Bir universitede calışıyorum. Gorevde yukselmede başarılı oldum ama hala atamam yapılmadı. Atama icin bir sure var mıdır? Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Genel Yonetmeliğinin 12/C maddesinde, "Atanmaya hak kazanan personel, başarı sıralaması listesinin kesinleşmesini muteakip en yuksek puandan başlamak uzere belirlenen başarı sıralamasındaki başarı puanlarına gore atanır. Kurumlarca tercih alınması durumunda ise başarı sıralaması esas alınarak ilgili personelin tercihlerine gore atamaları yapılır." hukmu vardır.
Bu hukumde herhangi bir sureden bahsedilmemektedir.
Yuksekoğretim Ust Kuruluşları ile Yuksekoğretim Kurumları Personeli Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Yonetmeliği, tum universitelerin ortak yonetmeliğidir. Bu Yonetmeliğin 14 uncu maddesinde, "Gorevde yukselme suretiyle ilan edilen boş kadro sayısı kadar atama yapılmasında başarı puanı esas alınır. Başarı puanı, şube muduru, mudur ve bunlarla aynı duzeydeki diğer kadrolara atanacaklar icin yazılı ve sozlu sınav puanlarının aritmetik ortalaması; diğer kadrolara atanacaklar icin yazılı sınav puanı esas alınmak suretiyle tespit edilir ve kurumların resmi internet sitesinde ilan edilir." hukmu vardır.
Aynı Yonetmeliğin 15 inci maddesinde ise, "Atanmaya hak kazanan personel, başarı sıralaması listesinin kesinleşmesini muteakip uc ay icinde en yuksek puandan başlamak uzere belirlenen başarı sıralamasındaki başarı puanlarına gore atanır." denilmektedir.
15 inci maddenin devamında, hangi durumlarda yedeklerden atama yapılabileceği duzenlenmiştir. Bu hukum, aynı zamanda kimlerin atamasının yapılmayacağı; yapılmış olsa da iptal edileceği hususunu da zımnen ifade etmektedir.
Buna gore, atanma şartlarını taşımadıkları icin sınavların gecersiz sayılması veya bu sebeple atamaların iptal edilmesi, atanılan goreve gecerli bir mazeret olmaksızın suresi icinde başlanmaması ya da atanma hakkından vazgecilmesi durumlarında yedeklerden atama yapılabilecektir.
YOK Yonetmeliğinde yer alan uc aylık sure, hak duşurucu bir sure değildir. Bu sure, atanmayı bekleyen personeli korumaya donuk olarak konulmuştur. Bu hukum, atama yetkili amirlere ise ilgilileri uc ay icerisinde atama yukumluluğu getiren bir duzenlemedir.
Haklı veya makul bir sebep olmaksızın, başarı sıralaması listesinin kesinleşmesini muteakip uc ay icinde en yuksek puandan başlamak uzere belirlenen başarı sıralamasındaki başarı puanlarına gore atamaya yapmayan universite yonetimi, sorumluluk altına girecektir.
Atanmaya hak kazanan personelin ise bu haktan feragat etmediği surece, atanma hakkı korunacaktır. Makul bir gerekce olmaksızın ataması geciktirilen personelin konuyu yargıya taşıması da mumkundur.