25 Temmuz 2012 CARŞAMBAResmî GazeteSayı : 28364
YONETMELİK
Ataturk Orman Ciftliği Mudurluğunden:
ATATURK ORMAN CİFTLİĞİ MUDURLUĞU PERSONELİ GOREVDE
YUKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 18/10/2005 tarihli ve 25970 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Ataturk Orman Ciftliği Mudurluğu Personeli Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Yonetmeliğinin 4 uncu maddesinde yer alan ?Tarım ve Koyişleri? ibaresi ?Gıda, Tarım ve Hayvancılık? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 2 ? Aynı Yonetmeliğin 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendinin (3) numaralı alt bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?3) Ziraat Sanatları Muduru, Mayalandırma Sanatları Muduru, Hayvanat Bahcesi Muduru, Hayvancılık Muduru, Bitkisel Uretim Muduru, Muhasebe ve Mali İşler Muduru, Ticaret Muduru, Personel ve İdari İşler Muduru, Halkla İlişkiler ve Pazarlama Muduru,?
MADDE 3 ? Aynı Yonetmeliğin 6 ncı maddesinde yer alan ?Tarım ve Koyişleri? ibaresi ?Gıda, Tarım ve Hayvancılık? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 4 ? Aynı Yonetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?b) Ziraat Sanatları Muduru, Mayalandırma Sanatları Muduru, Hayvanat Bahcesi Muduru, Hayvancılık Muduru, Bitkisel Uretim Muduru kadrolarına atanabilmek icin;
1) Mudurluk kadrolarında en az 2 yıl muhendis veya mudur yardımcısı olarak gorev yapmış olmak kaydıyla en az 10 yıl hizmeti bulunmak,
2) Hizmetin ongorduğu dallarda en az dort yıllık yuksek oğrenim gormuş olmak,?
?c) Muhasebe ve Mali İşler Muduru, Ticaret Muduru, Personel ve İdari İşler Muduru, Halkla İlişkiler ve Pazarlama Muduru kadrolarına atanabilmek icin;
1) Mudurluk kadrolarında en az 3 yıl mudur yardımcısı, şef, uzman olarak gorev yapmış olmak kaydıyla en az 10 yıl hizmeti bulunmak. Bu şartlarda muracaatın olmaması durumunda, muhendis, biyolog, kimyager, tekniker, bilgisayar işletmeni olarak Mudurluk kadrolarında en az 3 yıl calışmış olmak kaydıyla en az 10 yıl hizmeti bulunmak.
2) Hizmetin ongorduğu dallarda en az dort yıllık yuksek oğrenim gormuş olmak,?
MADDE 5 ? Aynı Yonetmeliğin 13 uncu maddesinde yer alan ?Personel ve Eğitim? ibaresi ?Personel ve İdari İşler? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 6 ? Aynı Yonetmeliğin 14 uncu maddesinde yer alan ?Personel ve Eğitim? ibaresi ?Personel ve İdari İşler? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 7 ? Aynı Yonetmeliğin 16 ncı maddesinde yer alan ?Personel ve Eğitim? ibaresi ?Personel ve İdari İşler? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 8 ? Aynı Yonetmeliğin 19 uncu maddesinde yer alan ?Personel ve Eğitim? ibaresi ?Personel ve İdari İşler? olarak değiştirilmiştir.
MADDE 9 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 10 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Ataturk Orman Ciftliği Muduru yurutur.