Milli Eğitim Bakanlığı Olcme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Mudurluğu, Destekleme ve Yetiştirme Kursları İş Takvimini belirledi Milli Eğitim Bakanlığı Olcme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Mudurluğu, Destekleme ve Yetiştirme Kursları İş Takvimini belirledi
Buna gore kurs merkezi başvuruları 9 ila 13 Eylul 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Oğretmenler ise 14 ila 18 Eylul 2019 tarihleri arasında başvuru yapacaktır.
Kurslarda, sınıflar 24 ila 29 tarihleri arasında oluşturulacak, 30 Eylul'de kurslar başlayacaktır.
Kurslarda, kurs talebinde bulunan kadrolu/sozleşmeli oğretmenlere oncelik verilmesi esastır. Bu oğretmenlerin ihtiyacı karşılamaması halinde kurs merkezi mudur ve mudur yardımcıları gorevlendirilebilir.
Kurslarda gorev alacak tum oğretmenler, sınıf oluşturma işlemleri sırasında e-Kurs Modulu uzerinden gorevlendirilir. Bir kurs merkezinde gorev alacak oğretmenin, bu kurs merkezini tercih eden oğretmenler arasından oğrencinin tercihleri de dikkate alınarak kurs merkezi mudurluğunce belirlenmesi esastır.
Kurslarda gorev almak isteyen oğretmenler, Bakanlıkca yayımlanan kılavuzda belirlenen takvime gore e-Kurs Modulu uzerinden veya milli eğitim mudurluklerine şahsen başvuruda bulunur.
İŞTE İŞ TAKVİMİ