Yoğun, stresli ve sıkıcı gecen gunlerde Yeşim Ercetin, tadı kacan ağzınızı "Tat"landıracak ve 13 yeni şarkının yer aldığı "Pişman" ile muzik dunyasını harekete gecirecek. Pişmanlıklarını geride bıraktığını soyleyen Yeşim Ercetin, albumun cıkış tarihini bundan boyle doğduğu gun olarak kabul edeceğini de soyluyor.
İlk albumu "Aşk İcin"i 2006 yılında cıkartan Yeşim Ercetin, uzun suren hazırlık sonrasında 13 şarkının yer aldığı "Pişman" ile "Seyhan Muzik" etiketiyle ikinci kez muzik severlerin karşısına cıkıyor. Daha donanımlı ve kendinden emin adımlarla ilerleyen Yeşim Ercetin, Ozgur Aras'ın kurduğu profesyonel bir ekip ile yola devam ediyor. Fotoğrafcı Lara Sayılgan'a muhteşem pozlar veren Yeşim Ercetin, "Yeni bir donem acılıyor hayatımda. Tum pişmanlıklarım ile yeniden doğdum. Bu album ile birlikte doğum tarihimi de değiştiriyorum. Cıktığı gun artık benim doğduğum gun olacak" diyerek geride tum pişmanlıklarını bıraktığını ve hayata yeniden adım attığını soyluyor.
Cağrı Kodamanoğlu'nun muzik direktorluğunde Aslızen Yentur, Sude Bilge Demir, Murat Yerinli, Erem Yıldız, Odul Erdoğan, İskender Kulekci, Orcun Karamuk'un birbirinden guzel 13 şarkısını seslendiren Yeşim Ercetin, "Muzik dunyasında yeni bir kana, yeni bir heyecana ve yeni bir sese ihtiyacı var. Butun bu aranan ozellikler bende. Hic tevazu gostermiyorum. Guzel bir yuzum, guzel bir vucudum ve guzel bir sesim var. Şov dunyasında aranan tum ozelliklere sahibim. Hemen ben oldum ben starım diye de cıkmıyorum. Calışıyorum, kendimi yetiştiriyorum. O yuzden muzik dunyasında kalıcı olacağım" diyor.