Batman'ın Bayraklı koyunde aynı okulda gorev yapan eğitimci cift, 15 yıldır aynı catı alında oğrenci yetiştiriyor. Batman Bayraklı koyunde 2022-2023 eğitim-oğretim yılı acılışı munasebetiyle ilkoğretim haftası programı gercekleştirildi. Programda, Bayraklı Koyu ilkoğretim okulunda gorev yapan okul muduru ve aynı zamanda sınıf oğretmeni olan İlyas Karaatay, universitede tanıştığı ve evlendiği Evin Karatay ile birlikte okulda eğitim goren 40 oğrenciye ders veriyor.
15 yıldır oğrenci yetiştiren ve kendi cocuklarının eğitimini de bu okulda verdiklerini ifade eden İlyas Karaatay, eşiyle birlikte sınıf oğretmeni olduklarını soyledi. Karaatay, "Biz burada eşim Evin Karatay ve anasınıfı oğretmeni ile birlikte hizmet vermekteyiz. Bugun eğitim oğretimin ilk gunu. Oğrencilerimiz bizim evlatlarımız gibi. Biz evlatlarımızın başarısı icin ustun bir caba sarf etmeye calışıyoruz. Amacımız bu cocuklarımızın ileride en iyi noktalara gelmelerini sağlamak. Bu cocuklarımız ne kadar başarılı olursa biz o kadar mutu oluruz. Onların başarısı icin her turlu emeği, gayreti vermeye hazırız. O noktada da Milli Eğitim Mudurumuzun destekleri icin cok teşekkur ediyoruz" dedi.
Programa, Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Muduru Mahmut Kurtaran, kurum amirleri, oğrenciler ve veliler katıldı.