylemeyeceğime yemin ediyorum.Ama arkadaşlarım ve buyuklerim lutfen yardım edin ne yapmam gerekiyor???.....En kısa zamanda cevap yazarsanız cok cok mutlu olurum.