Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını almak icin para biriktiren oğrenci hayaline kavuştu Kocaeli'de hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını alabilmek icin harclığını biriktiren 13 yaşındaki Emirhan Soydan'ın hayalini oğretmenleri gercekleştirdi.
Kocaeli'nin İzmit ilcesinde annesi Nurdan Cambaz ile birlikte yaşayan 13 yaşındaki Emirhan Soydan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olan sevgisi gorenleri şaşırtıyor. Başiskele ilcesinde bulunan Atlantis Ozel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ozgul oğrenme konusunda destek eğitimi alan Emirhan, kucuk yaşlardan beri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a buyuk ilgi duyuyor. Odasının her koşesini Erdoğan posterleri ile donatan Emirhan'ın en buyuk hayali ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'la goruşmek ve cerceveli bir fotoğrafını odasına asabilmek. Bir yıl boyunca annesinin verdiği harclıklarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cerceveli fotoğrafını alabilmek icin para biriktirmeye calışan Emirhan'ın hayalini oğrenen oğretmenleri seferber oldu. Oğretmenleri Emirhan'ın hayalinin gercekleşmesi icin durumu okul yonetimine bildirdi. Bunun uzerine okul yonetimi, Emirhan'ın cok isteyip alamadığı Recep Tayyip Erdoğan'ın cerceveli fotoğrafını kendisine hediye etti. Surpriz karşısında mutlulukla oğretmenlerine sarılan Emirhan, "Cumhurbaşkanımızla yan yana gelmek istiyorum, tek hayalim bu" dedi.
"Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz"
Emirhan'ın kendisine bahsettiği hayalini gercekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Menekşe Yuksel Donendemir, "Emirhan ozgul oğrenme tanısı ile kurumumuzda uzun suredir eğitim alıyor. Ders aralarında sohbet ederken bana bir hayalinden bahsetti. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir cerceveli fotoğrafını almak istediğini ve bunun icin uzun suredir para biriktirdiğini soyledi. Uzun suredir bu hayalini gercekleştirmeye calıştığını fark ettikten sonra okul yonetimiyle konuştum. Duyarsız kalmadılar ve Emirhan icin, onun mutluluğu icin bir şeyler yapmaya calıştık. Daha sonra bu cerceveyi hazırlattık. İnşallah onu mutlu edebilmişizdir. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz" dedi.
"Recep Tayyip Erdoğan'ı cok seviyorum"
Cok sevdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cerceveli fotoğrafını alabilmek icin kurduğu hayalini oğretmenlerinin gercekleştirdiğini ve bunun icin cok mutlu olduğunu soyleyen Emirhan, "Dedem bir gun beni yanına cağırıp, 'Sen yanlış yoldasın' dedi. Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını gosterdi. Bende de o gunden itibaren cumhurbaşkanımıza karşı bir sevgi başladı. Kendisini cok seviyorum. Kendisiyle goruşmek icin AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına gittim. Canakkale'de Recep Tayyip Erdoğan'ın olacağı bir gezi vardı. Otobusle Canakkale'ye gittik. Canakkale'de ona cok yaklaştım ama sesimi duyuramadım. Bir gun Cumhuriyet Halk Partisi 'Adalet' yuruyuşu yapıyordu. Ben de Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını alarak oraya gittim. Oradaki ablalar şarkı falan actılar. Sonra oradaki ablalar anneme, 'Helal olsun sana boyle bir cocuk yetiştirdiğin icin' dediler" diye konuştu.
"Bir turlu denkleştiremedim"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cerceveli fotoğrafını almak icin aylardır para biriktirdiğini ancak bir turlu denkleştiremediğini soyleyen Emirhan, "Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını satın alabilmek icin uzun suredir annemin okula giderken verdiği harclıkları biriktirmeye calışıyordum. Bir turlu denkleştiremedim. Bu hayalimi oğretmenlerime anlattım. Onlar da hayalimi gercekleştirdiler. Cok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımızı gormeyi cok istiyorum. İnşallah bir gun goruşuruz. Cumhurbaşkanımızla yan yana gelmek istiyorum. Tek hayalim bu" şeklinde konuştu.