Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Mudurluğu, 18.03.2020 tarih 5692559 sayılı yazılarıyla disiplin kurulu tarafından itirazın kabul edilmesine karar verilmesi sonrası, disiplin cezasının ilgili disiplin amiri tarafından kaldırılmaması halinde verilen cezanın kayıtlardan silinip silinmeyeceğini cevaplandırdı. Yapılan soruşturma sonucunda getirilen teklif uzerine 'Uyarma' cezası alan oğretmenin cezaya itirazı uzerine İl Milli Eğitim Disiplin Kurulunca itiraz kabul edilmiştir. Bu karar, ilgili disiplin amirine intikal ettirilmiş ancak bu kararın ilgili disiplin amiri tarafından kaldırıldığına ilişkin herhangi bir kayıt/belge/bilgiye ulaşılamamıştır.
Yapılan şifahi goruşmelerde de ilgili disiplin kurulu kararı sonrası cezanın ilgili disiplin amiri tarafından kaldırıldığına ilişkin herhangi bir işlemin yapılmadığı bilgisine ulaşılmıştır.
Bu durumda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 64'uncu maddesinin dorduncu fıkrasında yer alan "Son sekiz yıl icinde herhangi bir disiplin cezası almayan memurlara, aylık derecelerinin yukseltilmesinde dikkate alınmak uzere bir kademe ilerlemesi uygulanır." hukmu cercevesinde kademe ilerlemesinin uygulanıp uygulanamayacağı hususunda tereddute duşulmuştur.
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 135'inci maddesinde yer alan; "İtirazın kabulu halinde, disiplin amirleri kararı gozden gecirerek verilen cezayı hafifletebilir veya tamamen kaldırabilirler" hukmunden hareketle, "Uyarma" cezasına yapılan itirazın İl Milli Eğitim Disiplin Kurulunda kabul edilmesi durumunda, disiplin amirince hafifletebilecek bir alt ceza bulunmadığından disiplin amirinin, itirazın kabulune dair İl Milli Eğitim Disiplin Kurulu kararını adı gecene tebliğ etmesinin yeterli olacağı, ilgi yazınız ekindeki belgelerden disiplin amirinin bunu gercekleştirdiği anlaşılmıştır.
Dolayısıyla; oğretmenin itirazı uzerine İl Milli Eğitim Disiplin Kurulunca verilen "İtirazın kabulune" dair karar dikkate alınarak "Uyarma" cezasının MEBBİS kayıtlarından silinmesi ve anılan yasanın 64'uncu maddesi kapsamında hakkında işlem yapılması gerektiği değerlendirilmektedir.
Ahmet KANDEMİR