Aslında bu soruyu Recep Baltaş'a mesaj olarak gondermek istemiştim fakat ozel mesaj gondermek icin 500 mesajım olması gerektiğini oysa benim 8 mesajım olduğunu belirten bir uyarı nedeniyle gonderemedim (ki onceden gonderebiliyordum?!), vaktim de an itibariyle kısıtlı olduğundan soruyu değiştirmeden buraya yapıştırıyorum. Gerek değerli arkadaşlar, gerek Recep Bey yardımcı olursa minnettar olurum, şimdiden teşekkurler.

Hocam oncelikle onceki yardımlarını hatırlıyor ve tekrar teşekkur ediyorum ve beni bir haftadır duşunduren problemi ustun bilgi ve birikimlerine havale ediyorum: Benim alt kat komşum hic tekin bir tip değil, daha once kendi elektriğini apartmanın gibi gosterip 2 sene evinin elektriğini odetti tum apartmana adi adam, bildiğin kacakcı yani. Şimdi de benim nete bi şekilde ortak oldu diye şupheleniyorum. Kablosuz modem kullanıyorum ama ortaklığının bu yolla olmadığına emin gibiyim cunku modemi kapatınca onun wifi ismi hala aktif gorunuyor. Eğer bi şekilde yaptıysa kablo falan cekmiştir diye duşunuyorum. Nette cok aradım ama işin aslını oğrenebileceğim bi yol bulamadım. İSS ile de emin olmadan iletişime gecmek istemedim zira adamla muhatap olmak istemiyorum dediğim gibi, tekin bi tip değil pek. Aklıma son olarak sen geldin, varsa bu olayı anlamanın bir yolu muhtemelen sen biliyorsundur. Beni bu konuda bi aydınlatırsan valla cok makbule gecer. Cevabını bekliyorum, kolay gelsin, iyi akşamlar.