8 Ağustos 2012 CARŞAMBAResmî GazeteSayı : 28378
YONETMELİK
Kalkınma Bakanlığından:
KALKINMA BAKANLIĞI PERSONELİNİN YETİŞTİRİLMESİ AMACIYLA
YURT DIŞINA GONDERİLMESİ HAKKINDA YONETMELİK
BİRİNCİ BOLUM
Genel Hukumler
Amac
MADDE 1 ? (1) Bu Yonetmeliğin amacı, mesleklerine ait hizmetlerde yetiştirilmek, eğitilmek, bilgileri artırılmak, staj, oğrenim veya ihtisas yaptırılmak uzere yurt dışında eğitim ve araştırma kuruluşlarına, hizmetle ilgili yabancı kurum ve kuruluşlara ve uluslararası resmi veya ozel kuruluşlara gonderilecek Kalkınma Bakanlığı personelinin secilmesine ve bu personelin soz konusu programlar suresince tabi olacakları hak ve yukumluluklerin belirlenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.

Kapsam
MADDE 2 ? (1) Bu Yonetmelik hukumleri, yurt dışı eğitime gonderilecek olan Kalkınma Bakanlığı personeli hakkında uygulanır.
Dayanak
MADDE 3 ? (1) Bu Yonetmelik, 3/6/2011 tarihli ve 641 sayılı Kalkınma Bakanlığının Teşkilat ve Gorevleri Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin 40 ıncı maddesine ve 21/1/1974 tarihli ve 7/7756 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yururluğe konulan Yetiştirilmek Amacıyla Yurtdışına Gonderilecek Devlet Memurları Hakkında Yonetmeliğe dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar

MADDE 4 ? (1) Bu Yonetmelikte gecen;
a) Bakan: Kalkınma Bakanını,
b) Bakanlık: Kalkınma Bakanlığını,
c) Dış burs veya teknik işbirliği programları: Yabancı ulkeler veya kuruluşlarca verilen burslar veya teknik işbirliği anlaşmalarıyla sağlanan eğitim programlarını,
c) Donem: Yurt dışı eğitime gidenlerin devam ettikleri eğitim kurumu tarafından belirlenmiş olan eğitim suresini,

d) Genel Mudurluk: Yonetim Hizmetleri Genel Mudurluğunu,
e) Kısa donem: 12 aya kadar (12 nci ay dahil) yurt dışı eğitimini,
f) Kurul: Kalkınma Bakanlığı Eğitim Kurulunu,
g) Kurul Başkanı: Kalkınma Bakanlığı Eğitim Kurulu Başkanını,
ğ) Musteşar: Kalkınma Bakanlığı Musteşarını,
h) Personel: Bakanlıkta gorev yapan memurları,
ı) Uzun donem: 12 ay uzeri yurt dışı eğitimini,
i) YOK: Yuksekoğretim Kurulunu,
j) Yurt dışı eğitim: Personelin mesleklerine ait hizmetlerde yetiştirilmesine, eğitilmesine, oğrenim almasına, bilgilerinin artırılmasına, staj veya ihtisas yapmasına yonelik yurt dışında alınan eğitimi,
k) Yuksek lisans: Bir lisans oğretimine dayalı, Yuksekoğretim Kurulu tarafından tespit edilen yabancı eğitim kurumları arasından Kurulun belirleyeceği ve Kalkınma Bakanlığının gorev, yetki ve sorumlulukları ile ilgili konulardaki lisansustu eğitimi,
ifade eder.
Yurt dışı eğitimin esasları
MADDE 5 ? (1) Yurt dışı eğitimi aşağıdaki esaslara gore yurutulur:
a) Yurt dışı eğitimi, Bakanlığın gorev, yetki ve sorumluluklarının gerektirdiği onceliklere ve ihtiyaclara uygun olarak Kurulca belirlenecek eğitim politika ve prensipleri cercevesinde duzenlenir.
b) Yurt dışı eğitime gonderilen personelin giderleri Bakanlık butcesinden veya dış kaynaklı burs veya teknik işbirliği programları cercevesinde karşılanır. Şahsen ozel burs temin eden personele talebi halinde ucretsiz izin verilebilir.
c) Personelin yurt dışı eğitim kurumları ve universitelerde eğitim programına kabul edilecek seviyede yabancı dil şartını taşıması gerekir.
c) Bu Yonetmelikte belirtilen esaslar dÂhilinde sadece YOK tarafından secilen ve ilan edilen ve başvuru tarihi itibarıyla guncel yurt dışında lisansustu eğitim yapılabilecek universiteler listesinde yer alan eğitim kurumlarına personel gonderilir. Bu hukum dış burs veya teknik işbirliği programları ile şahsen ozel burs temin edilerek gidilecek programlar icin uygulanmaz.
d) Yurt dışında yuksek lisans ve/veya doktora programını tamamlamış olanlar, farklı konuda dahi olsa aynı duzeyde yurt dışı eğitim programlarına katılamazlar.
e) Yurt dışı eğitimine gonderilen personelin eğitim calışmaları ve başarı duzeyi Genel Mudurluk tarafından izlenir.
f) Kısa donem yurt dışı eğitiminde; daha once bu eğitimden yararlanmamış ya da daha kısa sureyle yararlanmış personel, eğitimin iceriği ile calışılan birimin faaliyet alanı dikkate alınmak suretiyle tercih edilebilir.
g) Yabancı dil eğitimi icin yurt dışına personel gonderilmez.
İKİNCİ BOLUM
Yurt Dışı Eğitim Hizmetlerinin Yurutulmesi
Kurul
MADDE 6 ? (1) Kurul, Bakanlığın yurt dışı eğitim politikalarının tespiti ve uygulanması ile ilgili konularda kararlar almak ve tavsiyelerde bulunmak uzere Musteşar tarafından gorevlendirilecek Musteşar Yardımcısı başkanlığında Genel Mudur seviyesinde 4 asil ve 3 yedek uyeden oluşur. Kurul Başkanı, gerektiğinde ilgili birim amirini, planlama uzmanlarını veya muşavirleri kurul toplantısına cağırabilir.
(2) Kurul, Başkan dÂhil en az uc uye ile toplanır. Başkanın katılamadığı durumlarda, Başkanın uyeler arasından vekÂlet etmesini uygun gorduğu kişi Kurula başkanlık eder.
(3) Kararlar uyelerin oy cokluğu ile alınır. Oyların eşitliği halinde başkanın kullandığı oy yonunde coğunluk sağlanmış sayılır. Kurul kararları Musteşarın onayı ile kesinleşir.
Kurulun gorevleri
MADDE 7 ? (1) Kurul her yıl Şubat, Haziran ve Ekim aylarında olağan veya gerektiğinde olağanustu olarak toplanır ve aşağıdaki gorevleri yerine getirir:
a) Şubat ayı toplantısında, gelecek yılın yurt dışı eğitimine ilişkin sure, ulke, universite ve eğitim alanına gore butce kontenjan taleplerini ve bir onceki yılın uygulama sonuclarını değerlendirir. Ayrıca uygulama yılına ilişkin yurt dışı eğitime bir onceki yılda başvuruda bulunmamış personelin talepleri de değerlendirilebilir.
b) Haziran ayı toplantısında, Bakanlığa tahsis edilen kontenjanlar icin yurt dışı eğitime gonderilecek personeli ve yurt dışı eğitim surelerini belirler.
c) Ekim ayı toplantısında, yurt dışında eğitimde bulunan personelin durumlarını, eğitim politikaları cercevesinde değerlendirir. Uygulama yılına ait kontenjanın dolmaması durumunda yeni başvuruları değerlendirebilir.
c) Uzun sureli tedavi gerektiren bir hastalık, kaza veya mucbir sebeplerle oğrenimine ara vermek zorunda kalıp bu durumu belgelendiren personelin oğrenim suresinin uzatılmasına karar verebilir.
d) Butce kontenjanı kapsamı dışındaki dış burs ve teknik işbirliği programları cercevesinde adaylar arasından yurt dışı eğitime gonderilecek personeli belirler.
e) Kurul Yonetmelik kapsamında yer alan diğer konuları da gundemine alıp goruşur ve karara bağlar.
f) Kurul, 29 uncu madde kapsamına girdiği belirlenenlerin durumunu karara bağlar. Geri cağrılmasına karar verilenleri gereği icin Genel Mudurluğe bildirir.
(2) Kurul, gerektiğinde Başkanın cağrısı uzerine gundemdeki konuları goruşmek uzere olağanustu toplanır.
Genel Mudurluğun gorevleri
MADDE 8 ? (1) Genel Mudurluğun yurt dışı eğitimi ile ilgili gorevleri aşağıda belirtilmiştir:
a) Bu Yonetmelikte ongorulen yurt dışı eğitim faaliyetleri ile ilgili iş ve işlemlerini yurutmek ve calışmaları koordine etmek.
b) Kontenjan belirleme safhasında, Kurul tarafından belirlenen eğitim politika ve prensiplerine gore, adaylar tarafından talep edilen yurt dışı eğitim programlarını sure, konu, ulke, bolum, universite ve sıralamadaki yerleri detayında hazırlayarak Kurula sunmak.
c) Yurt dışı eğitimde olan personel ve oğrenim gordukleri eğitim kurumlarından eğitimin başlangıcı, devamı ve bitimi safhalarında periyodik bilgiler almak, değerlendirmek ve Kurula raporlamak.
c) Yurt dışı eğitim konusunda gerektiğinde Dışişleri Bakanlığı ve Eğitim Ataşelik ve Muşavirlikleri ile işbirliğinde bulunmak.
d) Kurulun sekretarya hizmetlerini yerine getirmek.
e) Dunyanın onde gelen universiteleriyle işbirliğine yonelik calışmalar yapmak.
f) Yurt dışı eğitimi ile ilgili olarak Bakan veya Musteşarca verilecek diğer gorevleri yapmak.
UCUNCU BOLUM
Yurt Dışı Eğitim İhtiyacları ve Kontenjanlarının
Tespiti ve Yurt Dışına Gonderilecek Personelin Secimi
Yurt dışı eğitim ihtiyaclarının tespiti
MADDE 9 ? (1) Genel Mudurluk tarafından, bir sonraki yıl icin yurt dışı eğitime gonderilecek personelle ilgili olarak her yıl Ocak ayının ikinci haftasında duyuru yapılır.
(2) Duyuruda, bir sonraki yıl icin eğitim yapmak uzere yurt dışına gonderilecek ve 12 nci maddedeki şartları taşıyanların; eğitim yapmayı duşundukleri universite isimleri, eğitim konuları, ulkeleri, sureleri ve eğitim planları ile bu planların Bakanlıkta yapılan gorevle ilişkisini gosteren raporlarının, bağlı bulundukları birimler tarafından en gec Şubat ayının ikinci haftasına kadar Genel Mudurluğe bildirilmesi istenir.
Kontenjan taleplerinin belirlenmesi
MADDE 10 ? (1) Genel Mudurluk Bakanlık birimlerinden gelen yurt dışı eğitim taleplerini konularına, sure ve seviyelerine gore sınıflandırarak Şubat ayının ucuncu haftasına kadar Kurula bildirir.
Kontenjan taleplerinin kesinleşmesi
MADDE 11 ? (1) Kurul, yurt dışı eğitim taleplerinin intikalinden itibaren en gec beş işgunu icinde toplanarak bir sonraki yılın kontenjan taleplerinin konu, sayı ve suresini belirler ve toplantı sonunda Genel Mudurluğe bildirir.
(2) Genel Mudurluk, Kurul tarafından belirlenen kontenjan talebini Musteşarın onayından sonra en gec Mart ayı sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına gonderir.
Adaylarda aranan şartlar
MADDE 12 ? (1) Uzun donem yurt dışı eğitime butce imkÂnlarıyla gonderilecek personelde;
a) En az dort yıllık yuksekoğretim kurumlarından veya bunlara denkliği YOK tarafından kabul edilen yurt dışındaki yuksekoğretim kurumlarından mezun olmak,
b) Planlama uzmanı unvanıyla istihdam edilmiş olmak,
c) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla Bakanlık kadrolarında, adaylık dÂhil en az 3 yıl fiilen calışmış olmak,
c) Son uc yıl icinde kademe ilerlemesinin durdurulması cezasını almamış olmak,
d) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak,
e) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla 40 yaşını tamamlamamış olmak,
f) Daha once yurt icinde aynı konuda veya yurt dışında aynı duzeyde eğitim veya oğrenim gormemiş olmak,
g) Yurt dışı eğitim icin kabul aldığı tarihten onceki iki yıl icinde alınmış olması kaydıyla, İngilizce icin TOEFL sınavından en az PBT-550, CBT-213, IBT-80 puan veya IELTS sınavından en az 6 puan alındığını veya Fransızca, Almanca gibi diğer diller icin ise ilgili ulke kurumlarının yaptığı sınavlarda TOEFL veya IELTS sınavlarında belirlenen puanlara eşdeğer puan alındığını gecerli bir belgeyle ispatlamış olmak,
ğ) Uzun sureli tedavi gerektiren bir hastalık, kaza veya mucbir sebepten dolayı yurt dışı eğitimine ara vermelerine Kurulca karar verilenler haric, yurt dışı eğitiminden geri cağrılmamış olmak,
şartları aranır.
(2) Mesleklerine ait hizmetlerde yetiştirilmek uzere kısa donem yurt dışı eğitime butce imkÂnlarıyla gonderilecek personelde;
a) En az dort yıllık yuksekoğretim kurumlarından veya bunlara denkliği YOK tarafından kabul edilen yurt dışındaki yuksekoğretim kurumlarından mezun olmak,
b) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla Bakanlık kadrolarında en az 3 yıl fiilen calışmış olmak,
c) Son uc yıl icinde kademe ilerlemesinin durdurulması cezasını almamış olmak,
c) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak,
d) Daha once yurt icinde aynı konuda veya yurt dışında aynı duzeyde eğitim veya oğrenim gormemiş olmak,
e) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla 50 yaşını tamamlamamış olmak,
f) Kısa donem eğitim programı icin kabul aldığı tarihten onceki iki yıl icinde alınmış olmak kaydıyla, İngilizce dili icin Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az 70 puan veya TOEFL sınavından en az PBT-550, CBT-213, IBT-80 puan veya IELTS sınavından en az 6 puan alındığını veya Fransızca, Almanca gibi diğer diller icin ise ilgili ulke kurumlarının yaptığı sınavlarda Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, TOEFL veya IELTS sınavlarında belirlenen puanlara eşdeğer puan alındığını gecerli bir belgeyle ispatlamış olmak,
şartları aranır.
(3) Dışişleri Bakanlığınca bildirilen uluslararası kuruluşlara staj yapmak amacıyla gonderilecekler hakkında Yetiştirilmek Amacıyla Yurtdışına Gonderilecek Devlet Memurları Hakkında Yonetmeliğin ilgili hukumleri uygulanır.
(4) Dış burs ve teknik işbirliği programları ile butce imkÂnları kapsamında uluslararası kuruluşlarda staja gonderilecekler icin yukarıdaki şartlarla birlikte bursu veren ulke veya kuruluşun aradığı şartlara da sahip olmak gereklidir.
Adayların belirlenmesi
MADDE 13 ? (1) Kurul, adaylar arasından yurt dışı eğitime gonderilecek personeli;
a) Yabancı dil puanı,
b) Kabul belgesi alınan yurt dışı bolumun uluslararası sıralamalardaki yeri,
c) İlgili birim amirinin yazılı goruşu,
c) Eğitim konusu ve personelin yurt dışı eğitimine gonderilmesinin ayrıntılı gerekcesi,
d) Bakanlıktaki toplam calışma suresi,
e) Hizmetle ilgili belge ve nitelikler,
f) Oğrenim durumu,
kriterlerine gore secme veya yarışma sınavıyla belirler. Bu şekilde belirlenen yurt dışı eğitim adaylarının nihai listesini iki gun icinde Genel Mudurluğe gonderir.
Dış burs ve teknik işbirliği programları icin aday tespiti
MADDE 14 ? (1) Bakanlığın muhtelif birimlerine gelen butun dış burs veya teknik işbirliği programları, ilgili birimlerce, gecikmeye meydan verilmeksizin Genel Mudurluğe bildirilir. Bildirilen tum programlar, Genel Mudurluk tarafından Bakanlık birimlerine sureli olarak duyurulur.
(2) Birimler yurt dışı adaylarını, adayın yurt dışı eğitime gonderilmesinin Bakanlığın gorevleri itibarıyla onemini acıklayan ayrıntılı raporu Genel Mudurluğe bildirir.
(3) Birimlerce teklif edilen adaylar, Genel Mudurluk tarafından Kurula iki gun icerisinde intikal ettirilir. Kurulda bir hafta icerisinde goruşuldukten sonra alınan karar iki gun icinde Genel Mudurluğe bildirilir.
(4) Başvuru suresi sınırlı programlara gonderilmek uzere birimlerce teklif edilen adaylar, Kurulca belirlenen eğitim politika ve prensipleri doğrultusunda Kurulun teklifi ve Musteşarın Onayı ile kesinleşir.
(5) Evrak kayıtlarına girdiği gun itibarıyla başvuru suresi beş gunden az kalan programlar icin adaylar Kurul Başkanı tarafından doğrudan belirlenir ve belirlenen adaylar Musteşarın Onayı ile kesinleşir.
Uluslararası kuruluşlarda gorev alma veya şahsen ozel burs icin aylıksız izin verilmesinin şartları
MADDE 15 ? (1) Uluslararası kuruluşlarda gorev alma ile kendi imkÂnları veya bizzat sağlanan burslar kapsamında yuksek lisans, doktora veya başka bir eğitim programı icin kısa donem haric ucretsiz izin talebinde bulunan personelin;
a) Yurt dışı eğitimin resmen başlayacağı tarih itibarıyla Bakanlıkta fiilen adaylık dÂhil asgari 4 yıl sure ile calışmış olması,
b) Varsa mecburi hizmet yukumluluğunu fiilen veya mali olarak ifa etmiş olması,
c) Şahsen ozel burs sağlayanlar icin, aynı seviyede yurt dışında eğitim almamış olması,
şartları aranır.
(2) Yurt dışı eğitim icin ucretsiz izin talebinde bulunan aday, katılmayı planladığı yurt dışı eğitim programının seviyesini, konusunu, suresini ve iceriğini belirten bir dilekce ile Genel Mudurluğe muracaat eder. Bu dilekceye calıştığı birim amiri ve ust amirinin uygun goruşu ile bağlı olduğu Musteşar Yardımcısının muvafakatini iceren yazıyı, yurt dışı eğitim kurumundan temin edilen kabul belgesini ve 12 nci maddenin birinci fıkrasında sayılan yabancı dil belgelerinden birini ekler.
(3) Genel Mudurluk ilgilinin talebini Kurula sunar. Kurul tarafından talebin uygun gorulmesi halinde adaya ucretsiz izin verilmesine ilişkin iş ve işlemler Genel Mudurlukce sonuclandırılır.
DORDUNCU BOLUM
Yurt Dışı Eğitime Gonderilenlere Yurt Dışında Yapılacak Odemeler
Butce imkÂnları ile gonderilenlere yapılacak odemeler
MADDE 16 ? (1) Yurt dışına Bakanlık imkÂnlarıyla gonderilen personel icin eğitim kurumuna yapılan oğrenim ucreti ile diğer zorunlu eğitim harcları yanında aşağıdaki odemeler yapılır.
a) 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 79 uncu maddesine gore hesaplanan yurt dışı aylıkları,
b) Personelin gonderildiği ulke veya Bakanlık tarafından sağlık sigortası imkÂnlarının sağlanamaması halinde, yurt dışı eğitim kurumunca ongorulen zorunlu sağlık sigortası primleri ve hizmet bedelleri,
c) Personele, sağlık sigortası imkanlarının sağlanamaması halindeki tedavi giderleri ile sağlık sigortasından yararlandırılmış olup da sigorta kapsamı dışındaki zorunlu tedavi giderleri ve personelin olumu halindeki cenaze giderleri, 27/7/1973 tarihli ve 7/6913 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yururluğe giren Devlet Memurlarının Tedavi Yardımı ve Cenaze Giderleri Yonetmeliği hukumlerine gore yapılacak odemeler,
c) 8/4/1929 tarihli ve 1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gonderilecek Talebe Hakkında Kanun hukumlerine tabi oğrencilere eğitim oğretimleri sırasında ihtiyac duydukları kitap ve kırtasiye giderleri,
d) Gidiş-donuş yol giderleri, yukleme ve kefalet senedi, pasaport harcı, yolculuk suresince seyahat gundeliği ile diğer zorunlu giderler.
Dış burs veya teknik işbirliği programları cercevesinde gonderilenlere yapılacak odemeler
MADDE 17 ? (1) Bakanlıkca dış burs veya teknik işbirliği programlarına dayanılarak,
a) Bakanlar Kurulunca kurumlar itibarıyla belirlenen kontenjan kapsamında gonderilmiş olanlara, burs miktarının gittikleri ulkede surekli gorevle bulunan ve dokuzuncu derecenin birinci kademesinden aylık alan meslek memurlarına odenmekte olan yurt dışı aylığının 2/3'unden az olması kaydıyla, aradaki bu fark ile her turlu odemeler dahil yurt ici aylığının kanuni kesintilerden sonra kalan net tutarının %60'ı,
b) Bakanlar Kurulunca kurumlar itibarıyla belirlenen kontenjan haricinde gonderilmiş olanlara, her turlu odemeler dÂhil yurt ici aylığının kanuni kesintilerden sonra kalan net tutarının %60'ı,
odenir.
(2) Dış burs veya teknik işbirliği programlarından faydalanılmak suretiyle gonderilenlere 16 ncı maddede sayılan giderlerden bursu veren devlet veya kurumca karşılanmayanlar, Bakanlıkca odenir.
(3) Şahsen ozel burs sağlayanlara sadece aylıksız izin verilir.
BEŞİNCİ BOLUM
Yurt Dışı Oğrenim Suresi, Sure Uzatımı ve Oğrenim Dalı
veya Kurumunun Değiştirilmesi
Yuksek lisans oğrenim suresi
MADDE 18 ? (1) Yuksek lisans suresi azami iki yıldır.
(2) Yuksek lisansın yurt dışı eğitim kurumlarınca ilan edilmiş sure icerisinde bitirilmesi esastır.
Sure uzatımı
MADDE 19 ? (1) Yurt dışı eğitimini kesintiye uğratacak ve/veya engelleyecek olcude uzun sureli tedaviyi gerektiren bir hastalık, kaza veya mucbir sebep dolayısıyla oğrenimine ara vermek zorunda kalan personel, bu durumu mumkun olan en kısa surede Genel Mudurluğe bildirmekle yukumludur.
(2) Birinci fıkradaki şartların gercekleşmesi halinde yurt dışı eğitiminin suresi Kurul kararı ve Musteşar Onayı ile hastalık, kaza veya mucbir sebep dolayısıyla kaybedilen sureyi telafi edecek kadar uzatılabilir ve bu durum Devlet Personel Başkanlığına bildirilir.
(3) Ancak sure uzatımının en az bir yarıyıl kaybına neden olacağının anlaşılması halinde Bakanlık Disiplin Kurulu kararı ile personel geri cağrılabilir.
Eğitim konusu ve eğitim kurumunu değiştirme
MADDE 20 ? (1) Bakanlık tarafından yurt dışına gonderilen personelin eğitim konusunu ve eğitim kurumunu değiştirmemesi esastır.
(2) Ancak kabul edilebilir bir gerekcesi olması halinde, ilgilinin eğitim planında ongorulen konusunu ve eğitim kurumunu ek sure ve maliyete neden olmayacak şekilde değiştirebilmesi, bağlı bulunduğu birimin olumlu goruşu ve Kurulun kararına bağlıdır.
ALTINCI BOLUM
Yurt Dışına Gonderilenlerin Yukumlulukleri
Taahhutname ve kefalet senedi
MADDE 21 ? (1) Bakanlık butcesinden veya dış burs ve teknik işbirliği programları cercevesinde yurt dışına gonderilenler, taahhut senedi ile onaylanmış muteselsil kefalet senedini yurt dışına cıkıştan once Genel Mudurluğe teslim ederler.
Sağlık sigortası
MADDE 22 ? (1) Sağlık sigortasının zorunlu olduğu ulkelerde personelin sağlık sigortası yaptırması şarttır.
Adres bildirme
MADDE 23 ? (1) Yurt dışına bir aydan fazla sure ile eğitime giden personel, ikametgÂh adresi, telefon numarası, maaş odemelerinin yapılacağı banka hesap numarası ve adresi ile eğitim gorulecek kurumun iletişim bilgilerini (telefon, faks ve e-posta) eğitim mahalline varışının ilk haftasında ve adres değişikliklerini de bir hafta icerisinde Genel Mudurluğe bildirir.
(2) Yurt dışına bir aydan fazla sure ile eğitime giden personel herhangi bir sebeple bulunduğu ulkeden ayrılıp başka bir ulkeye gidecekse e-posta, faks ve benzeri iletişim araclarıyla Bakanlığa bilgi verir.
Rapor verme
MADDE 24 ? (1) Yurt dışı eğitimine başlayan personel başlama raporunu, eğitimin devamında değerlendirme raporunu, eğitimin tamamlanmasından sonra da sonuc raporunu aşağıdaki esaslar dÂhilinde ve suresi icerisinde Genel Mudurluğe gonderir.
a) Başlama Raporu: Yurt dışına uc aydan fazla sure ile gonderilen personel tarafından eğitime başlanıldığı tarihten itibaren on beş gun icerisinde gonderilmesi gereken rapordur. Bu rapor; eğitim programı, donem sureleri, alınacak dersler ve krediler, sınav ve benzeri konulardaki bilgileri kapsamak uzere universiteden alınan belge ile bildirilmesi gereken diğer goruşleri icerir.
b) Değerlendirme Raporu: Eğitim suresi bir yıl ya da daha fazla olan personelin donemler itibarıyla ve yeni donemin başlama tarihinden itibaren en gec on beş gun icerisinde Genel Mudurluğe gondermesi gereken rapordur. Bu raporda onceki donem boyunca alınan derslerin başarı durumu, yeni donemin başlangıc ve bitiş tarihleri, donem boyunca alınacak dersler ve krediler gibi hususlar yer alır. Ayrıca değerlendirme raporuna universiteye devam ettiğini gosterir belgenin ve varsa universitenin hazırlamış olduğu benzer raporların eklenmesi zorunludur. Herhangi bir donem itibarıyla ve Bakanlığın izni olmaksızın eğitime başlamadığı anlaşılanların yurt dışı eğitim ile ilgili odemeleri kesilir.
c) Sonuc Raporu: Yurt dışı eğitimini tamamladıktan sonra yurda donen personelin gorevine başladıktan sonra on beş gun icinde vermesi gereken rapordur. Bu raporda ilgilinin katıldığı yurt dışı eğitim faaliyetlerinin sonucları, alınan belgeler, ihtisas yapılan konudaki genel bilgi ve goruşler ile yurt dışı eğitim programları ile ilgili gozlemleri, goruş, duşunce ve değerlendirmeleri yer alır.
c) Yurt dışına eğitime gonderilenlerden eğitim suresi uc aydan az olanlar sadece sonuc raporu hazırlar.
(2) Makul veya mucbir sebep olmaksızın raporlarını suresi icerisinde, yeterli ve eksiksiz bir şekilde Genel Mudurluğe bildirmeyenler hakkında disiplin soruşturması başlatılır.
İzleme
MADDE 25 ? (1) Yurt dışına gonderilen personel donemler itibarıyla genel başarı durumunu belgelemek uzere derslerin not dokumunu Genel Mudurluğe tum notların ilanından sonra en gec bir hafta icerisinde bildirir.
(2) Ders notları ve personelin gonderdiği diğer raporlar gerekli gorulen hallerde Genel Mudurluk tarafından Kurula intikal ettirilir.
(3) Genel Mudurluk tarafından intikal ettirilen konularda Kurul gerekli değerlendirmeyi yapar. Eğer ilgili personelin donem ortalamasındaki başarı duzeyi universitenin kabul ettiği başarı duzeyinden duşuk olması halinde bu durum ilgiliye ve bağlı olduğu birime yazılı olarak bildirilir.
(4) Yurt dışı eğitim programına gonderilenler, eğitim gordukleri programdan mezun olduklarına dair belgeyi (diploma, sertifika ve benzeri belgeler) ibraz etmek zorundadırlar. Belge ibraz edilmediği takdirde ilgiliden yurt dışı eğitimi icin yapılan tum odemeler kanuni faizi ile birlikte tahsil edilir. Buna ilişkin hususlar taahhut senedinde yer alır.
Yıllık izin
MADDE 26 ? (1) Yurt dışı eğitimde bulunan personel; izinlerini donem tatillerinde kullanır. Goreve başlanıldığında, oğrenimde gecen surelerle ilgili olarak ayrıca yıllık izin talebinde bulunulamaz.
Goreve başlama
MADDE 27 ? (1) Bu Yonetmelik kapsamında yurt dışına gonderilen personelin mehil muddeti, universiteden ya da yurt dışı eğitim kurumundan alınan ve daha once bildirilmiş olan programın bitiş tarihini tevsik eden yazıdaki tarih esas alınarak hesaplanır. Personel bu tarihten itibaren yol suresi haric on beş gun icinde Bakanlıktaki gorevine başlar.
(2) Makul veya mucbir sebep olmaksızın suresi icerisinde gorevine başlamayan personel mustafi sayılır ve bunlar hakkında 28 inci maddenin ikinci fıkrası hukmu uygulanır.
(3) İlgili, yurt dışı eğitim suresinin bittiği tarihten sonra yıllık iznini yurt dışında kullanmak istediğinde mehil muddetini kullanamaz.
Mecburi hizmet
MADDE 28 ? (1) Uc ay ve daha uzun sureli yurt dışına gonderilenler, yurt dışında kaldıkları surenin iki katı kadar Bakanlığa karşı mecburi hizmetle yukumludurler.
(2) Mecburi hizmetini tamamlamadan gorevlerinden ayrılanlar ile memuriyetten cıkartılanların hizmetlerinin eksik kalan kısmına ait yukumluluklerinin tazmini konusunda, 657 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat hukumleri uygulanır.
YEDİNCİ BOLUM
Geri Cağrılmayı Gerektiren Haller ve Disiplin Cezası
Geri cağrılma ve disiplin cezası
MADDE 29 ? (1) Eğitim amacıyla yurt dışına gonderilenlerden;
a) Turk vatandaşlığının ve gorevin, şeref ve haysiyetini ihlal edecek davranışlarda bulunduğu resmi makamlarca tevsik olunanlar,
b) Yasal ve zorunlu sebepler dışında calışma programını gercekleştirmeyen, geciktiren, eğitim planındaki yer, kurum, kuruluş veya calışma konusunu izinsiz değiştirenler,
c) Eğitim gorduğu kurum veya kuruluşa duzenli ve surekli devam etmeyenler,
c) Kendi kusuruyla devam ettikleri kurum veya kuruluşlarla olan ilişiklerinin kesilmesine sebebiyet verenler,
d) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ticaret ve diğer kazanc getirici faaliyetlerde bulunma yasağına ilişkin 28 inci maddesine aykırı hareket edenler,
e) Eğitimleri ile ilgili konularda yanlış ve yanıltıcı beyanda bulunduğu tespit edilenler,
Bakanlık Disiplin Kurulu kararıyla geri cağırılırlar.
(2) Geri cağırılanlara yapılmış olan butun harcamalar kanuni faiziyle birlikte ilgiliden tahsil edilir (hastalık nedeniyle geri cağrılanlar haric). Buna ilişkin hususlar, ilgiliden alınacak taahhut senedinde yer alır.
(3) Birinci fıkradaki eylemleri yapanlar hakkında Bakanlık Disiplin Kurulu kararı ile 657 sayılı Kanunun ilgili hukumleri uygulanır.
(4) Geri cağırma işlemine yapılan itiraz, bu işlemi durdurmaz.
(5) Birinci fıkrada sayılan haller dışında, hastalık veya diğer mucbir sebeplerle programını gercekleştiremeyeceği Kurul tarafından tespit edilenler geri cağırılır ve bu kişiler hakkında ikinci fıkra hukmu uygulanmaz.
SEKİZİNCİ BOLUM
Ceşitli Hukumler
Uygulanacak hukumler
MADDE 30 ? (1) Bu Yonetmelikte hukum bulunmayan hallerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Yetiştirilmek Amacıyla Yurtdışına Gonderilecek Devlet Memurları Hakkında Yonetmelik ve ilgili mevzuat hukumleri uygulanır.
Yururlukten kaldırılan yonetmelik
MADDE 31 ? (1) 1/6/1995 tarihli ve 22300 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yururluğe giren Devlet Planlama Teşkilatı Musteşarlığı Elemanlarının Eğitim Amacıyla Yurtdışına Gonderilmesinin Usul ve Esasları Hakkında Yonetmelik yururlukten kaldırılmıştır.
Yururluk
MADDE 32 ? (1) Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
Yurutme
MADDE 33 ? (1) Bu Yonetmelik hukumlerini Kalkınma Bakanı yurutur.