Sungurlu Milli Eğitim Mudurluğu tarafından başlatılan "Misafirim Oğretmenim" projesi kapsamında 2018-2019 Eğitim-Oğretim yılının ilk 3 ayında okul idarecileri ve oğretmenler toplam 494 aileyi ziyaret etti. Ziyaretlere okul yoneticileri ve oğretmenlerle ile birlikte katılan İlce Milli Eğitim Muduru Mustafa Eryiğit, "Misafirim Oğretmenim" projesi ile ilgili yaptığı acıklamada"Gectiğimiz oğretim yılında ilce merkezi ve koylerimizde toplam 1884 aileyi ziyaret ettik. Tum oğretim kademelerinde okuyan oğrencilerimizin ailelerine yaptığımız ziyaretler sonucu oğrencilerimizi daha yakından tanıma imkanı bulduk. Okul yoneticileri ve oğretmenlerimiz ziyaretlerin okul-aile işbirliğini guclendirdiğini, oğrencilerin okula bağlılığını artırdığını, velilerin ziyaretlerden memnun kaldığını belirttiler. Bu donuşler ve projemizden beklediğimiz sonucları gormek bizi oldukca mutlu etti. Her zaman olduğu gibi yaptığınız ziyaretlerde sizlerin yanındayım. Gayretleriniz ve ozverinizle bu oğretim yılında da veli ziyaretlerinde arzu ettiğimiz ivmeyi sağlayacağımızdan eminim. Projede gorev alan yoneticilerimize ve oğretmenlerimize, bizleri misafir eden velilerimize cok teşekkur ediyorum." dedi.
Eryiğit, ''Okullar ve evler arasında kopruler kurarak başarılı ve mutlu oğrenciler yetiştirmek nihai amacımızdır. Bu amac doğrultusunda "Misafirim Oğretmenim" projesi ile 2018-2019 eğitim-oğretim yılı Ekim, Kasım ve Aralık aylarında toplam 494 aile ziyaret edilmiştir. Cocuklarımız ve ulkemizin geleceği icin calışmaya devam edeceğiz''
diye konuştu.