Aydın'ın İncirliova ilcesindeki bir ortaokulun oğretmen ve idarecileri temin ettikleri boyalarla 4 katlı okulun ic ve dış cephesini boyadı. Okul yenilenirken eğitim kurumunun butcesi ise 16 bin TL'lik bir masraftan kurtulmuş oldu. Acarlar 60. Yıl Ortaokulu'na 3 yıl once mudur olarak atanan 17 yıllık eğitimci Seyit Murat Yılmaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulun boya işlerinin yapılması icin harekete gecti.
Boyaları kendi imkanlarıyla temin eden Yılmaz, okul oğretmenlerinin de desteğiyle kolları sıvadı. 3'u idareci diğerleri oğretmen olan 17'si kadın 41 eğitimci ellerine fırcaları alarak 4 katlı, 30 derslikli ve 780 oğrencili okulun sınıflarını, kapılarını, bahce duvarlarını ve dış cephesini şarkılar ve turkuler eşliğinde boyadı. Mudur Yılmaz'ın onculuğundeki calışmanın okulu, 16 bin TL'lik bir masraftan kurtardığı belirtildi. Okulu ziyarete gelen İl Milli Eğitim Muduru Seyfullah Okumuş ile İncirliova İlce Milli Eğitim Muduru Mustafa Calışkan da ellerine fırca alarak, duvarları boyadı.
Her gorev yaptığı okulda bu calışmayı gercekleştirdiğini belirten Okul Muduru Seyit Murat Yılmaz, "Aile gibi okulumuzu eğitim oğretim yılına hazırlamaya calışıyoruz. Gecen yıllarda 3 idareci boya yapıyorduk. Bu yıl diğer oğretmen arkadaşlarımızdan talep geldi. Siz yapıyorsanız bizler de yapalım dediler. Hep birlikte neşe icinde calıştık" dedi.
İl Milli Eğitim Muduru Seyfullah Okumuş ise, "Calışmaları yerinde gordum, cok duygulandım ve mutlu oldum. Kendilerini tebrik ediyorum. bu tur idareci ve oğretmenlerin sayılarının artmasını temenni ediyorum. Yapılan ornek calışmayla ilgili İlce Milli Eğitim Muduru'nun değerlendirmesi ile Vali Bey'e konuyu aksettirerek tabii ki bir odul vermeyi duşunuyoruz. Hepsine yaptıkları ozverili calışmalarından dolayı teşekkur ediyorum" diye konuştu.