Turkce WordPress tema cevirilerim devam ediyor. Bu tema dorduncu temam oldu. Temaları cevirken her seferinde yeni bir şeyler oğreniyorum. Oğrenecek cok şey var acıkcası.

En son yayınladığım tema cok olumlu tepkiler aldı. Bir cok kişi ozel mesaj atıyor şunu da cevir diye. İsteğe gore ceviri yapmıyorum. Kendi gozume hoş gelen temaları sizlere sunuyorum. Bu tema hem benim hoşuma gitmişti hem de bu tema icin ziyaretcilerimden gelen talepler de mevcuttu. Bu doğrultuda temayı bitridim. Blog siteleri icin birebir uygundur.

İsteyen kişi istekleri doğrultusunda temayı kendine gore duzenleyebilir. Umarım beğenirsiniz. Eğer ceviri yaparken imla kurallarına uymayan ya da yanlış cevirilen olmuş olanlar varsa yorum olarak bildirebilirsiniz.

Temanın Slide(manşet) kısmı ayarlardan acılıp kapanabilmektedir. Bileşenler yardımıyla footer kısmına dilediğiniz şeyleri koymanız mumkun(son konular,yorumlar vs.) Temada sadece turkceleştirlmekle kalmadı, şifrelenmiş kimi dosyalar şifreden arındırıldı.Yapımcının linkleri geri eklendi.Aynı zamanda grafikler Turkceleştirildi.

Tema “Home” yazan kısmı direkt wordpressten almakta.Bu yuzden orası ingilizce olarak kalmıştır. Zaten tema ayarları kısmında goreceksiniz, ozel menu kullanarak yeni menu oluşturabilieceğinizi soyleniyor. O zaman “home” yazan yeri dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Adı: Wave-Skin | Tema Yapımcısı: Templatepanic & Themespack | Turkceleştiren : OBO

Tema On İzlemesi | Temayı İndir
Not: Temanın yapımcısı ben değilim bu yuzden teknik destek istemeyiniz. Ufak yardım sorunlarınıza elbet cevap verilecektir.

Kaynak: Turkce Wave-Skin Teması | Wp

Onceki Turkce Temalar:

Glowin Teması
Galleria Teması
Copperific Teması
Yeni temalarla buluşmak dileğiyle.