intikam 27.bolum, intikam 27.bolum ozeti, intikam 27.bolum fragmanı

Sevgili melekler, bu hafta 27.bolumuyle ekranlara gelecek olan İntikam dizisi 10 Ekim perşembe gunu yayına girecek. Annesinin yaşadığını oğrenen Yağmur, onu bulmaya calışıyor. Annesinin başına her ne geldiyse sorumlusunun Şahika’nın olduğuna inanan Yağmur, onu konuşturmak icin de Derin’den yardım istiyor ve ikili yeni bir plan yapıyor. İşte 27.bolumun fragmanı ve bolum ozeti...

Annesinin yaşadığını oğrenen Yağmur, onu bulmaya calışır. Annesinin başına her ne geldiyse sorumlusunun Şahika’nın olduğuna inanmaktadır. İntikam 27. bolumde en azından ne olduğu hakkında bir bilgisi olduğuna emindir.

Ruzgar’la tartışan Derin, bir sure Yağmur’da kalmaya karar verir. Derin’e evini acan Yağmur, Şahika’yı konuşturmak icin ondan yardım ister. Zaten Cemre’ye verdikleri İntikam dizisinde Adil Celik’in gunluğu, Şahika’nın dikkatini yeterince cekmiştir.

Aslı’dan şuphelenen Emre, onu yakın takibe alır. Bir fırsat yaratan Emre, Aslı’nın şirketteki bilgisayarını kurcalayarak onu haklı cıkartacak bir bilgiye ulaşır. İntikam 27. bolumde Haldun ise kendilerini yeniden guvenceye almak icin Nurdan Gumuşcu ile buluşur ve onlardan korunma ister. Ancak bu iyiliğin bir bedeli vardır.

Derin’i caya davet eden Şahika ondan gunluğu satmasını ister. Barış’ın bulaştığı hırsızlık yuzunden sıkıntılı gunler geciren Ruzgar’a Hakan’dan beklenmedik bir yardım gelir. İntikam yeni bolumde Barış’ı bu beladan kurtarmak isteyen Tahsin’le zararını odemek uzere buluşur.

Annesi hakkında istediği bilgiye ulaşmayan Yağmur, Derin’den Şahika’nın bebek icin duzenlemek istediği partiyi kabul etmesini ister. İkili ziyaretci defterindeki imzanın İntikam yayınlanacak bolumde Şahika’nın olduğunu ispatlamaya kararlıdır. Bu arada Derin’in bebeği ile ilgili babalık testinin sonucu da gelmiştir. Ali, Yağmur’a rağmen Hale’nin peşine duşer. Onu Ağabey’in arkadaşı olduğuna ve birlikte calıştıklarına inandırmaya calışır. Fakat işler beklediği gibi gelişmez. Hale sandığından daha akıllı bir kadındır.
Genişletmek icin tıkla ...