Birkac gun once Turknet'e başvurdum. VDSL2 modem aldım. Bugun de kullanıcı adı ve şifreyi gonderdiler.
Ben de modem kurulumunu yaptım fakat sorunum şu. 35Mbps hız almam gerekirken hep sabit 24Mbps hız alıyorum ve sebebini duşundum. Sonra modem arayuzune girdim ve alttaki resmi gordum. Bu arada Turknet bana 2Mbps yukleme 35Mbps indirme hızı vermesi gerekiyor. 1 Ocak'dan sonra 100Mbps'e kadar vereceklerini soylediler. Bir de bu hattı bağlatmadan once Turkcell Superonline vardı onu başka biryere nakilini istedim isterkende bana hattınızı nakil suresince kapatalım mı, acık mı kalsın diye sormuşlardı. Ben de acık kalmasını istedim. Şu an Turkcell'in modemini kullanmıyorum. Turknet'e ulaşılamıyor, Turkcell Superonline'ı aradım bana tahminlerince nakil sırasında acık kalmasını istediğim icin oluyormuş. Bir de Turknet icin yeni port actılar aşyağı inip baktım. Yine son kez Turknet Oim'e girdiğim zaman fiziksel bağlantı yapılmadı diyor teknik bilgilerde, transmisyon tipide var. ADSL yazıyor, ben kurarken VDSL diye kurmuştum. Onlara da VDSL istediğimi soylemiştim yine bir şey daha Telefon numarasıda verdiler fakat, telefonu taktığımda ses yok ama şu an 24Mbps hızında internet var.