Gecelerin prensi Altay, yedinci albumu olan "SANA BAYILIYORUM"u tamamladı. Birbirinden guzel hit şarkıların bulunduğu iddialı album, Avrupa Muzik markasıyla muzik marketlerdeki yerini aldı. Eğlence dunyasının da merakla beklediği album, şimdiden hit olma yolunda...
Muzik dunyasına adım attığı ilk gunden bu yana kendine ozgu tarzıyla ayrı bir yer edinen Altay, bir yıllık aradan sonra yeniden sevenlerinin karşısında. Daha onceki 6 albumuyle gundemdeki yerini hicbir zaman kaybetmeyen sanatcı, her yaz doneminde olduğu gibi bu yaz da yine kasıp kavuracak. Eğlence dunyasının nabzını elinde tutan Altay, ozellikle yazlık mekanların yine vazgecilmezi olacak.
Altay, "ayrılık ve eğlence bir arada" dediği albumunde aranjor olarak Suat Aydoğan ile calıştı. Her yeni albumunun cıkışını hareketli bir şarkıyla yapmayı tercih eden Altay, bu kez farklı bir yol secti. Album henuz muzik marketlerdeki yerini almadan, ilk video klip "GİDECEKSEN" adlı şarkıya cekildi. Yazın geldiği şu gunlerde, gecip giden bunaltıcı kış mevsiminin ağırlığını uzerimizden atarken gecmişe son bir kez daha bakıp soru sormamızı ve bitenlerle yuzleşmemizi sağlayan Altay, cıkış şarkısıyla bir hayli iddialı. "Hayallerim vardı benim, umutlarım vardı benim, al hepsini al GİDECEKSEN" dizeleriyle seslenen Altay'ın klibini unlu yonetmen Kemal Başbuğ cekti. İstanbul'da cekilen klip, bu hafta muzik kanallarında gosterilmeye başlayacak.
Albumde hem ayrılığa dair hem de eğlencenin sonsuz ritmini yakalayabileceğiniz 13 şarkı yer alıyor:

Gideceksen
Soz & Muzik: Altay Biber, Fettah Can
Sana Bayılıyorum
Soz & Muzik: Murat Guneş
Kim Yalan Soyluyorsa
Soz & Muzik: Emirkan
İnşallah
Soz & Muzik: Soner Sarıkabadayı
Serserim
Soz & Muzik: Mert Ekren
Eyvah
Soz & Muzik: Murat Guneş