gaffur kapıyı calar
Gaffur: hhee watduti ditu watdutiii
Burhan: Canımmmm Nassısın ganKa?
Gaffur: İş yemeği nasıl gecti Burhan
Burhan:heaaa iş yemeği.. ammaannn iş yanii
Gaffur: Makbule kral kanımca sizin iş yerinde calışıyor
Burhan:yoo ne alaka??
Gaffur:Gecen gece iş yemeğinden beraber dondunuzz
Burhan:hadii aa aaa aa şeyi diyosun tesedufen oraya gelmişti. Dışarı cıkmıştı. ondan sora yalnız gitmesin diye bende kendisi eşlik ettim yalnız yanii onun icin ne war bunda??!
Gaffur: Makbuleden hoşlanıyorsun
Burhan: DELURTMEEE BEEE NE HOŞLANMASIII NE DİYOSUN BEE BEN MAKBULEDEN Mİ HOŞLANICAMM ALLAAAN GERİSİİ KOCAMN ELLERİ WAR KOCAM AYAKLARI WAR 45 NUMARA ONDAN MI HOŞLANICAM BENNN DELURTMEEE BENİİİ
Gaffur: Dun gece yarısı makbuleyi senin evinden cıkarken yakaladım.
Burhan: Heee sen onu diyosun hee onunda bir acıklaması varr
Gaffur: Dinliyorumm
Burhan:ıı şey evlerinde nohut bitmişte benden nohut almaya geldi ne var
Gaffur:makbuleden hoşlanıyorsun
Burhan: DELURTTMMEEEE BEE DELURTME BENİ BENİ DELURTMEK İCİN Mİ SOLUYOSUN BUNLARI GAFFUR MAKBULE BNM ARKADAŞIM SOHBET ETTİĞİM MUHABBET ETTİĞİM COK SEVİYORUM SEMPATİK Bİ KIZ AMA CİNSEL CAZİBESİ BENİ TATMİN ETMİYİİİİİİİİİ
Gaffur:ekmek arası iyi gider kanımcaa
Burhan: ya gaffur tutturdun ama aynı şileriii alla alla hayatındaki tek ganKaya bole şiler yapılır mı yaa TEK GANKAYAA
Gaffur: tek kankam senmisin??
Burhan: benim tabiki benden başak arkadışın mı war senn
Gaffur: warrr sacit kral var, aslı hanım efendi warr, (burhan dilini cıkarır) aslı hanfendinin kızıl saclı arkadaşı var, aslı hanfendinin siyah saclı arkadaşı var
Burhan: alla alla ne zaman gordunku sen onlarıı
Gaffur: Dun akşam birlikte mac izledik gule oynayaa bi sakıncası mı var
Burhan: neyy bensizz niye davet edilmiyorum
Gaffur: ganımca seni sevmiyorlar burhan
Burhan: NE DİYOSUN BEEE DELURTME ADAMI GAFFUR BİLMİYOSUN KONUŞMA HİC BİŞEY BİLMİOSUN KARIŞMA SENN O YARIM AKLINLA 3 TANE HUCRENLE BEYAZ TURKLERİN KARMAŞIK İLİŞKİLERİNİ ARAŞTIRMAYA YORUMLAMAYA CALIŞMAA ANLAMIYOSUNN SİNİRİMİDE TEPEME CIKARTMAAA ANLADINMII BENİ SİNİRLENDİYOSUN SONRA BEYİN KANAMASI GERCİRİCEM YAAA ALLA ALLA DOOONKK BU KAPIYI KAPATMA SESİYDİ ŞİMDİ DUYCAKSINN (kapıyı kapatır)