[/IMG]

CANLI DEMO ADRESİ TIKLA

CANLI DEMO ADRESİ TIKLA

Twincy Film Teması Kısaca:
Twincy Wordpress Tabanlı, Tum Ekran Cozurnuklerine otomatik uyum sağlayan, Smart tv'lerde, cep telefonlarında, bilgisayalar, laptop, telefonlar, iphone, ipad, tabletler v.b makinalarda uyumlu calışabilen, Kullanım kulavuzu ile, hızlı acılan, bir cok tarayıcıda sorunsuz calışan bir film temasıdır.

5dakikanızı ayırıp, tanıtım videosunu buradan veya buradan izleyebilirsiniz.

1.3 Versiyon Ozellikleri

Eklenen Ve Duzenlenen Bolumler:

ışığı ac kapat ozelliği Eklendi.
Rasgele Film Bulucu Eklendi
Gunun Filmi Eklendi
Film Altı, Film Ustu Reklam Alanları Eklenti ( Toplam 7 Reklam Alanı + Video Onu Reklam Alanı Dahil )
Paylaşma Butonları Ve Google Plus +
Film Sayfasının Altına Benzer Filmler Bolumu
Hatalı Film Bildirme Sistemi ( Hatalı filmin ismini sizin e-mail adresinizie gonderiyor. )
2 Adet Yanyana Film Sıralama
Filmin Fragmanını Ekleyebilme ( İsteğe Bağlı )
Fragman Sistesi, Sinema Sistesi Ve Film Sitesi İcin Uyumlu
Tasarım Biraz Aydınlatıldı, Ve Birazda renk verildi.
Bazı bolumlerde Jquery Efekleri kullanıldı
İzlenme Alanı Gosterildi
ğ Harfi karakter sorunu duzeltildi.

Tema Ozellikleri

Mobil & Tablet & Cep Bilgisayarları & Laptop - Bilgisayar - Notepad - Smart Tv'lerle 100% Uyumludur.
Filme Oy Verebilme
Ziyaretci Filmi Favorilerine Ekleyebilme
Yorum Beğenme / Beğenmeme
Jquery Partlı Geciş Sistemi
İnternet exloper 7, 8, 9, 10 versiyonlarıda, Firefox, Opera, Safari, Google Chorome v.b Tum Tarayıcılarda Calışıyor.
Css3 Ve HTML5 Son Teknolojiyi kullanarak Tasarlanmıştır.
Diğer tasarımlardan farklı olarak sabit boyutlar yerine, yuzlelikler ile tasarlanmıştır, bu sayede bir cok cozurnurluklerde sorunsuz calışır.
Birleşen Uyumlu Yan Kısım ( Sidebar ) Ve Alt Kısım ( Footer ) yani, Bu bolumleri istediğiniz gibi dizayn edebiliyorsunuz.
Reklam Alanları ( Video onu reklam alanı ile birlikte 5 reklam alanı + sidebar birleşenide sayarsak, reklam alanı sınırsız. )
Gelişmiş Tema Ayarları ( Sosyal İconlar v.b )
Tasarım uzerinde Ciddi Bir şekilde seo calışması yapılmıştır.
Google Hız testinden 100 uzerinden 82 ile 89, 90 Puan almaktadır
W3 Valid ( Temiz kodlama, 0 Hata )
Rasgele Replik birleşeni ( 206 Adet Replik )
Fonksiyon Dosyası haricinde tum dosyalar acık kaynaklıdır, Tasarım değiştirilebilir veya duzenlenebilir.
Hızla Sayfa dolaşımı icin Css & Javascript Sıkıştırılmıştır.
Domain lisanslıdır, bir zaman sınırlaması yoktur.
Wordpress Arkaplan ozelliği kullanılmıştır, kolaylıkla arkaplan yukleyebilirsiniz.
Tasarımda oluşabilecek her hataya karşı ucretsiz guncelleme ve satış sonrası destek.
Kolay logo, favoicon yukleme bolumu, Head tağları arası icin ozel kod giriş bolumu
Yan kısımı sağ'a veya sola yerleştirebilme ozelliği
Ozel Google Font Yazı tipi
Temanın Diğerleriniden Farkını Gormek İcin Tarayıcınızdan demo.hdfilmizledim.com adresini acın ve tarayıcı Penceresini yavaşca kucultun.

Peki Film Nasıl Ekleyeceğim ? ( Film Botu )
Film Temamız artık otoyukle.com ile uyarlıdır. Peki otoyukle.com neyin nesi ? Bu bir video - bot sistemidir, sectiğiniz filmin ustune istediğiniz yazıyı gomebilen, ve sitenize otomatik film bilgilerini ve film partlarını tek tıkla ekleyen bir sistemdir. Daha Fazla Detay İcin tıklayınız Bu sistem temamız ile 100% uyumlu calışmaktadır.

Ozel Alana Film Ekleyeceğim Derdi Filan yok. Pratik Şekilde Film Ekleyin, Panel Bolumunden Bir Resim.

Birleşenler

Sitenin Yan kısmı ve alt kısmı birleşen uyumludur, yani dinamiktir, yani istediğiniz gibi duzenleyebiliyorsunuz, sabit kalmıyor. (wordpressin birleşenleri dağil), peki ben hangi birleşenleri koyabileceğim diyorsanız, birleşenler şu şekilde:

Rasgele Replik Birleşeni ( 206 Adet replikden birini rasgele gosterir. )
Arama formu birleşeni. ( arama formunu gosterir )
Arşivler
Bağlantılar ( Link cıkışı, başka bir siteye link satmak veya link vermek icin )
En cok oylanan filmler ( kategoriye gore en cok oylanan filmler, en az oylanan filmler, en yuksek oy alan filmler, zamana gore: ornek: haftanın en cok oy alan filmleri )
en cok izlenen filmler ( categori filtreleme, ornek: aksiyon filmlerinin en cok izlenen filmleri. gibi )
Etiket bulutu
Kategoriler ( film kategorilerini gosterir. )
kullanıcıların favorileri ( ben sitede dolaşan bir izleyiciyim diyelim, beğendim filmleri favori filmim olarak kaydettiğimde, bu birleşen bana benim favori filmlerimi gosteriyor. )
meta ( Giriş, cıkış, yonetim, beslemeler ve WordPress bağlantıları )
Metin ( html, javascript veya normal metin girmenize olanak sağlayan birleşen. peki ne işe yarar, ornek: ben yan kısıma reklam koyacağım, metin birleşenini yan kısıma surukluyorum ve reklam kodumu giriyor ve kaydediyorum. alın size reklam alanı : ) )
RSS ( Herhangi bir RSS ya da Atom beslemesindeki girdileri gosterir )
Sayfalar ( sitenizdeki sayfaları gosterir. )
Son eklenen filmler birleşeni
Son yorumlar birleşeni
Ozel menu ( isteğe bağlı ozel bir menu ekleyebilirsiniz.

Girilebilir Film Bilgileri

Film başlığı
Film Konusu
Film Kategorisi
Film Embed Kodları ( 14 parcaya kadar destekliyor )
Film Etiketleri
Yapım Yeri
Yapım Yılı
Film Suresi
Film Yonetmenleri
İmdb Puanı
Oyuncular
Goruntu Yonetmeni
Senaryo Yazarları
Film Dili
Film Afişi

Yukardaki tum bilgileri kolayca ekleyebilirsiniz, bir bilgiyi girmesseniz, orneğin: Oyuncular bolumune bir şey eklemesseniz, oyuncular bolumu hic gozukmez. yani tam otomatik. Tasarım Girdiğimiz Tum Film bilgilerine otomatik link ekliyor. ve bu seo icin cok onemli bir nokta. peki linkler nasıl oluyor?

Ornek
http://demo.hdfilmizledim.com/oyuncular/neve-campbell
http://demo.hdfilmizledim.com/yapimci/richard-attenborough

Bu bağlantı turu seo icin cok onemlidir. ben bu şekilde yaptım eğer isterseniz wordpress kalıcı bağlantılarından değiştirebilirsiniz.

Google
Eklediğiniz filmler google tarafından indexlendiğinde google rayting yani değerlendirme bolumude gozukecektir. aşağıdaki resimdeki gibi

Ve telefondan veya cep bilgisayarlarından bağlandığında, googlede bir indexiniz cıktığında, telefondan mobil uyumlu iconu cıkacaktır, yani ( Bu site mobil telefonları destekliyor ) ve bunu goren kişi sizin sitenize girecektir cunku diğer sitelerde bu icon olmaz. cunku onlar mobil uyumlu değildir.

Kullanım Kulavuzu İceriği

Poster Bolumune Film Ekmele Anlatımı
Ana Menuyu Değiştirme Anlatımı
Favori Filmleri Sayfası Oluşturma Anlatımı
Onerdiğim Reklam Şirketleri
Film Yukleme & Puf Noktaları Anlatımı
yan kısıma nasıl reklam eklenir. Anlatım
Film Bilgileri & afiş v.b Ekleme Anlatımı
Satış Sonrası Msn Uzerinden Online Destek

SADECE 50TL + UCRETSİZ KURULUM

İLETİŞİM İCİN BU FACE SAYFAMIZDAN MSJ ATIN YADA MSN ADRESİMİZE MAİL ATARAK AYRINTILARI KONUSABİLİRİZ...
--> www.facebook.com/hd.film.keyf
--> [email protected]
--> [email protected] (bu adrese sadece mail atın ben size donerım

NOT: HOSTİN KARSILIGI TAKAS OLUR.