arkadslar ben size olayı anlatayım bizim sabahtan ilk 2 ders yok yani ders programı ole gec geliyoz 3 ile 4 uncu ders bedendi ben gec kaldım işte gittim
hoca dedi gel bakalım tombik niye gec kaldın dedi bole bole anlattım durumu
ondan sonra o dedi ben seni yok yazdım
bende o anki durumla hay ** dedim bilerek degil agzımdan kactı sonra ben kagıt alıp geliyom dedim gel bura dedi sen ne dedin daha tamin hay allahım ya off dedim hocam dedim hocada dedi baska bişi dedin kıza sordu kız anasını bilmem ne dedi hocam dedi bende hocam dedim soleyim ama kızmayın
soledim ama degiştirdim lafı kızmasın die hay anasını satayım genemi yok yazıldım dedim hocam aynen bole dedim
hocada bana 4 5 defa tokat attı eli buyuk dolma gibi şap şap vurdu
herkez gordu o an agzını burununu kırmayı dusundum ama malum gecen sene kavgalardan kalmıstım disiplin suclarından devamsızlık vs bosver dedim anam babam uzuilmesin evde o kadar emek veriyolar
okuldada namı olan birisi oldugum icin yeter lan dedim cektim gittim arkamdan gel lan bura falan dieee bagırdı sizce napayım?
cevremde geniş yani bi lafıma bakar
size soracagım soru ben bu hocayı okul cıkısı uzak bi yerde yakalasam agız burun kırsam bana okuldan attırma gibi bişeyi olurmu okul icinde degil dısında dovucem
simdiden saygılar
bu liseler bitmez
abazagenclik