SORU: KPSS onlisans duzeyinden memur kadrosuna atanmış ve halen calışan biri (kişi E.M.L. ve M.Y.O. mezunudur), teknisyen kadrosu icin kurumun yaptığı unvan değişikliği sınavını kazandığı halde ataması yapılmamıştır. Nedeni ise Devlet Personel Başkanlığı'nın aşağıdaki goruşudur: Lise dengi ve mesleki veya teknik eğitim oğretim veren okullardan mezun olanlardan lisans eğitimini tamamlayanların, tamamladıkları lisans programının aldıkları mesleki veya teknik eğitimin devamı niteliğinde olması durumunda bir onceki eğitim duzeylerine ilişkin unvan değişikliği sınavına katılmalarının uygun olmadığı, DPB hangi kanun veya yonetmeliğe gore bu goruşu vermiş olabilir? Ne tavsiye edersiniz? Kanunen bu atamayı engelleyen bir durum var mıdır? Nerede hakkımızı aramalıyız? Cok acil cevap alabilir miyim?
CEVAP: Genel Yonetmeliğin ek 3 uncu maddesinde unvan değişikliği ile ilgili olarak, "Bu Yonetmelik kapsamındaki personelin, en az ortaoğretim duzeyinde mesleki veya teknik eğitim sonucu ihraz edilen unvanlara ilişkin gorevlere atanmaları, sozlu sınava ilişkin hukumleri haric olmak uzere bu Yonetmelikte belirtilen usul ve esaslar cercevesinde yapılacak unvan değişikliği sınavı sonundaki başarısına gore gercekleştirilir." hukmu bulunmaktadır.
Bu maddede, memurların unvan değişikliği icin hangi diplomalarını kullanıp hangilerini kullanamayacaklarına ilişkin acık bir hukum yoktur. Kurumlar bu hususta farklı uygulamalara gidebilmektedirler.
Devlet Personel Başkanlığı Genel Yonetmeliğin 15 inci maddesinde yer alan, "Bu Yonetmeliğin uygulanması sırasında doğacak tereddutleri gidermeye Devlet Personel Başkanlığı yetkilidir." hukmune dayanarak kurumlara goruş vermekte ve kurumlar arası uygulama birliğini sağlamaya calışmaktadır. DPB tarafından konuyla ilgili olarak verilmiş bulunan goruş tutarlıdır.
DPB, bir mesleki veya teknik oğrenimin devamı niteliğindeki bir oğrenimden mezun olanların, mezun oldukları en ust oğrenime ilişkin kadro icin sınava girmeleri; devamı niteliğinde olmayan oğrenimlere ilişkin ise ilgililerin sahip oldukları tum diplomaları kullanabilecekleri yonunde goruş vermektedir.
Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun 23/11/2015 gunlu Kararı sonucu, Danıştay 12. Dairesinin 27/06/2013 gunlu ve E:2009/5045, K:2013/5796 sayılı Kararını bozmasıyla birlikte, DPB'nin goruşu daha da anlam kazanmıştır. Zira Danıştay İDDK, "eşitler arası yarışma" ilkesine atıfta bulunarak, KPSS ile bir alt oğrenimden sınava girilemeyeceği ve tercihte bulunulamayacağına hukmetmiştir.
DPB ise gorevde yukselme ve unvan değişikliği mevzuatı cercevesinde, "eşitler arası yarışma" ilkesini, "oğrenimin devamı niteliğindeki bir ust oğrenimi bitirmiş olmama" şartıyla sınırlanmıştır. Bir başka ifadeyle, oğrenimle tekniker unvanına sahip olan bir personelin lisans tamamlayarak muhendis unvanını alması durumunda, tekniker kadrosu icin diğer onlisans mezunlarıyla birlikte yarışması "eşitler arası yarışma" ilkesini zedeleyebilecektir. Zira ilgili personel lisans tamamlamış ve aynı alanda daha ust bilgi edinmiştir. Ancak, aynı personel lisans tamamlayıp muhendis olmak yerine, bir universitenin 4 yıllık İşletme Bolumunden mezun olmuş olsaydı, tekniker kadrosu icin diğer onlisans mezunları ile birlikte sınava girdiğinde, "eşitler arası yarışma" ilkesinin zedelendiğini soylemek guc olacaktı. Zira ilgili personel İşletme Bolumunu bitirmek suretiyle tekniker kadrosu icin yapılan sınavda aynı alanda daha ust bir bilgiyle yarışıyor olmayacaktır.
Danıştay İDDK Kararı sonrası, kamu gorevlerine ilk defa atanacaklara ilişkin olarak, bir oğrenimin devamı niteliğinde bir ust oğrenim bitirip bitirmediğine bakılmaksızın, alt oğrenimden sınava girilemeyecek veya tercihte bulunulamayacaktır. Bu bakımdan, gorevde yukselme ve unvan değişikliği mevzuatını, kamu gorevlerine ilk defa atanacaklara ilişkin mevzuattan farklı duşunmek ve DPB'nin goruşunun tutarlı olduğunu soylemek yerinde olacaktır.