Merhaba,
Binamızda VDSL var ve internet sokakta bulunan direkten once komşumuzun binasının dışında bulunan ankastre kutuya, daha sonra da bizim binamızın dışında bulunan ankastre kutuya gelip evlere dağılıyor. Komşumuz binayı muteahhite verdi ve bu hafta ici cumaya kadar yıkım planlanıyor, TurkNet Mobil uygulamasından destek kaydı acıyorum bana dedikleri şey kablo kopmadan işlem sağlayamayız, bu ne sacma şey? Kablo koptuktan sonra belki 2 3 hafta ya da aylarca beklemek zorunda kalacağım (internette ornekleri var). TurkNet'in yapacağı şey Turk Telekom'a haber vermek, sokaktaki direkten direkt bizim binamızdaki kutuya kablo cekilmesini sağlamak, ucretli ya da ucretsiz aynı kablodan binamızdaki 4 katın da kablosu geciyor, onlar da aynı şekilde kablo taşınmasını istiyor. Benim mi koparmam lazım kabloyu Turk Telekom'un gelmesi icin? Kablo kopmadan aksiyon alınsa en kısa surede sorunum cozulecek ama uc defa kayıt actım hepsinde aynı konu, kablo kopmadan kayıt acamayız, kablomun taşınmasını istiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
@TurkNet Destek Ayşegul