2D bir sonsuz koşu oyunu yapmak istiyorum. Henuz yavaş yavaş oğreniyorum. Ama bu oyunu en kısa surede yapmalıyım. Oyunumun konsepti yaklaşık 3 ay oncesinden belliydi. Cok unlu olan bir şeyi icerecekti. Bayağı oyunumun muşterisi azımsanmayacak derrecede cok. Ve bu zamana kadar kimsenin aklıına gelmeyecek bir fikir. Ama benim talihime bakın ki. Bu populer oluşum yeni bir işe adım attı ve web sitelerinde cok ama cok ufak bir oyun paylaştı ve fanlar bu hicbir şey icermeyen oyuna aşırı ilgi oldu.
Sonra oyun gorunumundeki bir video editinin altına oyun zannedilerek hangi oyun olduğu soruluyordu. Yani başkalarının aklına gelmesi an meselesi. Sorum şu. Herhangi bir endless runner oyun orneğini indirerek Unity uzerinden dosyaları uzerinde oynama yaparak kesndi oyunumu şekillendirmem mumkun mu? Oyunumun assetsleri neredeyse hazır cunku. Yok oyle emeksiz iş diyebilirsiniz.
Haklısınız da. Ama ben meslek secimimi bu alanda yapacağım. Yani nasıl en kolay yoldan para kazanırımın peşinde değilim. Ama bu fırsatı kacırmakta istemiyorum. Cunku eğer fikrim başarılı olursa hayatım değişebilir. Bahsettiğim kitle harbiden buyuk bir kitle. 3 aydır ne yapıyordun diye soracak olursanız da okuldan dolayı ve biz pek evde duramıyoruz. Daha doğrusu ailem durmuyor.