Tunceli Valisi Tuncay Sonel, oğretmenlere verdiği sozu tutarak, 24'unu Prag gezisine gonderdi. Avrupa'nın kultur başkentlerinden Prag'ı gezen oğretmenler, unutulmaz bir gezi yaşadı. Tunceli Valisi Tuncay Sonel, oğretmenlere verdiği sozu tutarak, 24'unu Prag gezisine gonderdi. Avrupa'nın kultur başkentlerinden Prag'ı gezen oğretmenler, unutulmaz bir gezi yaşadı.
Oğretmenler Gunu nedeniyle 24 oğretmeni gecen yıl Fransa'nın Başkenti Paris'e gonderen Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, oğretmenler icin başlattığı gezi programını bu yıl da surdurdu. Vali Sonel bu kez de 24 Kasım Oğretmenler Gunu'nde verdiği Prag gezisi sozunu yerine getirdi. Sonel, Tunceli'de gorev yapan ve kura ile belirlenen 24 oğretmeni, yarıyıl tatilinde Prag'a geziye gonderdi. Oğretmenler, yarıyıl tatilinde Prag'ı 4 gun boyunca doyasıya gezdi. Rehberler eşliğinde Prag'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezme imkanı bulan oğretmenler, ikinci donem eğitim oğretime moral depolamış olarak başlayacak.
Geziye katılan oğretmenlerden Ayla Aynur Demir, Prag'da unutulmaz gunler gecirdiklerini belirterek, "Prag'da olmak gercekten cok guzel. Kendimizi cok iyi ve mutlu hissettik. Ozellikle Sayın Valimiz Tuncay Sonel'e bu konuda minnettarız. Cok teşekkur ederiz kendisine. Onun sayesinde Prag gibi cennet bir şehirde gezme şansına sahip olduk. Bu tecrubemizi arkadaşlarımızla da paylaşacağız. Tur ekibi ve rehberlerden de oldukca memnun kaldık. Her şey beklentilerimizin cok ustundeydi" dedi.
Oğretmenlerden Kenan Conak ise "24 Kasım Oğretmenler Gunu'nde Valimiz Tuncay Sonel'in desteğiyle Prag'a 4 gun gezi duzenlendi. Her şey cok guzeldi. Arkadaşlarımızla gezip eğlendik. Ben 5 yıllık memurum ama hic tatile gitmemiştim. Bize bu imkanı sağladığı icin Sayın Valimize cok teşekkur ederiz" diye konuştu.