Yalın 2 yıl aradan sonra "Ben Bugun" isimli yeni albumuyle 14 Mart'ta muzik marketlerdeki yerini alıyor. Onceki albumu gibi Avrupa Muzik etiketiyle yayınlanacak olan albumde sozu ve muziği Yalın'a ait 12 şarkı bulunuyor. Bu kez Selim Ozturk yerine aranjor koltuğuna Alper Erinc'i oturtan Yalın, ozellikle "Bit Pazarı", "Ah Be Kardeşim" gibi şarkılarında fark edilen değişen soundu, enerji dolu ve esprili sozleriyle bu yazın konuşulacak isimlerinden olacağa benziyor. Studyo calışmaları 7 ay suren, Alper Erinc'in produktorluğunu ustlendiği albumun fotoğraf cekimlerini Mehmet Turgut gercekleştrdi. Album muzik marketlerden once AveaMuzik dijital muzik portalında satışa sunuldu. "Ben Bugun"un şarkı listesi, "Nezaketten" ve "Bir Tek Sen Eksiksin" şarkı sozleri, Editorun Yorumu, Yalın'ın yeni fotoğrafları yazının devamında...
Editorun Yorumu: İsmi bircok kez değişen ve en son "Bit Pazarı" olarak acıklanan yepyeni Yalın albumu sonunda raflarda olacak, bazı şarkılarda Yalın ciddi anlamda farklılaşmış bu da benim daha once savunduğum "Yalın'ın birazcık değişmesi lazım ama cok da değil" teziyle birebir ortuşen bir durum olmuş. İlgi cekmesi muhtemel bir calışma...

"Ben Bugun" albumu şarkı listesi:
Nezaketten
Bir Tek Sen Eksiksin
Aşk İstiyoruz
Ki Sen
Bit Pazarı
İki Kişi
Uzaktan Dunyalı
Başka Hayatların Kadını
Ah Be Kardeşim
Nerden Nereye
Duyulurum