Samsung Galaxy A52s adlı cihazı kullanıyorum. İşlemcisi Snapdragon 778G. Kendisi 500K AnTuTu puanına sahip olan oldukca guclu ve performanslı bir işlemci. Telefonumun kendisi de zaten orta segmentin amiral gemisi denilebilecek bir kaliteye sahip. Ancak ne yazık ki telefonumu aldığımdan bu yana mÂruz kaldığım bir problemim var. YouTube uzerinden herhangi bir video izlerken eğer cozunurluğu UHD veya QHD'ye cekersem birkac dakika sonra birden FPS duşmesi yemeye başlıyorum. cozunurluğu duşurmediğim surece bu duşme olayı devam ediyor. Normalde telefonum 4K'yı eforsuz işleyebilecek guce sahip ancak bu sorunu hicbir şekilde cozemiyorum. Telefonumun 2K cozunurluğe sahip olduğunu bu yuzden de zaten 4K'yı goruntuluyemeyeceğimi biliyorum ama bu durum yine de normal değil. Guncellemeleri kurma, telefonu resetleme vb gibi temel prosedurleri hÂlihazırda uyguladım. Bu sorun bir tek YouTube platformu uzerinde baş gosteriyor.

İnternet uzerinden araştırmayı denedim ancak kimsenin boyle bir sorun yaşadığına şahit olmadım. Ben de mecburen konu acmak durumunda kaldım.

İnternetim TurkNet ve oldukca yeterli bir download ve upload hızına sahip. Wi-Fi'de 5GHz'den 2.4GHz'e bant genişliğine gecmem de problemi cozemedi zaten. Her ne kadar gozle gorulur bir anormallik olmasa da aşağıya gerekli istatistiklerin yer aldığı bir ekran goruntusu de ekledim. Eğer aranızda boyle bir sorun yaşamış olan, veya bir cozum yolu sunabilecek olan varsa hepinizin yanıtlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.