SORU: Bir universite gorev yapmaktayım. Universitemde ilan edilen gorevde yukselme sınavında şef kadrosu icin başvurdum. Duyuruda, sınav yapılacak kadronun unvanı, birimi, derecesi gibi bilgiler yer alıyordu. Universite benden bunlardan sadece birine başvuruda bulunabileceğimi soyledi. Şef kadrosuna atanan bircok kişiden daha yuksek puan almama rağmen başvuruda bulunduğum şef kadrosuna atanamadım. Başvuruda bulunamadığım şef kadrolarından biri boş kaldı ve en yuksek puan benimki. Bu kadroya atanabilmem mumkun mu?
CEVAP: Yuksekoğretim Ust Kuruluşları ile Yuksekoğretim Kurumları Personeli Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Yonetmeliği, tum universitelerin ortak yonetmeliğidir.
Bu yonetmeliğin 11 inci maddesinde, "Yazılı sınava ilişkin duyurularda, atama yapılacak boş kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, birimi, sayısı, son başvuru tarihi, başvuracak personelde aranan nitelikler, sınavlara ilişkin konu başlıkları ve yazılı sınava ilişkin diğer hususlara yer verilir." hukmu vardır. Duyuruda, sınav acılan kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, birimi, sayısı gibi bilgilere yer verilmesi, aleniyetle ilgilidir.
Aynı maddede "İlan edilen kadrolar icin belirlenen başvuru tarihinin son gunu itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri icin duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir." hukmu de bulunmaktadır.
Bu hukumden yola cıkıldığında, ilgililerin başvuramayacakları şeyin, farklı unvanlı kadrolar olduğu anlaşılmaktadır. Yani soz konusu personel belirli bir birime veya belirli bir dereceye değil, belirli bir unvana başvuracaktır. Başka bir ifadeyle, ilgili personel, şef kadrosuna başvurduğunda, ilan edilen tum birimlerdeki ve derecelerdeki kadrolara başvurmuş olacaktır.
Kişilere, belirli bir derece ve/veya birime başvurma zorunluluğu getirilemez. Getirilmiş olsa da bunun gecerliği yoktur.
Genel Yonetmeliğin 12/C maddesinde, "Atanmaya hak kazanan personel, başarı sıralaması listesinin kesinleşmesini muteakip en yuksek puandan başlamak uzere belirlenen başarı sıralamasındaki başarı puanlarına gore atanır." denilmektedir. Yani atamalarda puan sıralaması esastır. İlan edilen şef kadrolarından derecesi kıdeminize uygun olanlarına, başarı puanınıza gore atanabilmeniz gerekir. Dolayısıyla, başvuruda bulunamadığınız diğer şef kadrolarına da, başarı puanınıza esas alınarak, atanma hakkınız vardır.