Evde boş boş oturmak yerine bir webmaster forum sitesinde gorduğum bu temayı Turkceleştirmek istedim. Uzerine de birkac bişey ilave ettim. Reklamları yonetmek ve birkac tema ayarı icin bir panel yazdım. Falan falan... Direk temaya gecelim.
Temamız bu. İlk gorduğumde cok hoş geldi. Ki zaten o yuzden Turkceleştirmek istedim.
Temada kişisel bir sitenin teması icin gerekli olabilecek coğu şey var. Twitter guncellemeleri, sosyal medya, reklam alanları, guzel bir manşet, hoş bir goruntu vs.
Hatta sadece mavi renkte değil de diğer renklerde de olsa cok fazla kişi kullanır diye duşunuyorum. Ozellikle pembe rengini bayanlar kacırmazlar.
Tek bir eklenti kullandım Turkceleştirme yaparken oda pagenavi. Yazının altında vereceğim.
Nasıl Kurabilirim?
İndireceğiniz zip dosyasını acıp icindeki wp-pagenavi kalsorunu wp-content/plugins dizinine atın. Yine zip dosyasından cıkan nublu klasorunu wp-content/themes dizinine atın. Daha sonra eklentiyi ve temayı etkinleştirin.
Ayar Yapmam Gerekli Mi?
Sadece pagenavi eklentisinde ayar yapmanız gerekmekte. Goruntunun bozulmaması icin. Ben resim olarak vereyim siz ayarlarsınız o resme gore. Birde tema panelindeki kısımları kendinize gore doldurmanız gerek. Sosyal medya profilleriniz vs.
Birde yazılarına resim vermek icin yazı eklerken başlığın altındaki kısımdan bir adet resim yukleyin. Sonra tum değişikleri kaydet diyin. Fakat resmi yazıya eklemenize gerek yok. Otomatik resim yazıya eklenecektir.
Sizden tek istediğim şey o kadar emeğe karşılık sitenin altına sadece tek bir link koydum onu silmemeniz.
DEMO İNDİR
Zip şifresi: http://www.usluer.net