Uzun suredir bu tema uzerinde calışıyorum ve nihayet Keremiya Film Temasını bitirdim. bu tema sizlere biraz tanıdık gelebilir cunku bircoğunuzun boyle bir tema istediğini bilerek boyle birşey yaptım. Tema oldukca kaliteli oldu, ekledim bircok yenilik sayesinde daha iyi verim alabileceğinizden hic kuşkum yok. Gelelim temanın ozelliklerine...
TEMA OZELLİKLERİ
- Kontrol Paneli bulunmaktadır.
- CSS İmage Combine yapılmıştır. (Site cok daha hızlı acılır.)
- Part Sistemi vardır.
- Yan Menu Bileşeni yer almaktadır.
- W3 standartlarına uygundur. Her tarayıcıda nerdeyse aynı goruntuyu sunmaktadır.
- Uye Giriş sistemi yer alıyor.
- Sağ ve Sol Kayan Reklam alanları bulunmakta.
- Menu Altı Reklam alanı bulunmakta.
- Kontrol Paneli sayesinde reklamları yerleştirebilir, logunuzu değiştirebilir ve footer'i cok rahat duzeltebilirsiniz.
TEMA'NIN YARARLARI
- Anasayfaya her yazının altına o yazıyla ilgili eklediğiniz etiketler gelmektedir. Bu sayede etiketleriniz daha hızlı indexlenir.
- CSS İmage Combine sayesinde sitedeki resim sayısı en aza indirilmiştir. Kısacası site cok daha hızlı acılır. CSS İmage Combine sayesinde Google sizi sevilenler listesine alabilir. Resimler boyle olur.
Kurulum oldukca basittir. Bunu size temanın icinde acıkladık oradan kolayca kurabilirsiniz. Yok kuramıyorum derseniz ucretsiz kurulum yapabiliriz.
Tema Onizlemesi: DEMO
Kontrol Paneli Resmi: http://www.donmadanfilmizle.com/afis2.png
1. Lisans Ucreti : 40 TL
2. Lisans Ucreti : 65 TL
Odeme Tercihim: Akbank veya Paypal
Temayı almak isteyenler bana pm atarak ulaşabilir. Ayrıca [email protected] mail atarakda ulaşabilirsiniz.