Merhabalar arkadaşlar internet kullanırken ve bir cok programda hic bir sıkıntım yok fakat belirli başlı uygulama ve oyunlara girince tamamiyle random vakitlerde bi anda klavye kilitleniyor ve power tuşu ile kapatıp acmadan asla kullanamıyorum. Klavye ile birlikte touchpad de gidiyor fakat harici taktığım mouse calışmaya devam ediyor. Her uygulamada yaşamıyorum orneğin photoshop rhinoceros lumion vs. gb uygulamalarda sorun yok fakat autocad revit gibi autodesk uygulamalarında her kullanımda mutlaka yaşıyorum. Ayrıca League of Legends ve Knight Online oynuyorum bu bilgisayardan %90 ihtimalle bu sorunu her girişimde yaşadım. Teknik servisi aradığımda tek yapabileceklerinin bilgisayarı sıfırlamak olduğunu soyledi fakat şuan cok karışık durumda bilgisayar ve yedeklemem sorun olacak her hangi bir fikri olan veya cozumu bilen var mı acaba windows 10 dan şuphelendiğim icin bu bolume actım donanımsal olduğunu duşunmuyorum cunku bu yazdıklarım dışında asla boyle bir problemim yok 1 ay acık kalsa yine de kitlenmiyor...
Şimdiden teşekkurler