Merhaba arkadaşlar.
Tema Artisteer İle Yapılmıştır.. css destegi alınarak.
Yeni Temanın Ozelliklerinden Bahsetmek istiyorum
Temamız 0'dan yapılma degildir. Yararlı programlar + Adobe dreamweaver ile duzenlemesi ile yapılmıştır.
Bileşen Alanları Neresi ?
Sidebar + Foother + Header post arası + Fother - post arası.
Toplam alan sayısı : 10 Tanedir
Reklam Alanları ; Tum bileşen alanlarına reklam koyabilirsiniz + Tema ayarları menusundan post icine ozel alan ekleyebilir ve 5 farklı reklam kodu girebilirsiniz.
Peki CSS Hataları ?
Temamızda zaten belli kalıp uzerine editlenmiştir. Temamızda sadece 10 tane onemsiz hata bulunmaktadır. Valid yapılabilir.
Temamızın Renkleri ?
Temamızın sadece header ve menu ust başlık renkleri değiştirilebilir. Ve 5 farklı renk olacak şekilde site dokumanları sizlere teslim edilecektir.
Yeşil , Siyah,Pembe,Mavi,Kırmızı
Yazı resimleri icin ozel alanlara ihtiyacımız varmı ?.
Hayır ozel alan doldurmanıza gerek yoktur. One cıkarılmış gorsel yada resimi yazı icine alarak goruntuliyebilirsiniz.
Tum yazıların one cıkarılmış gorsellerini toplu olarak pixsel cinsinden boyutlandırabilirsiniz. (Eski yeni yazı fark etmez )
Diğer Ozellikler
Foothere kod girmek icin tema ayarlarında kendi bolumu bulunmaktadır.(sayyac vs)
Kodlardan anlamayan yada beceremiyen arkadaşlar icin bence ideal bir tema ve ozellik oldugunu dusunuyorum..
Bileşen destegi gibi terimlerden anlamayan arkadaşlara kısa bir ozet gecmek istiyorum.
Reklam kodunuz var diyelim sidebara yada sayfanın ustune altına biryerlere kod eklicem diye ugraşmanıza gerek yok. temanın bileşen menusundan cok kolay birşeykilde yapabilirsiniz.
Yada farklı bir eklenti buldugunuz bir turlu kuramiyorsunuz sidebarda gozuksun yada header altı yada foother alt yanı ustunde nerede gozukmesini istiyorsanız.. Eklentiyi yukleyin (bileşen destekli) surukle birak yapın bu kadar.. Eklendi yada kodunuz hemen o bolgede aktif olur.
Bu fiyata bence guzel ozellikler.. Renk olarak aklınızda farklı renkler var ise msn yoluyla goruşebiliriz.
Demoda bileşenleri aktif etmek istemedim. Cunku herkez fazla bir eklenti kullanmak istemiyor. Sitede ufak tefek istege bagli (cizgisel + renksel ) belli başlı değişimler yaptırılabilir.
DEMO UZERİNDE TEK RENK VARDIR.
Sidebar hakkında kucuk bir not duşmek istiyorum. Şahşen temada farklı bir bileşen isteyen olursa o bileşeni eklerim. Benim aklıma son eklenen konuları sidebarda gostermek geldi ve bunu ekledim.
Demo Adresi: http://odevkolik.net/tema/
msn: [email protected]
Msne ekleyen arkadaşlar PM Olarak bildirsin. Sorun oluşabiliyor.
Resimler ;
[email protected]