ayşe ozyılmazel

8 ay gibi uzun bir suredir İngiltere'de bulunan Lerzan Mutlu, buyuk bir değişimle İstanbul'a dondu. Tamamen değiştirdiği imaj ve tamamen değiştirdiği muzik tarzıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Lerzan Mutlu bu değişimi şoyle acıklıyor; "Değişik bir benle ve tamamen değiştirdiğim pop tarzındaki -Zirve- adlı albumumle sizlerle buluşmaya buyuk bir heyecanla can atıyorum. Zirvede Buluşmak Uzere..."
Erhan Bayrak'ın muzik direktorluğunde gercekleşen ve masteringleri İngiltere'de yapılan albumde sanatcı tamamen tarzının dışında ve tamamen pop tarzında bir album hazırladı.
Produktorluğunu ve yapımcılığını Lerzan Mutlu'nun yaptığı albumde son gunlerin en populer bestecisi ve soz yazarı Sinan Akcıl'ın yaza damgasını vuracak, hareketli "Bir Numara" ve slow "Bu Sozumu Unutma" adlı iki tane parcası bulunuyor. Ayşe Ozyılmazel'in profesyonel olarak soz yazdığı "Herkes Mutlu" adlı şarkı ise son gunlerin en cok konuşulan şarkısı olacak. Albumde ayrıca Altan Cetin, Emre Irmak, Gokhan Ozen, Hakkı Yalcın ve Guven Baran'ın şarkıları da bulunuyor.

Lerzan Mutlu - Zirve
Bir Numara
Soz & Beste: Sinan Akcıl
Herkes Mutlu
Soz: Ayşe Ozyılmazel Beste: Emre Irmak
Bu Sozumu Unutma
Soz & Beste: Sinan Akcıl
Hancer
Soz & Beste: Altan Cetin
Kalbimi Taşıyorum
Soz & Beste: Guven Baran
Rovanşı Var