Psikososyal Koruma, Onleme Ve Krize Mudahale Hizmetleri Yonergesi yayımlandı Ulkemizde rehberlik hizmetleri kapsamında, doğal afet, teror, goc, intihar, olumyas, cinsel istismar gibi travmatik ve zorlu olaylar karşısında psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri yurutulmektedir. Bu hizmetlerin yurutulmesinde dikkat edilecek hususları duzenlemek icin hazırlanan Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Yonergesi Nisan 2019 tarih ve 2739 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanarak yururluğe girmiştir.
Bu yonerge ile;
a)Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesi icin yer, zaman ve imkan gozetilmeksizin gerekli ortam ve koşulların oluşturulması,
b) Travma/kriz sonrası oluşan koşullar nedeniyle ortaya cıkan sorunların cozumlenmesinde ilgili birimler arasında hızlı, etkili ve verimli koordinasyonun sağlanması,
c)Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri kapsamında gerekli insan kaynağının sağlanması ve guclendirilmesi,
d) Travma/kriz durumlarında yonetici, oğretmen, oğrenci, veli ve okul yardımcı personeline yonelik psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulerek bu bireylerin travma tepkilerinin normalleştirilmesi ve gunluk yaşama uyumlarının sağlanması,
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri kapsamında yapılan calışmaların kurumlar arası işbirliği icerisinde izlenmesi, bilgilerin toplanması, değerlendirilmesi ve raporlaştırılması,
f) Travma/kriz sonrasında yapılan mudahalenin etkisinin değerlendirilmesi; buna uygun olarak orta ve uzun donem calışmaların planlanması amaclanmıştır.
İşte Psikososyal Koruma, Onleme Ve Krize Mudahale Hizmetleri Yonergesi;
PSİKOSOSYAL KORUMA, ONLEME VE KRİZE MUDAHALE HİZMETLERİ YONERGESİ

BİRİNCİ BOLUM Genel Hukumler Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amac ve Kapsam
MADDE 1(1) Bu Yonergenin amacı, rehberlik hizmetleri kapsamında yurutulen psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik iş ve işlemleri duzenlemektir.
Dayanak
MADDE 2(1) Bu Yonerge; 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 222 sayılı İlkoğretim ve Eğitim Kanunu, 5395 sayılı Cocuk Koruma Kanunu, 4123 sayılı Tabii Afet Nedeniyle Meydana Gelen Hasar ve Tahribata İlişkin Hizmetlerin Yurutulmesine Dair Kanun, 10/7/2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 30/5/1997 tarihli ve 573 sayılı Ozel Eğitim Hakkında Kanun Hukmunde Kararname, 10/11/2017 tarihli ve 30236 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Rehberlik Hizmetleri Yonetmeliği hukumlerine dayanılarak hazırlanmıştır.

Tanımlar
MADDE 3(1) Bu Yonergede gecen;
a) Bakanlık: Milli Eğitim Bakanlığını,
b) Bolum başkanı: Rehberlik ve araştırma merkezlerinde rehberlik hizmetleri bolum başkanını,
c) Destek grubu: Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesinde yaşantı ve bilgileri paylaşmak, karşılıklı destek sağlamak ve bilgi alışverişinde bulunmak uzere toplanan meslektaş grubunu,

c) Ekip: Bakanlık/il/ilce/okul psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale ekibini,
d) Genel mudurluk: Ozel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Mudurluğunu,
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri: Doğal afetler ile kaza, ihmal, istismar, intihar, şiddet, savaş, teror ve goc gibi travmatik olaylardan once, olay anında ve sonrasında gercekleştirilen psikolojik ve sosyal destek sağlamak uzere sunulan hizmetlerin tumunu,
f) Rehberlik oğretmeni: Eğitim kurumlarındaki rehberlik servisleri ile rehberlik ve araştırma merkezlerinde rehberlik hizmetlerini yuruten oğretmeni,
g) Rehberlik servisi: Eğitim kurumlarındaki rehberlik hizmetlerinin yurutulduğu birimi,
ğ) Supervizyon: Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale surecinde
deneyimli/eğitimli olan bireyin kendisinden daha az deneyimli/eğitimli olan ekip uyesine travmatik olaylara mudahale etmedeki yeterliliğini ve becerilerini geliştirecek bir şekilde, bilgi ve deneyim kazanmasında yardımcı olma surecini,
h) Şube muduru: İl ve ilce milli eğitim mudurluklerinde ozel eğitim ve rehberlik hizmetlerinden sorumlu şube mudurunu,
ı) Travma/Kriz: Zorlu, orseleyici ve/veya tehdit olarak algılanan durum ya da olaya bağlı olarak bireyin baş etme becerilerinin yetersiz kaldığı, kişisel iyilik halinin ve/veya psikolojik sağlığının bozulduğu, genellikle yoğun belirsizliklerin yaşandığı karmaşık sureci,
i) Travmatik olay: Ani, beklenmedik bir şekilde ortaya cıkan, bireyin baş etme potansiyelini etkisiz kılan, kendisinin veya yakınlarının yaşamını, fiziksel/bilişsel/duygusal butunluğunu tehdit eden ve/veya toplumu etkileyen olayı/durumu,
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM Gorev, Yetki ve Sorumluluklar
Genel mudurluğun gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 4(1) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde Genel Mudurluğun gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini planlar, hizmetlerin yurutulmesini ve denetlenmesini sağlar.
b) Ulusal duzeyde etkileri olan travma/kriz durumlarında bolgelerdeki calışmaları izler, koordine eder ve ekip uyelerine supervizyon desteği sağlar.
c) Ulusal duzeyde etkileri olan travma/kriz durumlarında ulusal ve uluslararası universiteler, gonullu sivil toplum orgutleri ve kuruluşlarla gerekli işbirliğini sağlar; goruş, oneri ve calışmalara katılma taleplerini değerlendirir. Uygun gorulenlerin calışmalara katılımları il milli eğitim mudurluğu koordinesinde sağlanır.
c) Ulusal duzeyde etkileri olan travma/kriz durumlarında; gerektiğinde Bakanlık ekibini oluşturur. Travmanın olumsuz etkilerinin hızla aşılması icin destek sağlamak uzere, ihtiyaca gore farklı meslek gruplarından uzmanları bu ekipte gorevlendirir.
d) Ulusal duzeyde etkileri olan travma/kriz durumlarında il/ilce/okul ekipleri tarafından hazırlanan gunluk, haftalık ve aylık raporları değerlendirir ve gerekli onlemleri alır.
e)Bakanlık ekibinin, gerektiğinde ihtiyac analizlerinin gercekleştirilmesi, risk gruplarının belirlenmesi ve travma/krize mudahalenin hızlı bir şekilde yapılması icin il ekibiyle koordineli calışmasını sağlar.
f) İllerde (Ahmet Kandemir memurlar.net) psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmeti verebilecek personele gerekli eğitimleri duzenler.
g) Travma/kriz durumlarında gerekli koordinasyonun sağlanabilmesi amacı ile il/ilce/okul ekiplerine ait iletişim bilgilerinin guncel olarak tutulmasını sağlar.
İl milli eğitim mudurluklerinin gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 5(1) İl milli eğitim mudurlukleri psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesinde Genel Mudurluğe karşı sorumlu olup gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) İl ekibinin kurulmasını sağlar ve uyelerini konuyla ilgili hizmet ici eğitim almış personelden gorevlendirir. Eğitim almış yeterli personelin bulunmaması durumunda gerekli eğitimleri duzenler.
b) Eğitim oğretim yılı başladıktan sonra bir ay icinde il ekibini belirler ve ekibin yıllık gorevlendirme onayını alır. Yaşanabilecek travma/kriz durumlarında ek bir onaya ihtiyac duyulmaksızın gorevlendirilmelerini sağlar.
c) İl ekibinin birinci donemin başı, ikinci donemin başı ve ikinci donemin sonu olmak uzere yılda uc kez ve ihtiyac duyulan hallerde toplanmasını sağlar.
c) Travma/kriz durumlarında gerekli koordinasyonun sağlanabilmesi amacı ile il/ilce/okul ekiplerine ait iletişim bilgilerinin guncel olarak tutulmasını sağlar.
d) İl ekibinin ihtiyaclarını belirler ve bu ihtiyacların giderilebilmesi icin gerekli calışmaları yapar.
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin gerektirdiği arac, gerec ve donanım ile ilgili gereksinimleri karşılar.
f) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulebilmesi icin gerektiğinde taşıt tahsisi yapar.
g) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesi icin rehberlik ve araştırma merkezleri ile okullarda uygun calışma ortamlarını sağlar.
ğ) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik calışmalarda kolaylaştırıcı onlemler alır ve yerel olanakları harekete gecirir.
h) İl, ilce ve okul ekipleri arasında eş gudumu sağlar.
ı) Travma/kriz sonrasında ilce/okul ekiplerinin ihtiyacı veya talebi doğrultusunda il/ilce ekiplerinden gorevlendirme yapar.
i) İlde yaşanan travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirilen krize mudahale calışmalarının raporlaştırılmasını sağlar.
j) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtların başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutulmasını ve muhafaza edilmesini sağlar.
k) Travma/kriz durumlarında, krize mudahale hizmetlerine yonelik hazırlanan raporları değerlendirir ve gerekli onlemlerin alınmasını sağlar.
l) Travma/kriz durumlarında ekipte gorevli personel icin ihtiyac halinde destek grubu toplantılarının yapılmasını sağlar.
m) Travma/kriz durumlarında bolgelerdeki calışmaları izler, koordine eder ve ekip uyelerine supervizyon desteği sağlar.
n) Bireylerin kişilik haklarının korunmasına ozen gostererek kamuoyu bilgilendirme notu hazırlar.
o) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik hizmet ici eğitimler duzenler.
o) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin geniş kitlelere ulaştırılabilmesi icin gerektiğinde universiteler, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapılmasını sağlar.
p) Ulusal duzeyde etkileri olan travma/kriz durumlarında Genel Mudurluk tarafından psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine katılımı uygun gorulen ulusal ve uluslararası universiteler, gonullu sivil toplum orgutleri ve kuruluşların calışmalarını koordine eder.
r) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde yurutulen calışmalara ilişkin, rehberlik ve araştırma merkezleri ile işbirliği yaparak yazılı ve gorsel materyallerin hazırlanmasını; materyallerin okul, sağlık kurumu, emniyet mudurluğu, universite, adli kurum, belediye gibi kurum/kuruluşlara dağıtımını sağlar.
İlce milli eğitim mudurluklerinin gorev, yetki ve sorumlulukları MADDE 6(1) İlce milli eğitim mudurlukleri psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesinde il milli eğitim mudurluklerine karşı sorumlu olup gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) İlce ekibinin kurulmasını sağlar ve uyelerini konuyla ilgili hizmet ici eğitim almış personelden gorevlendirir. Eğitim almış yeterli personelin bulunmaması durumunda gerekli eğitimleri duzenler.
b) Eğitim oğretim yılı başladıktan sonra bir ay icinde ilce ekibini belirler ve ekibin yıllık gorevlendirme onayını alır. Yaşanabilecek travma/kriz durumlarında ek bir onaya ihtiyac duyulmaksızın gorevlendirilmelerini sağlar.
c) İlce ekibinin birinci donemin başı, ikinci donemin başı ve ikinci donemin sonu olmak uzere yılda uc kez ve ihtiyac duyulan hallerde toplanmasını sağlar.
c) Travma/kriz durumlarında gerekli koordinasyonun sağlanabilmesi amacı ile ilce/okul ekiplerine ait iletişim bilgilerinin guncel olarak tutulmasını sağlar.
d) İlce ekibinin ihtiyaclarını belirler ve bu ihtiyacların giderilebilmesi icin gerekli calışmaları yapar.
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin gerektirdiği arac, gerec ve donanım ile ilgili gereksinimleri karşılar.
f) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulebilmesi icin gerektiğinde taşıt tahsisi yapar.
g) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesi icin rehberlik ve araştırma merkezi ile okullarda uygun calışma ortamlarını sağlar.
ğ) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik calışmalarda kolaylaştırıcı onlemler alır ve yerel olanakları harekete gecirir.
h) İlce ve okul ekipleri arasında eş gudumu sağlar.
ı) Travma/kriz sonrasında okul ekiplerinin ihtiyacı veya talebi doğrultusunda ilce ekibinden gorevlendirme yapar.
i) İlcede yaşanan travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirilen krize mudahale calışmalarının raporlaştırılmasını sağlar.
j) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtların başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutulmasını ve muhafaza edilmesini sağlar.
k) Travma/kriz durumlarında, krize mudahale hizmetlerine yonelik hazırlanan raporları değerlendirir ve gerekli onlemlerin alınmasını sağlar.
l) Travma/kriz durumlarında ekipte gorevli personel icin ihtiyac halinde destek grubu toplantılarının yapılmasını sağlar.
m) Travma/kriz durumlarında bolgelerdeki calışmaları izler, koordine eder ve ekip uyelerine supervizyon desteği sağlar.
n) Bireylerin kişilik haklarının korunmasına ozen gostererek kamuoyu bilgilendirme notu hazırlar.
o) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik hizmet ici eğitimler duzenler.
o) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin geniş kitlelere ulaştırılabilmesi icin gerektiğinde universitelerle, resmi kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapılmasını sağlar.
p) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde yurutulen calışmalara ilişkin, rehberlik ve araştırma merkezi ile işbirliği yaparak yazılı ve gorsel materyallerin hazırlanmasını; materyallerin okul, sağlık kurumu, emniyet mudurluğu, universite, adli kurum, belediye gibi kurum/kuruluşlara dağıtımını sağlar.
Rehberlik ve araştırma merkezlerinin gorev, yetki ve sorumlulukları MADDE 7(1) Rehberlik ve araştırma merkezleri psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde il/ilce milli eğitim mudurluklerine karşı sorumlu olup gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine ilişkin ihtiyaclar ve alınması gereken onlemler ile ilgili il/ilce milli eğitim mudurluklerini bilgilendirir.
b) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik yazılı ve gorsel materyallerin hazırlanması, eğitimlerin duzenlenmesi gibi calışmaları il/ilce milli eğitim mudurluğu ile işbirliği yaparak yurutur.
c) Okul rehberlik hizmetleri programında yer alan psikososyal onleyici destek programlarının uygulanmasını izler.
c) Rehberlik oğretmeni olmayan okullardaki psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesine destek olur.
d) Rehberlik ve araştırma merkezine başvuran travma/kriz durumlarından etkilenen bireyleri gerektiğinde ilgili kurumlara yonlendirerek durumlarını izler. Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtları başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutar ve muhafaza eder.
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin geniş kitlelere ulaştırılabilmesi icin gerektiğinde universitelerle, resmi kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapar.
Okul mudurluklerinin gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 8(1) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde okul mudurluklerinin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Oncelikle konuyla ilgili hizmet ici eğitim almış personelden olmak uzere okul ekibinin kurulmasını sağlar.
b) Başta okul ekibi olmak uzere, okul bunyesindeki tum oğretmen ve personelin konuyla ilgili eğitim almasını sağlar.
c) Okul rehberlik hizmetleri programına dahil edilen psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesini sağlar.
c) Oluşturulan okul risk haritasına gore travma/kriz durumlarına yonelik koruyucu, onleyici ve guclendirici calışmaların yurutulmesini sağlar.
d) Okuldaki psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik calışmalarda kolaylaştırıcı onlemler alır ve yerel imkanlardan faydalanır.
e) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinin yurutulmesi icin ekiplere gerektiğinde calışma odası tahsis eder.
f) Travma/kriz durumlarında okul ekibinin il/ilce ekipleri ile eşgudum icerisinde hareket etmesini sağlar.
g) Travma/kriz durumlarından sonra oğrenci, veli, oğretmen ve okul yardımcı personeline yapılacak bilgilendirme konusunda okul ekibi ile birlikte planlama yapar.
ğ) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtların başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutulmasını ve muhafaza edilmesini sağlar.
h) Travma/kriz durumları sonucunda hazırlanan raporlar doğrultusunda gerekli onlemleri alarak, oluşturulan raporları il/ilce milli eğitim mudurluğune gonderir.
ı) Travma/kriz durumlarında ihtiyac halinde okulda bulunan tum oğretmenlere gorev
verir.
Rehberlik servislerinin gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 9(1) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde rehberlik servislerinin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a)Psikososyal, koruma, onleme ve krize mudahale konularında sunulacak hizmetleri okul rehberlik hizmetleri programına dahil eder.
b) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri kapsamında okul risk haritasını oluşturur ve gerekli durumlarda travma/krizden etkilenen bireyleri ilgili kurumlara yonlendirir ve izler.
c) Okul yonetimine, oğretmenlere, oğrencilere ve ailelere psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik calışmalar duzenler.
c) Okulda olası travma/kriz durumlarına karşı okul genelinde yapılması gereken psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale calışmalarına ilişkin okul yonetimi ve rehberlik ve araştırma merkezi ile işbirliği yapar.
d) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtları başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutar ve muhafaza eder.
Oğretmenlerin Gorev, Yetki ve Sorumlulukları
MADDE 10(1) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde oğretmenlerin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale konularında sunulacak hizmetleri sınıf rehberlik hizmetleri programına dahil eder.
b) Sınıf/şube rehber oğretmeni olduğu sınıfın risk haritasını oluşturur.
c) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri calışmalarına ihtiyac halinde destek verir.
c)Travma/kriz durumlarından etkilenen ya da risk grubunda olan oğrencilerle karşılaştığında gizlilik ilkesi ve etik kurallara uygun bir şekilde okul rehberlik servisine bilgi vererek işbirliği icinde calışır.
d) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri eğitimlerine katılır.
UCUNCU BOLUM Ekiplerin Gorev, Yetki ve Sorumlulukları
İl psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale ekibi
MADDE 11(1) İl milli eğitim mudurluklerinde, şube mudurunun başkanlığında, en az bir ve en fazla uc rehberlik ve araştırma merkezi muduru; en az bir ve en fazla uc rehberlik hizmetleri bolum başkanı; en az bir ve en fazla beş rehberlik oğretmeninden oluşur.
(2) İl ekibinin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) İl ekibi eğitim oğretim yılı başladıktan sonra bir ay icinde belirlenir; birinci donemin başı, ikinci donemin başı ve ikinci donemin sonu olmak uzere yılda uc kez ve ihtiyac duyulan hallerde toplanır.
b) İldeki psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik ihtiyac belirleme calışmalarını yaparak, ihtiyaclar doğrultusunda calışma planı hazırlar.
c) İl genelinde etkileri olan veya ilce/okul ekiplerinin personel kapasitesinin yetersiz kaldığı travma/kriz durumlarında psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini koordine eder ve/veya bu olaylara yonelik psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini gercekleştirir.
c) İl genelinde etkileri olan travma/kriz durumunun hemen ardından il ekibinden en az iki kişi bilgi toplamak amacıyla okula/bolgeye giderek, "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Gozlem Formu"nu (EK-1) doldurur.
d) Travma/kriz durumunda personel kapasitesi yetersiz kaldığında ve destek ihtiyacı ortaya cıktığında il milli eğitim mudurluğu aracılığıyla Genel Mudurlukten destek talep eder.
e) Travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirdiği calışmalara ilişkin "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Calışma Raporu"nu (EK-3) doldurur.
f)Travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirdiği calışmalar sonunda gerekli izleme ve değerlendirmeyi yaparak "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri İzleme Formu"nu (EK-4) doldurur.
g) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtları başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutar ve muhafaza eder.
ğ) Gerek gorulmesi halinde travma/kriz durumlarından etkilenen bireylerin oğretmenleri, ailesi, arkadaşları gibi yakın cevresinin de krize mudahale surecine katılımını sağlar.
h) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireyleri gerektiğinde ilgili kurum ve kuruluşlara yonlendirir, yonlendirilebilecek kurum ve kuruluşların iletişim bilgilerini guncel olarak tutar.
ı) İlde yapılacak calışmalarda ilce ekipleri arasında eşgudumu sağlar.
i) Talep edilmesi halinde ilce/okul ekiplerine destek verir.
j) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri kapsamında gerektiğinde il milli eğitim mudurluğune supervizyon talebini bildirir.
k) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik eğitim calışmalarını planlar, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği icinde eğitim faaliyetlerini gercekleştirir.
İlce psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale ekibi
MADDE 12(1) İlce milli eğitim mudurluklerinde, şube muduru başkanlığında varsa rehberlik ve araştırma merkezi muduru ve bolum başkanı ile her eğitim kademesinden en az birer rehberlik oğretmeninden oluşur.
(2) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde ilce ekibinin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) İlce ekibi eğitim oğretim yılı başladıktan sonra bir ay icinde belirlenir; birinci donemin başı, ikinci donemin başı ve ikinci donemin sonu olmak uzere yılda uc kez ve ihtiyac duyulan hallerde toplanır.
b) İlcedeki psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik ihtiyac belirleme calışmalarını yaparak ihtiyaclar doğrultusunda calışma planı hazırlar.
c) İlce genelinde etkileri olan veya okul ekibinin personel kapasitesinin yetersiz kaldığı travma/kriz durumlarında psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini koordine eder ve/veya bu olaylara yonelik psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini gercekleştirir.
c) İlce genelinde etkileri olan travma/kriz durumunun hemen ardından ilce ekibinden en az iki kişi bilgi toplamak amacıyla okula/bolgeye giderek "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Gozlem Formu"nu (EK-1)doldurur.
d) Travma/kriz durumunda personel kapasitesi yetersiz kaldığında ve destek ihtiyacı ortaya cıktığında "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Destek Talep Formu" nu (EK-2) doldurarak il ekibinden destek talep eder. Gerekli durumlarda il ekibi ile iş birliği yapar.
e) Travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirdiği calışmalara ilişkin "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Calışma Raporu"nu (EK-3) doldurarak ilce milli eğitim mudurluğu aracılığıyla il milli eğitim mudurluğune gonderir.
f) Travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirdiği calışmalar sonunda gerekli izleme ve değerlendirmeyi yapar, "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri İzleme Formu"nu (EK-4) doldurarak ilce milli eğitim mudurluğu aracılığıyla il milli eğitim mudurluğune gonderir.
g) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtları başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutar ve muhafaza eder.
ğ) Gerek gorulmesi halinde travma/kriz durumlarından etkilenen bireylerin oğretmenleri, ailesi, arkadaşları gibi yakın cevresinin de krize mudahale surecine katılımını sağlar.
h) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireyleri gerektiğinde ilgili kurum ve kuruluşlara yonlendirir, yonlendirilebilecek kurum ve kuruluşların iletişim bilgilerini guncel olarak tutar.
ı) İlcede yapılacak calışmalarda okul ekipleri arasında eşgudumu sağlar.
i) Talep edilmesi halinde okul ekibine destek verir.
j) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetleri kapsamında gerektiğinde ilce milli eğitim mudurluğune supervizyon talebini bildirir.
k) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerine yonelik eğitim calışmalarını planlar.
Okul psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale ekibi
MADDE 13(1) Okul muduru veya okul muduru tarafından gorevlendirilmiş bir mudur yardımcısı başkanlığında, varsa rehberlik oğretmenleri ile rehberlik hizmetleri yurutme komisyonu uyesi her sınıf duzeyinden en az bir sınıf rehber oğretmeninden oluşur.
(2) Psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerinde okul ekibinin gorev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Okul ekibi birinci donemin başı, ikinci donemin başı ve ikinci donemin sonu olmak uzere yılda uc kez ve ihtiyac duyulan hallerde toplanır.
b) Okul genelinde travma/kriz durumlarında psikososyal koruma, onleme ve krize mudahale hizmetlerini planlar ve gercekleştirir.
c) Okul ekibi travma/kriz durumunun hemen ardından ayrıntılı bilgi edinmek amacıyla "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Gozlem Formu" nu (EK-1) doldurur.
c) Travma/kriz durumunda personel kapasitesi yetersiz kaldığında ve destek ihtiyacı ortaya cıktığında "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Destek Talep Formu" nu (EK-2) doldurarak il/ilce ekibinden destek talep eder. Gerekli durumlarda il/ilce ekibi ile işbirliği yapar.
d) Okulda yaşanan travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirilen krize mudahale calışmalarını "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri Calışma Raporu"nu (EK-3) doldurarak okul mudurluğu aracılığıyla il/ilce milli eğitim mudurluğune gonderir.
e) Travma/kriz durumlarına yonelik gercekleştirdiği calışmalar sonunda gerekli izleme ve değerlendirmeyi yapar, "Psikososyal Koruma, Onleme ve Krize Mudahale Hizmetleri İzleme Formu"nu (EK-4) doldurarak okul mudurluğu aracılığıyla il/ilce milli eğitim mudurluğune gonderir.
f) Travma/kriz durumlarından etkilenen bireylere ilişkin kayıtları başta gizlilik ilkesi olmak uzere etik kurallara uygun bir şekilde tutar ve muhafaza eder.
g) Gerek gorulmesi halinde travma/kriz durumlarından etkilenen bireylerin oğretmenleri, ailesi, arkadaşları gibi yakın cevresinin de krize mudahale surecine katılımını sağlar.
ğ) Okulda risk grubunda bulunan ve travma/kriz durumlarından etkilenen bireyleri gerektiğinde ilgili kurum ve kuruluşlara yonlendirir.
DORDUNCU BOLUM Yururluk ve Yurutme
Yururlukten kaldırılan mevzuat
MADDE 14(1) Ekim 1999 tarih ve 2505 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan Afetlerde Uygulanacak Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yonergesi yururlukten kaldırılmıştır.
Yururluk
MADDE 15(1) Bu Yonerge yayımı tarihinde yururluğe girer.
Yurutme
MADDE 16(1) Bu Yonerge hukumlerini Milli Eğitim Bakanı yurutur.
Ahmet KANDEMİR