21 Mayıs 2013 SALI
Resmî Gazete
Sayı : 28653
YONETMELİK
Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Muhendisleri Odasından:
TURK MUHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ BİLGİSAYAR
MUHENDİSLERİ ODASI ANA YONETMELİĞİ
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amac
MADDE 1 – (1) Bu Yonetmeliğin amacı, Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Muhendisleri Odasının amac, gorev, yetki ve sorumluluklarını duzenlemektir.
Kapsam
MADDE 2 – (1) Bu Yonetmelik, Bilgisayar Muhendisleri Odasının uyeleri, organlarının gorev ve yetkileri, şube ve temsilcilikleri ile mali hukumlere ve oda secimlerine ilişkin duzenlemeleri kapsar.
Dayanak

MADDE 3 – (1) Bu Yonetmelik, 27/1/1954 tarihli ve 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununun 39 uncu maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar ve kısaltmalar
MADDE 4 – (1) Bu Yonetmelikte gecen;
a) Birlik (TMMOB): Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliğini,
b) Oda: Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Muhendisleri Odasını,

c) Şube: Bilgisayar Muhendisleri Odası şubelerini,
c) Temsilcilik: Bilgisayar Muhendisleri Odası temsilciliklerini,
d) Uye: Bilgisayar Muhendisleri Odası uyelerini,
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM
Odanın Kuruluşu, Amacları ve Uyelik
Odanın kuruluşu
MADDE 5 – (1) Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununun 13 uncu maddesine dayanılarak kurulan ve Turkiye sınırları icinde meslek ve sanatlarını yurutmeye yetkili, bilgisayar, bilgisayar bilimleri, bilgisayar ve enformatik, bilgisayar sistemleri, bilgisayar ve kontrol, yazılım, bilişim sistemleri, yazılım ve bilişim muhendisleri Bilgisayar Muhendisleri Odasının uyesidir ve bu Yonetmelik hukumlerine tabidir.
Merkez
MADDE 6 – (1) Odanın merkezi Ankara'dır.
Odanın amacları
MADDE 7 – (1) Odanın amacları şunlardır:
a) Gunun gereklerine, koşullarına ve olanaklarına uygun olarak uyelerinin sorunlarını cozmek icin calışmak; mesleğin uye, toplum ve ulke yararlarına gore uygulanması ve geliştirilmesi icin gerekli cabaları gostermek; diğer meslek odaları, uyeleri ve halkla ilişkilerinde durustluğu ve ahlakı korumak; meslek alanında ulke cıkarlarına uygun politikalar uretmek,
b) Genel yararın sağlanmasında, ulkenin gelişiminde ve teknolojik kalkınmasında, cevrenin korunmasında toplumsal faydayı gozetmek,
c) Genel yarar doğrultusunda meslek ve uye cıkarlarını korumak icin resmi makamlar ve oteki ilgili kuruluşlarla işbirliği yapmak, onerilerde ve girişimlerde bulunmak; gerektiğinde mesleğe ilişkin konularda yasal yollara başvurmak,
c) Meslek onurunu, uyelerin hak ve yetkilerini korumak, mesleğin her alanda etik kurallar cercevesinde gelişimini yonlendirmek, meslektaşlarının teknik, sosyal ve kulturel gelişimini ve dayanışmasını sağlamak,
d) Meslek alanı ile ilgili mevzuata ilişkin goruş vermek, kanuni duzenlemelerin hazırlanması, uygulanması ve guncellenmesi sureclerinde onerilerde bulunmak ve bu doğrultuda ilgili kurumlarla işbirliği icinde bulunmak,
e) Meslek alanı ile ilgili hizmetlerinin mevzuata uygunluğunu denetlemek ve hizmet surecinde meslektaşlar arasında haksız rekabeti onlemek ve buna ilişkin duzenlemelerin sağlanması yonunde calışmalar yapmak,
f) Uyelerin mesleğin uygulanmasında karşılaşacakları sorunlara ilişkin onlemler almak,
g) Meslek alanına giren konularda mahkemelere, kişi ve kuruluşlara bilirkişilik, danışmanlık, hakemlik ve benzeri hizmetleri vermek ve bu amacla eğitim seminerleri duzenlemek, bilişim hukuku alanında calışmalar yapmak,
ğ) Meslek alanlarını ve meslek tanımlarını belirlemek, gunun gerek ve koşullarına gore guncellemek,
h) Mesleğe ilişkin yayınların, kitapların, dergilerin, elektronik yayınların, şartnamelerin, ic duzenlemelerin ve standartların yayını ve satışı ile uyelere aktarımını sağlamak; etkinlik ve benzeri uretimlerini sureli/suresiz yayınlar ve ceşitli iletişim yolları ile uyelere ve kamuoyuna duyurmak,
ı) Meslek alanında faaliyet gosteren kişi ve kuruluşların kanuni duzenlemeler doğrultusunda burolarını tescil etmek, urunlerini denetlemek ve izlemek,
i) Uyelerin mesleki gelişimleri ile ilgili calışmalar yapmak; kuramsal ve uygulamaya yonelik bilgi birikiminin artırılmasına katkıda bulunmak amacı ile meslek ici eğitim, proje, ulusal ve uluslararası yayın, seminer, sempozyum, kongre ve benzeri calışmalar yapmak ve calışmalara katılmak,
j) Oğrenci uyelerin sosyal, kulturel, sanatsal gereksinimlerinin karşılanmasına katkı sunmak; mesleki deneyim kazanmaları amacıyla eğitimler, sosyal etkinlikler, yaz okulları ve genclik kampları duzenlemek; staj olanakları sağlamak,
k) Eğitim kurumlarıyla işbirliği yaparak mesleki eğitimin gelişmesine katkıda bulunmak,
l) Muhendislik eğitimine ilişkin universitelere onerilerde bulunmak, bakanlıklar ve yurt ici/yurt dışındaki eğitim, oğretim ve araştırma kuruluşları ile ilişki kurmak ve akademik alanda ortak calışmalar yapmak,
m) Akademisyenler icin bilimsel araştırma yapacak ortamların hazırlanması ve geliştirilmesi; eğitimin ve bilimin gelişiminin sağlanması icin eğitim ve oğretim kurumları ve akademi ile birlikte calışmalar yapmak,
n) Bilişim sektorunun ve bilgisayar muhendislerinin sektor icerisindeki konumunu, durumunu ve calışma koşullarını analiz etmek, raporlamak, kayıt altına almak, bu raporlar doğrultusunda politikalar onermek ve kamuoyu ile paylaşmak,
o) Bilişim alanındaki ulusal ve uluslararası her turlu gelişmeyi takip etmek, gerekli gorulen hallerde bunların ulkeye yansımalarını ortaya koyan raporlar hazırlamak ve bu gelişmelerle ilgili toplumu ve uyelerini bilgilendirmek,
o) Acık yazılımın geliştirilmesinin ve kullanımının yaygınlaştırılması icin calışmalar yapmak; bireyleri ve kuruluşları acık standartlar konusunda bilgilendirmek; sistemlerin birlikte calışabilirlik esasları doğrultusunda geliştirilmesi icin girişimlerde bulunmak, ilgili kurumlarla iş birliği yapmak,
p) İnternet kullanımı, internete eşit ve sınırsız erişim hakkı ve internetteki haklar konularında toplumun bilinclendirilmesi icin calışmalar yapmak ve bu calışmaları kamuoyu ile paylaşmak ve uygulanmasının takipcisi olmak,
r) Kişisel bilgilerin gizliliğini koruyan projeler uretmek ve kamuoyu ile paylaşmak,
s) Teknoloji ureten ve geliştiren bir anlayışı hayata geciren, uretkenliği arttırıcı, kamu cıkarını gozeten araştırma-geliştirme politikalarının ve yenilikci ve ozgun urunlerin oluşmasına katkıda bulunacak calışmalar yapmak,
ş) Cevreci bilişim politikaları uretmek ve cevreci bilişim anlayışını toplumsallaştırmak icin calışmalar yapmak ve kamuoyu ile paylaşmak,
t) Bilişim calışanlarının dayanışmasını ve birlikteliğini sağlamak icin etkinlikler duzenlemek, calışmalar yapmak,
u) Uyelerin ve meslektaşların haklarının korunması ve geliştirilmesi icin calışmalar yapmak,
u) TMMOB ve bağlı odaları ile yurt ici ve dışı meslek kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, universiteler, demokratik kitle orgutleri ve diğerleri ile amacları doğrultusunda ortak calışmalar yapmak.
Asıl uyelik
MADDE 8 – (1) Odaya asıl uyelik icin aşağıdaki esasların yerine getirilmesi gerekir:
a) Odaya asıl uye olabilmek icin, Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yurt icinde bilgisayar, bilgisayar bilimleri, bilgisayar ve enformatik, bilgisayar sistemleri, bilgisayar ve kontrol, yazılım, bilişim sistemleri, yazılım ve bilişim muhendislik eğitimi veren muhendislik fakultelerinden birinden ya da yurt dışındaki aynı eğitimi veren yuksekoğretim kurumlarından mezun olmak ve diplomasının denkliği Yuksekoğretim Kurulunca onaylanmış olması gerekir. Yasal olarak mesleğini uygulamaya hak kazanmış bilgisayar, bilgisayar bilimleri, bilgisayar ve enformatik, bilgisayar sistemleri, bilgisayar ve kontrol, yazılım, bilişim sistemleri, yazılım ve bilişim muhendisleri, muhendis unvanı kullanmak ve mesleki faaliyette bulunabilmek icin Odaya uye olmak ve uyelik niteliğini korumak zorundadır. Uyelik kaydında lisans diploması esastır.
b) Her uye, asılları Oda merkezinde olmak uzere, surekli calıştığı ve etkinlik gosterdiği ile gore, yetkili şube ve/veya temsilcilikte kaydını bulundurmak zorundadır.
Gecici uyelik
MADDE 9 – (1) 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununa gore Turkiye sınırları icinde calışmalarına izin verilmiş olan ve Turkiye'de bir aydan fazla kalan yabancı uyruklu muhendisler, Odaya gecici uye olarak kaydolurlar. Gecici uyelik, calışma izni suresi ile sınırlıdır.
Oğrenci uyelik
MADDE 10 – (1) Universitelerin, oda bunyesinde yer alan muhendislik bolumlerinde eğitim goren oğrenciler, Odaya oğrenci uye sıfatı ile kayıt olabilir. Oğrenci uyelerden, uyelik odentisi alınmaz. Oğrenci uyeler hakkında uygulanacak hukumler, TMMOB Genel Kurulunca belirlenir.
Odaya uye olmak icin gereken belgeler
MADDE 11 – (1) Odaya uye olmak icin;
a) Turkiye Cumhuriyeti uyruklular, Turkiye sınırları icinde Oda bunyesindeki muhendislik dallarının lisans eğitimini veren kurumlardan verilen diplomaları ya da Odaca onaylanmış suretini, nufus cuzdanı fotokopisi, adres beyanını, uc fotoğraf ve kayıt formunu doldurarak Odaya vermek zorundadır. Yurtdışındaki universitelerden mezun olanlar ise bu bentte belirtilen belgelere ek olarak Yuksekoğretim Kurulu'ndan aldıkları denklik belgelerini ya da bunların Odaca onaylı fotokopilerini Odaya vermek zorundadır.
b) Gecici uye olarak kayıt yaptıracak yabancı uyruklu bilgisayar muhendisleri, TMMOB Kanununun 34 uncu ve 35 inci maddelerine gore yetkili bakanlıktan almış oldukları onay belgesi, calışma izni ve kayıt formunu uc fotoğrafla birlikte Odaya vermek zorundadır.
(2) Birinci fıkrada belirtilen koşulları yerine getiren uyelere kimlik kartı verilir.
Uyelerin gorev ve sorumlulukları
MADDE 12 – (1) Odaya kayıtlı her uyenin;
a) 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanunu, 17/6/1938 tarihli ve 3458 sayılı Muhendislik ve Mimarlık Hakkında Kanun ve 2/11/2002 tarihli ve 24954 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Ana Yonetmeliği ile bu Yonetmelik hukumlerine uyması,
b) Oda ve Birlik bunyesinde mesleki etik, davranış ve ilkelere uyması,
c) Yasal adresindeki değişiklikleri bir ay icinde Odaya bildirmesi,
c) Muhendis ve mimarların onuruna aykırı bicimde davranışlarda bulunmaması ve haksız rekabet yapmaması,
d) Oda Genel Kurulunca belirlenen Oda uyelik odentilerini odemesi,
gerekir.
Uyeliğin askıya alındığı durumlar
MADDE 13 – (1) Askerlik yukumluluğunu yerine getirmekte olan uyelerin uyelikleri, askerlik hizmetleri suresince askıya alınır. Bu durum, ilgili yasalardan doğan diğer mesleki yukumluluklerini ve haklarını ortadan kaldırmaz. Onceden haber vermek ve donuşlerinde belgelendirmeleri kaydı ile askerlik suresince uyelik odentilerinden muaf tutulurlar.
(2) Mesleğin ifası dışındaki nedenlerle bir yıldan uzun sureli yurt dışına cıkan uyelerin, cıkışlarını onceden yazılı olarak bildirmeleri koşuluyla, yurt dışında kaldıkları sure icin, isteğe bağlı olarak uyelikleri dondurulur. Bu uyeler, bu sure icinde, uyelik odentisi odemezler. Ancak, yurt dışında kaldıkları sureyi belgelemeleri gerekir.
(3) Ucretsiz doğum iznine ayrılmış calışmayan kadın uyelerin, isteğe bağlı olarak ve belgelemeleri koşulu ile Oda uyelikleri sureli olarak dondurulur. Bu uyeler, bu sure icinde uyelik odentisi odemezler.
(4) Bu maddeye gore uyelik odentisi odemeyerek uyelikleri askıya alınanlar, Oda organlarında gorev alamazlar, uyelik haklarından yararlanamazlar.
Uyelikten ayrılma
MADDE 14 – (1) Herhangi bir nedenle mesleki etkinliğini surdurmeyen, askerlik gorevi haric silahlı kuvvetler mensubu olan ya da kamu kurum ve kuruluşlarında asli ve surekli gorevde calışırken uyelikten ayrılmak isteyen uyeler; bu durumu Oda Yonetim Kuruluna yazılı olarak bildirmek, gerektiğinde belgelemek, Oda kimlik belgesini geri vermek ve o tarihe kadar olan uyelik odentilerinin tamamını odemek koşuluyla Odadan ayrılabilirler.
Yeniden uyelik başvurusu
MADDE 15 – (1) Oda uyeliğinden cıkarılan veya ayrılan uyenin, yeniden başvurması uzerine durumu incelenir. Sonuc olumlu ise Odaya kayıt işlemleri, yeni bir uye kaydı gibi yapılır. Ancak cıkarılan uye icin, gerektiğinde Oda Onur Kurulunun olumlu goruşu alınır.
UCUNCU BOLUM
Oda Organları, Gorev ve Yetkileri
Oda organları
MADDE 16 – (1) Odanın karar ve yurutme organları şunlardır:
a) Oda Genel Kurulu,
b) Oda Yonetim Kurulu,
c) Oda Onur Kurulu,
c) Oda Denetleme Kurulu,
d) Oda Danışma Kurulu.
Oda Genel Kurulu, kuruluş ve calışma bicimi
MADDE 17 – (1) Oda Genel Kurulu iki yılda bir, Birlik Genel Kurulundan en az bir ay once, Mart ayı icerisinde, Oda Yonetim Kurulunca belirlenen gun ve yerde toplanır. Toplantı tarihinin, gundemde goruşulecek konular goz onunde tutularak, bir cumartesi akşamına kadar tamamlanması ve pazar gunu secimler yapılacak şekilde saptanması zorunludur.
Genel Kurulun oluşumu
MADDE 18 – (1) Oda Genel Kurulu, uye tam sayısının coğunluğu ile toplanır. Birinci toplantıda coğunluk sağlanamaması halinde, ikinci toplantı icin coğunluk aranmaz. Ancak ikinci toplantıya katılan uye sayısı; Oda Yonetim, Onur ve Denetleme Kurulu asıl ve yedek uyeleri, Oda temsilcisi TMMOB Yonetim Kurulu asıl ve yedek uyeleri, Yuksek Onur ve Denetleme Kurulu aday sayısının altında olamaz.
Doğal delegeler
MADDE 19 – (1) TMMOB Yonetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Yuksek Onur Kurullarının Oda mensubu asıl uyeleri, Oda Yonetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Onur Kurulu asıl uyeleri, Oda Genel Kurulunun doğal delegeleridir.
Genel Kurula cağrı ve toplanması
MADDE 20 – (1) Oda Yonetim Kurulu, Genel Kurul toplantısından en az 15 gun once,
a) Genel Kurula katılacak uyelerin ucer kopya hazırlanmış listelerini, toplantının gundemini, yerini, gununu, saatini ve coğunluk sağlanmadığı durumda yapılacak ikinci toplantıya ilişkin hususları belirten yazıyla birlikte, gorevli İlce Secim Kurulu Başkanlığına iletir.
b) Gerekli incelemeden sonra hÂkim tarafından onaylanan listeler ile toplantıya ilişkin diğer konular, Odanın ve Birliğin ilan yerlerine asılmak suretiyle ve uc gun sure ile ilan edilir.
c) Asıl uye listesi hÂkim tarafından kesinleştirilir.
c) Kanuni surecin tamamlanması ve listelerin kesinleşip, Genel Kurula ilişkin diğer konuların onaylanmasını izleyen uc gun icinde, Oda Yonetim Kurulu, Genel Kurulu, Birliğe ve uyelere duyurur ve Oda merkezinin bulunduğu yerde bir gazetenin Turkiye baskısında ilan eder.
(2) Oda Yonetim Kurulu, Genel Kurulun duzenli bir şekilde yapılamayacağının anlaşılması durumunda, toplantı başlamadan once Genel Kurulu, ancak bir kez olmak ve iki ayı gecmemek uzere erteleyebilir. Bu durumda Oda Yonetim Kurulu, yeni Genel Kurulun tarihini ve yerini, gorevli hÂkimin onayını da alarak belirler ve toplantı tarihinden en az on gun once uyelere duyurur ve Oda merkezinin bulunduğu yerdeki gazetenin Turkiye baskısında ve Oda yayın organlarında ilan eder.
(3) Secimler dışında, Oda Genel Kurullarının sonuclarıyla ilgili her turlu anlaşmazlık, Birlik Yonetim Kurulu tarafından cozume bağlanır. Oda Genel Kurulu iki yılda bir, Birlik Genel Kurulundan en az bir ay once, Mart ayı icerisinde, Oda Yonetim Kurulunca belirlenen gun ve yerde toplanır. Toplantı tarihinin, gundemde goruşulecek konular goz onunde tutularak, bir Cumartesi akşamına kadar tamamlanması ve pazar gunu secimler yapılacak şekilde saptanması zorunludur.
Genel Kurulun acılışı ve gozlemci
MADDE 21 – (1) Genel Kurul toplantı yeter sayısının sağlanmasıyla, Oda Yonetim Kurulu Başkanı ya da Yonetim Kurulunun kendi icinden belirleyeceği bir uye tarafından, Birlik gozlemcisinin toplantıda hazır bulunmasıyla acılır ve gundem gereğince Başkanlık Divanı secilir.
Divanın oluşumu
MADDE 22 – (1) Başkanlık Divanı, bir başkan, bir başkan yardımcısı ile iki yazmandan oluşur. Başkanlık Divanı acık oyla secilir; ancak Genel Kurulun kararı ile gizli oylama yapılabilir.
Genel Kurulda uygulanacak hukumler
MADDE 23 – (1) Olağan ve olağanustu Genel Kurul toplantıları, TMMOB'ca belirlenen esaslar doğrultusunda yapılır.
Genel Kurulun gundemi
MADDE 24 – (1) Genel Kurul goruşmeleri, Yonetim Kurulunca hazırlanıp duyurulmuş gundem maddeleri icinde yapılır; ancak toplantıya katılan uyelerin yazılı onerisi ve Genel Kurul kararı ile gundeme madde eklenebilir ya da maddelerin sırası değiştirilebilir.
Zorunlu gundem maddeleri
MADDE 25 – (1) Genel Kurul gundemine aşağıdaki maddelerin konulması zorunludur:
a) Başkanlık Divanı secimi,
b) Calışma, mali ve denetleme raporlarının okunması, goruşulmesi ve Oda Yonetim Kurulunun aklanması,
c) Oda Yonetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu, Birlik Yonetim, Birlik Denetleme ve Birlik Yuksek Onur Kurulu ile Birlik Genel Kuruluna katılacak delege adaylarının belirlenmesi ve duyurulması,
c) Secimler.
Genel Kurula katılma koşulları
MADDE 26 – (1) Oda Genel Kurulunda bulunmak, goruşmelere katılmak, oy kullanmak icin, Oda Yonetim Kurulu tarafından hazırlanıp gorevli hÂkim tarafından kesinleştirilmiş uye listelerinin imzalanması yoluyla alınmış Genel Kurul giriş kartının yanı sıra Oda kimlik kartının veya nufus cuzdanının gosterilmesi zorunludur. Yalnızca hÂkim denetiminde yapılan secimde oy verme sırasında, Oda uye kimlik kartı yerine, nufus cuzdanı da kullanılabilir.
Karar yeter sayısı
MADDE 27 – (1) Genel Kurul kararlarını coğunlukla alır. Oylarda eşitlik olursa, divan başkanının tarafı coğunlukta sayılır; yalnız, Oda ana yonetmeliğinde değişiklik yapılabilmesi icin goruşmelere katılanların ucte ikisinin olumlu kararı gereklidir.
Genel Kurul tutanağı
MADDE 28 – (1) Genel Kurul goruşmeleri ve kararları bir tutanağa bağlanarak, başkan, başkan yardımcıları ve yazmanlar tarafından imzalanıp, Birlik Yonetim Kuruluna gonderilmek uzere Oda Yonetim Kuruluna verilir. Ayrıca Birlik Gozlemcisi toplantıya ilişkin duzenleyeceği raporu Birlik Başkanlığına iletir.
Olağanustu Genel Kurul toplantısı
MADDE 29 – (1) Olağanustu Genel Kurul;
a) Uyelerin beşte birinin Oda Yonetim Kuruluna yazılı başvurusu ile,
b) Oda Denetleme Kurulunun Oda hesap işleri ile ilgili olarak oy birliği ile aldığı karar uzerine,
c) Oda Yonetim Kurulunun ucte iki coğunlukla aldığı karar uzerine,
Oda Yonetim Kurulu tarafından toplantıya cağrılır.
(2) Birinci fıkranın (a) ve (b) bentlerinde belirtilen durumlarda, Oda Yonetim Kurulu, başvuru tarihinden itibaren bir hafta icinde Olağanustu Genel Kurul kararı almak ve tarihini saptamak zorundadır. Olağanustu Genel Kurul, Yonetim Kurulu kararı tarihinden itibaren bir ay icinde toplanır. Oda Yonetim Kurulunun herhangi bir nedenle belirtilen surelerde karar almaması ya da Olağanustu Genel Kurulun toplanamaması durumunda, toplantı Birlik Yonetim Kurulu tarafından gercekleştirilir.
Oda Genel Kurulunun Birlik Yonetim Kurulunca olağanustu toplanması
MADDE 30 – (1) Oda Yonetim Kurulunu oluşturan uyelerin hepsinin birden cekilmesi ya da herhangi bir nedenle ayrılan uyelerin yerine gececek yedek kalmaması durumunda, Oda Genel Kurulu, Birlik Yonetim Kurulunca olağanustu toplantıya cağrılır.
Olağanustu Genel Kurul gundemi
MADDE 31 – (1) Olağanustu Genel Kurul toplantısı, Olağan Genel Kurul toplantısı gibi yapılır. Sadece onceden duyurulan gundem maddeleri goruşulup karara bağlanır. Gundeme madde eklenemez, cıkarılamaz; ancak sırası değiştirilebilir.
(2) Gundeminde secim olmayan Olağanustu Genel Kurullarda uye listeleri secim kuruluna gonderilmez. Uc gun sure ile Birlikte ve Odada asılarak duyurulur. Olağanustu Genel Kurul ilanında uye listelerinin asılacağı yer ve tarihleri de belirtilir. Listeler asılırken ve kaldırılırken her gun icin ayrı tutanak tutularak belgelenir.
(3) Gundeminde secim olmayan Olağanustu Genel Kurullar, Oda Yonetim Kurulu kararıyla Oda merkezi dışında da yapılabilir.
Oda Genel Kurulunun gorev ve yetkileri
MADDE 32 – (1) Oda Genel Kurulunun gorev ve yetkileri şunlardır:
a) Birlik amaclarından Odayı ilgilendiren konularda karar almak,
b) Odanın gelişmesi icin gerekli etkinlik alanlarını ve ilkelerini saptamak,
c) Yonetim Kurulu raporlarını incelemek, haklarında karar almak ve gelecek donem calışmaları icin Yonetim Kuruluna direktifler vermek,
c) Oda hesapları (bilanco ve gelir-gider cetvelleri) ile Denetleme Kurulu raporunu incelemek ve haklarında karar vermek,
d) Yonetim Kurulunun getireceği yeni donem gelir ve gider butcelerini, gecici ve surekli ucretliler kadrolarını, yeni donemde uyelerden alınacak odenti miktarlarını inceleyerek olduğu gibi ya da değişiklikle onaylamak,
e) Yonetim Kurulu, Onur Kurulu, Denetleme Kurulu uyeleri ile komisyonlarda calışacak olanların oturum ve yazman uyenin ucretleri ust sınırını saptamak,
f) Oda işlerinin yurutulmesi, kanunların Odaya verdiği gorev ve yetkilerin kullanılması, uyelerin onur ve cıkarlarının korunması yolunda Yonetim Kurulunca onerilen yonetmelikleri inceleyip onaylamak,
g) Yonetim Kurulu icin yedi, Onur Kurulu icin beş, Denetleme Kurulu icin yedi asıl uye ve aynı sayılarda yedek uye, Birlik Yonetim Kurulu icin uc, Yuksek Onur Kurulu icin bir, Birlik Denetleme Kurulu icin bir adayı secmek,
ğ) Toplam uye sayısının yuzde ikisi oranında ve uc kişiden az, yuz kişiden fazla olmamak uzere Birlik Genel Kuruluna katılacak asıl ve aynı sayıda yedek delegeleri iki yıl sure icin secmek,
h) Odanın sahip olduğu ya da olacağı taşınmaz mallar hakkında karar almak,
ı) Gerektiğinde şubeler kurmak ve bunların merkezlerini saptamak,
i) Sayılarının azlığı nedeniyle Odaya kayıtlı olan başka uzmanlık kolu mensuplarının, yeterli sayıya ulaşmaları halinde Odadan ayrılmaları konusunu Birlik Genel Kuruluna taşımak.
(2) Oda Genel Kurulunun Oda Yonetim Kuruluna, ana yonetmelik dışındaki yonetmelik yapma ve değiştirme yetkisi vermesi halinde, Yonetim Kurulu tarafından yeni yapılan veya değiştirilen yonetmelikler yururluğe girer.
Oda Yonetim Kurulunun oluşumu ve gorev bolumu
MADDE 33 – (1) Oda Yonetim Kurulu, 7 asıl ve 7 yedek uyeden oluşur. Yonetim Kurulu seciminden sonra yapılacak ilk toplantıda uyeler aralarından uye tam sayısının oy cokluğu ile bir Başkan, bir Başkan yardımcısı, bir yazman uye ve bir sayman uye secilerek gorev bolumu yapılır.
Yonetim Kurulu toplantıları
MADDE 34 – (1) Yonetim Kurulu en az ayda bir kez coğunlukla toplanır. Toplantıları başkan, başkan bulunmadığı durumda başkan yardımcısı, başkan yardımcısı bulunmadığı durumda yazman uye yonetir. Karar yeter sayısının belirlenmesinde toplantıya katılan asıl uyelerin oy cokluğu esastır.
Yonetim Kurulu kararları
MADDE 35 – (1) Yonetim Kurulu, kararlarını toplantıya katılanların coğunluğuyla verir. Oylarda eşitlik olursa başkanın bulunduğu taraf coğunlukta sayılır. Daha once goruşulen ve karara bağlanan bir konunun yeniden goruşulebilmesi icin Yonetim Kurulunun 2/3 (ucte iki) coğunlukla karar alması gerekir.
Yonetim Kurulu uyeliğinin duşmesi
MADDE 36 – (1) Hangi nedenle olursa olsun, surekli olarak uc ay sureyle toplantılara gelmeyen ya da gelemeyecek olan Yonetim Kurulu uyesi cekilmiş sayılır ve yerine sıradaki yedek gecer. Ozur belirtmeden art arda uc toplantıya katılmayan uyeler de cekilmiş sayılırlar. Yonetim Kurulunda başkan, başkan yardımcısı, yazman uye ya da sayman uye cekildiği durumda, bunların her biri icin ilk toplantıda yenisi secilir.
Yonetim Kurulu coğunluğunun birlikte cekilmesi
MADDE 37 – (1) Yonetim Kurulu uyelerinden yarısından fazlasının birbirini izleyen iki toplantı arasında birlikte cekilmesi halinde yerleri yedeklerle doldurulur ve ilk toplantıda Yonetim Kurulu gorev bolumu yenilenir.
Yonetim Kuruluna cağrılacak yedek uyenin kalmaması
MADDE 38 – (1) Boşalan Yonetim Kurulu uyeliğine cağrılacak yedek uyenin kalmaması durumunda, Oda Genel Kurulu başkan, başkan yardımcısı ya da yazman uye tarafından, bunlar da yoksa Birlik Yonetim Kurulu tarafından olağanustu toplantıya cağrılır, yeniden secilenler eski kurulun gorev suresini tamamlarlar.
Oda Yonetim Kurulunun gorev ve yetkileri
MADDE 39 – (1) Oda Yonetim Kurulunun başlıca gorev ve yetkileri şunlardır:
a) Odanın amacları doğrultusunda calışmalar yapmak,
b) Genel Kurulda alınan kararları uygulamak, Oda işlerini Genel Kurulun yonlendirici kararları cercevesinde yurutmek,
c) Oda uyelerinin 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanunu ve bu Yonetmelik hukumleri icinde hak ve yetkilerini genel ahlak ve davranış ilkelerine uygun bicimde kullanmalarını gozetmek,
c) Şube Genel Kurullarına katılarak calışmaları izlemek veya Şube Genel Kurulları icin Oda gozlemcilerini atamak,
d) Uyesi bulunduğu ya da uyelik olanağı doğan dış ulkelerdeki uzmanlığını ilgilendiren mesleki kuruluşlarla gereken bağ ve yakınlaşmayı sağlamak, kongrelerine katılmak icin delege gondermek, yurtici kongreler yapmak, bu konularda Birlik Yonetim Kuruluna bilgi vermek, gerekirse Birliğin maddi ve manevi desteğini sağlamak,
e) Meslek alanlarının gelişmesi hakkında etutler yapmak, yaptırmak ve bu konudaki raporları Genel Kurulun onayına sunmak,
f) Meslek alanları ile ilgili diğer meslek kuruluşları ile işbirliği yaparak uyelerin hak ve yetkilerini korumak ve bunu sağlamak icin teknik ve idari işleyiş ile ilgili yonerge, şartname ve sozleşmeler hazırlamak ve bu konular ile ilgili Oda Genel Kurulu ve Birlik Yonetim Kurulu onayına sunmak,
g) Oda uyelerinin mesleki onur, hak ve cıkarlarını koruyacak onlemleri saptamak ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunmak,
ğ) Uyelerinin kamu kuruluşları, ozel kuruluşlar ve kişilerle olan tum mesleki ilişkilerinde ortaklaşa uyulacak hukuksal ilkeleri hazırlamak, bunlara uymayı sağlayacak onemleri almak, uygulamaları denetlemek, mesleki hizmetlerin karşılığı olan en az ucretleri saptamak ve uygulanmasını sağlamak,
h) İstendiğinde bilirkişilik, hakemlik, eksperlik, juri uyeliği, danışmanlık gibi gorevlere uyeleri arasından adaylar onermek ve gorevlendirmek,
ı) Odanın yardımcı organ kurullarının oluşturulmasını sağlamak, uyelerini secmek ve calışmalarına yardımcı olmak,
i) Meslekle ilgili kanun, yonetmelik, genelge ve benzeri metinleri inceleyerek bunların zamanın koşullarına uygun duruma getirilmesi icin gerekli oneri ve girişimlerde bulunmak,
j) Uyeleri arasında sosyal dayanışmayı sağlamak uzere kampanya ve benzeri orgutlenmeleri yapmak; Oda ve uye gereksinimlerini karşılamak uzere eğitim merkezi, kutuphane, konukevi ve benzeri sosyal tesisler acmak, işletmek; sureli ya da suresiz yayınlar cıkarmak,
k) Mesleğin yurutulmesinde ve uygulama alanında gorev alacak diğer elemanların (tekniker, teknisyen, teknik destek elemanı, kullanıcı destek elemanı, bakım idame elemanı, programcı ve uzman programcı gibi) gorev ve yetki sınırlarının saptanması ve birlikte calışma veriminin artırılması yolunda bakanlıklara ve resmi kuruluşlara onerilerde bulunmak, gerekli girişimleri yapmak,
l) Odanın sahip olduğu taşınmaz malları yonetmek,
m) Oda ile Birlik arasında işbirliği ve iletişimi sağlamak,
n) Oda Olağan ya da Olağanustu Genel Kurulu icin kanun, ana yonetmelik ve yonetmelik hukumlerine uygun olarak tum hazırlıkları yapmak,
o) Oda Genel Kuruluna sunulmak uzere calışma raporunu ve bilancoyu, yeni donem gelir ve gider butcelerini hazırlamak; gecici ve surekli hizmetliler kadrolarını saptayarak bunları Oda Denetleme Kurulu Raporu ile birlikte delege sayısına yetecek sayıda coğaltmak ve Genel Kurul toplantısından once tum delegelere gondermek,
o) Oda Genel Kurulunun olağanustu toplanmasının gerektiği hallerde, Oda Genel Kurulunu toplantıya cağırmak,
p) Şube Genel Kurulu olağanustu durumlarda karar almak uzere Onur ve Denetleme Kurullarını ortak toplantıya cağırmak; Oda Yonetim Kurulu, Onur Kurulu ve Denetleme Kurulunun ortak toplantısında uye tam sayısının 2/3 coğunlukla karar alması durumunda Şube Genel Kurulunu olağanustu toplantıya cağırmak,
r) Onur Kurulunu ve/veya Denetleme Kurulunu gerektiğinde goreve cağırmak,
s) Odaya kayıtlı tum uyelerin sicillerini tutmak, adres ve iletişim bilgilerini tutmak, değişikliklerini izlemek ve bu bilgilerin arşivlenmesini ve guvenliğini sağlamak,
ş) Şube Genel Kurullarına katılacak uye listelerini duzenlemek,
t) Onur Kurulunca alınan kararlardan onanması gerekenleri Yuksek Onur Kuruluna iletilmek uzere 10/7/2002 tarihli ve 24811 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yonetmeliği hukumleri uyarınca Birlik Yonetim Kuruluna gondermek,
u) Birlik Genel Kuruluna secilen Oda delegeleri ile Birlik Yonetim Kurulu, Yuksek Onur Kurulu ve Denetleme Kurulu adayları listesini Birlik Yonetim Kuruluna zamanında gondermek,
u) Odanın ve uyenin lehine ya da aleyhine acılan davalarda Odayı temsil etmek, sav ve savunmada bulunmak ve bu konularda mudahil olmak, vekil atamak,
v) Onur Kuruluna yapılan başvuruları en gec 15 gun icerisinde hazırlık dosyası ile birlikte Onur Kuruluna sevk etmek,
y) Gerekli gorduğu konularda surekli veya gecici kurul, komite, komisyon, calışma grubu ve benzeri oluşturmak, calışmalarını yurutmek ve yonetmek. Birlik tarafından oluşturulan kurul, komite, komisyon, calışma gruplarına Birliğin talebi uzerine adaylar belirlemek ve gorevlendirmeler yapmak.
Yonetim Kurulu Başkanı ve gorevleri
MADDE 40 – (1) Başkan, Odayı idari ve mali makamlar ile ozel ve tuzel kişilere karşı temsil eder. Oda calışmalarını kanunlara, Birlik ve Oda ana yonetmeliklerine, Genel Kurul ve Yonetim Kurulu kararlarına uygun olarak yurutur. Oda adına demec verir ve acıklama yapar. Yonetim Kurulu toplantılarına başkanlık eder. Toplantılarda yazmanın bulunmadığı durumlarda gerekirse Kurul uyeleri arasından sececeği birisine yazmanlık gorevi verir.
(2) Başkan bulunmadığı zaman başkan yardımcısı, yazman uye ya da gerektiğinde Yonetim Kurulunun sececeği kişi ya da kurul Başkanı temsil eder.
Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve gorevleri
MADDE 41 – (1) Başkan yardımcısı, Başkanın yokluğunda onun yetkilerini kullanır ve gorevlerini yerine getirir.
Yonetim Kurulu yazman uyesi ve gorevleri
MADDE 42 – (1) Yazman uye;
a) Odayı ilgilendiren işlemlerin ve sicillerin, kanuni defterler ile Yonetim Kurulunun kararlarına gore tutulması gereken defterlerin tutulmasından ve Odaya ait evrak ve dosyaların duzenlenmesinden, korunmasından ve yazışmalardan sorumludur.
b) Kadrodaki hizmetlilere gorev verir ve bunların işlerini duzgun yapmalarını sağlar, hizmetlilere ait bordroları duzenletir ve sicilleri tutar.
c) Yonetim Kurulu toplantılarına ait gundemi Başkanla birlikte hazırlar. Toplantı tutanaklarını tutar ve Yonetim Kurulunca verilen kararların uygulanmasını sağlar, Başkan ve Başkan Yardımcısının yokluğunda Yonetim Kurulu toplantısına başkanlık eder.
c) Odaya ait demirbaşların envanterini duzenler ve bunların korunması icin gerekli onlemleri alır.
d) Genel Kurula sunulacak Yonetim Kurulu yıllık calışma raporunu hazırlar.
e) Yonetim Kurulunca Genel Kurula sunulacak bilanco, butce ve kadro tasarılarını sayman uye ile birlikte hazırlar.
f) Oda tarafından verilecek belgeleri duzenler ve Yonetim Kurulunun vereceği yetkiler icinde bunları imzalayıp onaylar.
g) Yonetim Kurulunca belirlenen ilkeler doğrultusunda bilirkişilik, hakemlik, juri uyeliği belgelerini verir.
Oda Onur Kurulu oluşumu
MADDE 43 – (1) Oda Onur Kurulu, Oda Genel Kurulunca iki yıl icin secilen beş asil ve beş yedek uyeden oluşur. Onur Kuruluna secilebilmek icin meslekte en az on yılını tamamlamış olmak ve herhangi bir disiplin cezası almamış olmak zorunludur. Onur Kurulu, Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yonetmeliği hukumlerine gore calışır.
Onur Kurulunun calışma şekli
MADDE 44 – (1) Onur Kurulu kendisine başvurulan konularla ilgili incelemelerini en gec uc ay icinde sonuclandırmakla yukumludur.
(2) Onur Kurulunun konu hakkında karar verebilmesi icin;
a) Hakkında karar verilecek uyenin yazılı savunmasına başvurulmuş,
b) Gerektiğinde şikÂyetci ve gosterilen tanıklar dinlenmiş, alınan bilgiler bir tutanağa gecirilmiş,
olmak zorundadır.
Onur Kurulunun bilirkişiye başvurması ve bilirkişi ucreti
MADDE 45 – (1) Oda Onur Kurulu en az uc kişiden oluşan bir bilirkişi heyeti secerek konuyu bu heyete inceletebilir. Bilirkişi giderleri, Kurulca bilirkişi incelemesine gerek gorulmuşse Oda butcesinden, istek uzerine bilirkişi incelemesi yapılırsa istekte bulunanlarca peşin olarak Oda veznesine yatırılan bilirkişi ucretinden karşılanır. Bilirkişi giderlerinin kimden alınacağı Onur Kurulu kararında belirtilir.
Onur Kurulu kararlarının uygulanması
MADDE 46 – (1) Oda Onur Kurulu kararlarını, gerekceleri ile birlikte uygulanmak ya da Birlik Yuksek Onur Kurulunun onayına sunulmak uzere işlemli dosyası ile birlikte gereği icin Oda Yonetim Kuruluna verir.
Onur Kurulunun karar suresi
MADDE 47 – (1) Oda Onur Kurulu en gec uc ay icinde kararını oluşturması gerekir. Oda Onur Kurulu uc ay icinde karar veremezse, bunu surenin bitmesinden once ilgililerin haberdar olabilmesi icin gerekceleri ile birlikte Oda Yonetim Kuruluna bildirmek ve karara ne zaman varabileceğini acıklamak zorundadır.
Onur Kurulu giderleri
MADDE 48 – (1) Oda Onur Kurulunun faaliyet konusu işleri yurutmek icin gerekli her turlu giderleri Oda butcesinden karşılanır.
Onur Kurulunun yoklukta karar vermesi
MADDE 49 – (1) Onur Kurulu tarafından cağrı yapılanlar, cağrı sırasında bulunamazsa ya da bu zamanlardan once gecerli nedenlerini bildirmezlerse yokluklarında karar verilir.
Oda Onur Kurulunun gorev ve yetkileri
MADDE 50 – (1) Oda Onur Kurulunun gorev ve yetkileri şunlardır:
a) Odanın yururlukte bulunan kanun, ana yonetmelik, yonetmelik esaslarına gore calışmalarının devam ettirilmesi, meslek ve meslek yaşamının genel ahlaki ilkelerinin korunması konusunda Oda uyelerince aykırı hareket edilmesi yerine gerekli başvuru uzerine onlemler ve kararlar almak,
b) Oda Yonetim Kurulunca ya da uyelerce yapılan bir başvuru hakkında karar vermek,
c) Onur Kurulu kararlarından Yuksek Onur Kurulunca bozulanları yeniden incelemek ve karara bağlamak,
c) Oda Yonetim Kurulunun onerisi ile mesleğin gelişimi, meslek onurunun yuceltilmesi ile ilgili başarı gosteren uyeler, ucuncu şahıslar ve kuruluşlara katkılarından dolayı Oda Onur Belgesinin verilmesi icin karar almak,
d) Oda Yonetim Kurulunun onerisiyle mesleğin uygulanması; meslek alanlarındaki gelişmelerin toplumsal yarara donuşecek bicimde kullanıma sunulması; ulke cıkarlarının korunması ve ulke cıkarlarına katkı sağlanmasıyla ilgili calışmaların odullendirilmesi amacıyla gereken kararları almak.
Disiplin cezaları
MADDE 51 – (1) Odaya bağlı uyelerden ve tum meslek mensuplarından 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununa aykırı hareketi gorulenlerle, meslekle ilgili işlerde gerek kasten ve gerekse ihmal gostermek suretiyle zarara yol acan ya da kabullendiği anlaşmalara uymayan ya da meslek onurunu bozan durumları saptananlara, Oda Onur Kurulunca, 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanunu ve Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yonetmeliği esasları dÂhilinde aşağıda yazılı disiplin cezaları verilir:
a) Yazılı uyarma,
b) 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununun 26 ncı maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde belirtilen para cezası,
c) 6235 sayılı Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Kanununun 26 ncı maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinde belirtilen para cezası,
c) Onbeş gunden, altı aya kadar serbest meslek uygulamasından uzaklaştırma,
d) Odadan cıkarma ya da uye olma zorunluluğu bulunmayanlar icin meslekten men.
(2) Bu cezaların verilmesinde sıra gozetilmez. Ancak nedeni oluşturan olayın iceriği ve sonuclarına gore bu cezalardan biri uygulanır.
Onur Kurulu kararlarının kesinleşmesi
MADDE 52 – (1) Onur Kurulunca verilen cezalardan 51 inci maddenin birinci fıkrasının (a) ve (b) bentlerinde yazılı olanlar kesindir. 51 inci maddenin birinci fıkrasının (c), (c) ve (d) bentlerinde yazılı cezalara karşı ise, kararın bildirilmesi tarihinden itibaren 15 gun icinde, Oda Yonetim Kurulu yoluyla Yuksek Onur Kuruluna hak arayıcı başvuru yapılabilir. 51 inci maddenin birinci fıkrasının (c) ve (d) bentlerinde tanımlanan cezaların uygulanabilmesi icin Yuksek Onur Kurulunun onayı gerekir.
Meslek uygulamasından gecici olarak uzaklaştırılanlar
MADDE 53 – (1) Uyeler ya da diğer meslek mensuplarından gecici olarak mesleği uygulamaktan uzaklaştırılanlar, bu sure icinde hicbir surette mesleki etkinlikte bulunamazlar. Meslekten uzaklaştırılmalarına karşın mesleki etkinliklerini yurutenler Oda ve Birlik tarafından derhal butun ilgili yerlere ve kuruluşlara duyurulur ve kararın uygulanması sağlanır.
Gecici uzaklaştırmanın aksine hareket
MADDE 54 – (1) Gecici olarak mesleği uygulamaktan uzaklaştırılanlar, mesleklerini uygulayamadıkları gibi mesleklerinin uygulanması icin imza da kullanamazlar. Aksine hareket edenlerin cezaları bir kat daha artırılır.
Odadan cıkarılma kararı
MADDE 55 – (1) Odadan cıkarılma kararı, ancak genel hukumlere gore medeni haklarını yitirmiş olanlar ya da meslekten uzaklaştırılmalarında kesin zorunluluk gorulenler hakkında verilebilir.
Oda Denetleme Kurulu
MADDE 56 – (1) Oda Denetleme Kurulu, Genel Kurulca iki yıl icin secilen 7 asıl ve 7 yedek uyeden oluşur.
(2) Oda Denetleme Kurulu ilk toplantısında bir başkan ve her toplantı icin ayrıca raportor secer.
(3) Denetleme Kurulu, denetimler dışında en gec uc ayda bir toplanır. Mazeretsiz olarak ust uste uc toplantıya ya da denetimlere katılmayan ya da katılamayacağını bildiren Denetleme Kurulu uyesi cekilmiş sayılır ve yerine sırada bulunan yedek uye gecer. Gorevden ayrılan ya da cekilmiş sayılan Denetleme Kurulu uyeleri, yerine gelen yedek uye kalmaz ve kurul uye sayısı salt coğunluğun altına duşerse, Oda Olağanustu Genel Kurulu yapılarak, yeniden Denetleme Kurulu asıl ve yedek uyeleri secilir. Yeniden secilen Denetleme Kurulu ilk Olağan Genel Kurul toplantısına kadar gorev yapar.
(4) Oda Denetleme Kurulu gerek gormesi halinde calışmalarında bilirkişi hizmetinden yararlanır. Gerektiğinde Oda Mali Muşaviri, Oda Yeminli Mali Muşaviri ve Oda Muhasebecisi de denetlemeye katılır. Kurulun faaliyet konusu işleri yurutmek icin her turlu gideri Oda butcesinden karşılanır.
Oda Denetleme Kurulunun gorev ve yetkileri
MADDE 57 – (1) Oda Denetleme Kurulunun gorev ve yetkileri şunlardır:
a) Odanın, şubelerin ve temsilciliklerin hesaplarını ve bunlara bağlı butun işlemleri en az uc ayda bir denetleyerek hazırlayacağı raporu Oda Yonetim Kuruluna vermek,
b) Odanın hesap işleri ile Yonetim Kurulunun hazırladığı bilanco, yeni donem butcesi ve personel kadroları hakkındaki raporunu, Oda Genel Kuruluna sunulmak uzere hazırlamak,
c) Zorunlu durumlarda oybirliği ile verecekleri kararla, Oda Genel Kurulunun olağanustu toplantıya cağrılmasını Yonetim Kurulundan istemek,
(2) Oda Denetleme Kurulu, TMMOB mevzuatı cercevesinde calışır.
Birlik organlarına secilebilme
MADDE 58 – (1) Odanın Yonetim, Denetleme ve Onur Kurulu uyeleri, aynı zamanda Birliğin Yonetim ve Denetleme Kurulu uyeliklerinden birine de secilebilirler.
Organlara yeniden secilme
MADDE 59 – (1) Calışma donemini tamamlayan uyeler, adaylık koşullarını sağladıkları takdirde aynı goreve yeniden secilebilirler. Ancak;
a) Herhangi bir nedenle Oda Onur Kurulundan Oda Ana Yonetmeliğinin 51 inci maddesinin birinci fıkrasının (c), (c) ve (d) bentlerinden ceza alan uyeler, Oda, şube ve temsilcilik organlarına aday olamazlar.
b) Odanın yonetim, onur, denetleme kurulları ile birlik yonetim ve yuksek onur kurulu uyeliklerinde; aynı organda ardışık iki donem, aynı organda toplam olarak altı donem asıl uye olarak gorev almış kişiler yeniden bu organa asıl uye olarak aday olamazlar.
Oda Danışma Kurulunun oluşumu
MADDE 60 – (1) Oda Danışma Kurulu; Oda Uyesi Turk Muhendis ve Mimar Odaları Birliği Yonetim, Denetleme, Yuksek Onur Kurulu Uyeleri, Oda Yonetim, Oda Onur, Oda Denetleme Kurulu, şube yonetim kurulu asıl ve yedek uyeleri, il, ilce, işyeri temsilcileri, onceki donemlerde Oda organlarında gorev yapmış uyeler, Oda komisyonları uyeleri ile Yonetim Kurulunun uygun gormesi dahilinde Oda calışmalarına katkıda bulunan uyelerden oluşur. Oda Yonetim Kurulunca en az altı ayda bir toplantıya cağrılır.
Oda Danışma Kurulu toplantısı
MADDE 61 – (1) Oda Danışma Kurulu, en az altı ayda bir Oda Yonetim Kurulunun cağrısıyla toplanır. Toplantıları Oda Yonetim Kurulu Başkanı yonetir.
Oda Danışma Kurulu gorev ve yetkileri
MADDE 62 – (1) Danışma Kurulunun gorev ve yetkileri şunlardır:
a) İki Genel Kurul arasındaki donemde; Genel Kurulun gorev ve yetkilendirme sınırları icerisinde, Oda politikalarına ilişkin goruş uretilmesi ve Oda yapısına işlerlik kazandırılması acısından onerilerde bulunur. Oneriler Oda Yonetim Kurulu tarafından yururluğe konulur. Aksi halde gerekceli acıklama Oda Yonetim Kurulu tarafından Oda Danışma Kurulu uyelerine yazı ile duyurulur.
b) Mevzuat hazırlama ve değişiklik onerileri ile ilgili goruş verebilir.
c) Oda organlarının kararlarına ilişkin gerek duyulduğunda goruş uretir.
c) Gerek duyulduğunda Oda yapısına işlerlik kazandırmak icin Oda ic duzenlemeleri ile ilgili yonetmelikleri hazırlayarak Oda Yonetim Kuruluna onerir.
d) Oda Yonetim Kurulu ile Şube ve Temsilcilik Yonetim Kurullarınca gundeme getirilen konuları goruşur ve Oda Yonetim Kuruluna tavsiye kararlarını iletir.
e) Şube Olağan Genel Kurulu tarihleri icin goruş verebilir.
DORDUNCU BOLUM
Şubeler ve Temsilcilikler
Şubelerin kurulma amacı ve yetkileri
MADDE 63 – (1) Uyelerin Oda ile ilişkilerini guclendirmek ve Oda calışmalarına katılmalarını sağlamak amacıyla Şubeler oluşturulur. Şubelerin ayrı tuzel kişilikleri yoktur.
Şubelerin kuruluşu
MADDE 64 – (1) Şubelerin kuruluşu, aşağıdaki koşulların sağlanması ve yerine getirilmesi halinde gercekleşir:
a) Şube olmak icin istemde bulunan il temsilciliği sınırları icerisinde ikamet eden uye sayısının, Odaya kayıtlı toplam uye sayısının %10'undan fazla olması,
b) İl temsilciliğine kayıtlı uye sayısının yarıdan bir fazlasıyla şube olma isteğinin yazılı ve gerekceli olarak ortaya konulmuş olması, şube kurulmasını talep eden temsilciliğin, gerekceli temsilcilik kurulu kararı ile Oda Yonetim Kuruluna iletilmesi, Oda Yonetim Kurulunun tavsiyesi ile Oda Genel Kurul gundemine onerilmiş olması,
c) O ilde bulunan uyelerin iş alanları ve yoğunluğunun şube olmayı gerektirmesi,
c) Oda Genel Kurulunun, şube kurulması yolunda goruşmelere katılan uyelerin 2/3 coğunluğu ile karar alması.
Şubelerin kurucu kurulları ve ilk Genel Kurul
MADDE 65 – (1) Oda Genel Kurulunun onay kararı uzerine, Oda Yonetim Kurulu, Şube Yonetim Kurulu secimine kadar hazırlık calışmalarında bulunmak uzere 7 kişilik Kurucu Yonetim Kurulunu atama ile oluşturur. Kurulan Şubenin ilk Genel Kurulu, Oda Yonetim Kurulunca saptanan tarihte yapılır ve bu ilk Genel Kurulun ilan ve gerekli hazırlıkları Kurucu Kurul ile birlikte Oda Yonetim Kurulunca yerine getirilir.
Şube organları, gorev ve yetkileri
MADDE 66 – (1) Şubenin karar, yurutme ve yardımcı organları şunlardır:
a) Karar ve yurutme organları:
1) Şube Genel Kurulu,
2) Şube Yonetim Kurulu,
b) Yardımcı organları:
1) Şube Danışma Kurulu,
2) Komisyonlar.
Şube Genel Kurulu
MADDE 67 – (1) Şubelerin Genel Kurulları iki yılda bir Ocak ayında başlayıp Şubat ayı sonuna kadar, Şube Yonetim Kurulunca belirlenen gun ve yerde toplanır. Genel Kurul tarihinin gundemde goruşulecek konular goz onune alınarak bir cumartesi akşamına kadar tamamlanması ve pazar gunu secimler yapılacak şekilde duzenlenmesi zorunludur.
Şube Genel Kurulunun oluşumu
MADDE 68 – (1) Şube Genel Kurulları, şube sınırları icinde bulunan Oda uyelerinden oluşur ve uye tam sayısının salt coğunluğu ile toplanır. İlk toplantıda coğunluk olmazsa, ikinci toplantıda coğunluk aranmaz.
Şube Genel Kurulunun toplanmasında usul
MADDE 69 – (1) Şube Yonetim Kurulu, Genel Kurul toplantısından en az 15 gun once, Genel Kurula katılacak uyelerin Oda Yonetim Kurulu tarafından ucer kopya olarak hazırlanmış listelerini, toplantının yerini, gununu, saatini, gundemini ve ilk toplantıda coğunluk olmadığı durumda ikinci toplantıya ilişkin konuları belirten bir yazı ile birlikte gorevli İlce Secim Kurulu Başkanlığına iletir. İlce Secim Kurulu Başkanlığınca incelenerek onaylanan listeler uc gun sure ile Şubenin ilan yerinde uyelerin incelemesine sunulur. Askı suresince uyelerin itirazları, Şube aracılığı ile ya da doğrudan gorevli hÂkime şahsen yapılır ve uye listesi İlce Secim Kurulu Başkanlığınca kesinleştirilir.
Şube Genel Kurulunun gundeminde bulunması zorunlu maddeler
MADDE 70 – (1) Şubelerin Genel Kurul gundemine aşağıdaki maddelerin konulması zorunludur:
a) Başkanlık Divanı Secimi,
b) Calışma raporunun okunması, goruşulmesi ve hakkında karar alınması,
c) Şube Yonetim Kurulu adaylarının belirlenmesi ve duyurulması,
c) Secimler.
Şube Genel Kurulunun acılması
MADDE 71 – (1) Şube Genel Kurulları, Yonetim Kurulu başkanı, yardımcısı ya da Yonetim Kurulunun kendi icinden belirleyeceği bir uye tarafından, Oda gozlemcisinin toplantıda hazır bulunmasıyla acılır ve gundemin birinci maddesi gereğince Başkanlık Divanı secilir.
Şube Genel Kurulu divanının oluşumu ve uygulanacak hukumler
MADDE 72 – (1) Şube Genel Kurullarında, Başkanlık Divanı bir başkan, bir başkan yardımcısı ve iki yazmandan oluşur. Genel Kurullarda, TMMOB Genel Kurul toplantı esasları uygulanır.
Şube Genel Kuruluna katılma koşulları
MADDE 73 – (1) Şube Genel Kurullarında bulunmak, goruşmelere katılmak ve oy kullanmak icin, Oda Yonetim Kurulunca hazırlanıp gorevli hÂkim tarafından kesinleştirilen uye listelerinin imzalanması yoluyla alınmış Genel Kurul giriş kartının ve Oda kimliğinin gosterilmesi zorunludur. Organ ve delege secimlerinde Oda uye kimlik kartı yerine, nufus cuzdanı da kullanılabilir.
Şube Genel Kurul tutanağı
MADDE 74 – (1) Genel Kurul goruşmeleri ve kararları bir tutanağa bağlanarak Başkanlık Divanı uyeleri tarafından imzalanır ve dosyasında saklanmak uzere Şube Yonetim Kuruluna verilir. Ayrıca Oda gozlemcisi de toplantıya ilişkin olarak duzenlediği raporu Oda Yonetim Kuruluna iletir.
Şube Olağanustu Genel Kurul toplantısı
MADDE 75 – (1) Olağanustu Genel Kurul;
a) Şubeye kayıtlı uye sayısının beşte ikisinin Şube Yonetim Kuruluna başvurusu ile,
b) Oda Denetleme Kurulunun hesap işleri ile ilgili olarak oy birliği ile aldığı karar uzerine,
c) Şube Yonetim Kurulunun ucte iki coğunlukla aldığı karar uzerine,
Şube Yonetim Kurulu tarafından toplantıya cağrılır.
(2) Birinci fıkranın (a) ve (b) bentlerinde belirtilen durumlarda, Şube Yonetim Kurulu, başvuru tarihinden itibaren en gec bir hafta icinde karar alarak Genel Kurulu, karar tarihinden itibaren en gec bir ay icinde olağanustu toplantıya cağırmak zorundadır.
(3) Olağanustu Genel Kurul toplantısı Olağan Genel Kurul toplantısı gibi yapılır. Ancak sadece onceden duyurulan gundem maddeleri goruşulup karara bağlanır. Gundeme madde eklenemez ve cıkarılamaz.
Şube Genel Kurulunun Oda Yonetim Kurulunca toplanması
MADDE 76 – (1) Şube Yonetim Kurulu uyelerinin hepsinin birden cekilmesi, ayrılan uyelerin yerine gececek yedek kalmaması ya da Şube Yonetim Kurulunun herhangi bir nedenle yapılması gereken Genel Kurulu yapmaması ya da yapamaması hallerinde, toplantı Oda Yonetim Kurulunca yapılır.
Şube Genel Kurulu, gorev ve yetkileri
MADDE 77 – (1) Şube Genel Kurulunun başlıca yetkileri şunlardır:
a) Yonetim Kurulu raporunu incelemek, haklarında karar almak ve gelecek donem calışmaları icin Yonetim Kuruluna direktifler vermek,
b) Yonetim Kurulunun getireceği yeni donem gelir ve gider butce tasarısını, gecici ve surekli ucretli kadrolarını inceleyerek aynen ya da değişiklikle Oda Genel Kuruluna sunulacak şekilde onaylamak,
c) Yonetim Kurulu icin, 7 asıl, 7 yedek uyeyi secmek.
Şube Yonetim Kurulu
MADDE 78 – (1) Şube Yonetim Kurulu, 7 asıl, 7 yedek uyeden oluşur ve secimden sonra yaptığı ilk toplantıda aralarından bir başkan, bir başkan yardımcısı, bir yazman ve bir sayman uye secmek suretiyle gorev boluşumu yapar.
Şube Yonetim Kurulu toplantıları ve karar yeter sayısı
MADDE 79 – (1) Yonetim Kurulu, en az ayda bir kez olmak uzere belirleyeceği aralıklarla ve coğunlukla toplanır. Toplantıyı, başkan bulunmadığı zaman başkan yardımcısı, o da bulunmazsa yazman uye yonetir. Kararlar coğunlukla alınır, oylarda eşitlik halinde oturum başkanının oyu yonunde karar alınmış sayılır.
(2) Daha once goruşulen ve karara bağlanan bir konunun yeniden goruşulebilmesi icin Yonetim Kurulunun 2/3 coğunlukla karar alması gerekir.
Şube Yonetim Kurulu uyelerinin cekilmiş sayılması
MADDE 80 – (1) Haber vermeksizin art arda uc toplantıya gelmeyen, hangi nedenle olursa olsun uc ay sureyle toplantılara katılmayan uye cekilmiş sayılır ve yerine sıradaki yedek uye cağrılır. Başkan, başkan yardımcısı, yazman ya da sayman uyelerden cekilen olursa, ilk toplantıda bu gorevler icin yeni uye secilir.
Şube Yonetim Kurulunun gorev ve yetkileri
MADDE 81 – (1) Şube Yonetim Kurulunun başlıca gorev ve yetkileri şunlardır:
a) Genel Kurulda alınan kararları uygulamak,
b) Şube sınırları icinde Odayı temsil etmek,
c) Meslek alanlarının geliştirilmesi ile ilgili incelemeler yapmak, yaptırmak ve buna ait raporları, şube genel kuruluna ve Oda Yonetim Kurulunun onayına sunmak,
c) Uyelerinin, mesleki onur, hak ve cıkarlarını koruyacak onlemleri saptamak, bu konuda girişimlerde bulunmak,
d) İstendiğinde bilirkişilik, hakemlik, eksperlik, juri uyeliği, danışmanlık gibi gorevlere uyeleri arasından adaylar onermek ve gorevlendirmek,
e) Calışmalarına yardımcı olmak uzere komisyonlar kurmak, uyelerini belirlemek ve calışmalarını duzenlemek,
f) Şube sınırları icindeki temsilcilikleri denetlemek, gerekli işbirliği ve iletişimi sağlamak,
g) Oda merkezi ile işbirliği ve iletişimi sağlamak; şube yonetim kurulu kararlarını toplantıyı izleyen hafta icinde Odaya gondermek,
ğ) Şube Genel Kuruluna sunulmak uzere calışma raporunu, bilancoyu, yeni donem gelir-gider butce tasarılarını hazırlamak, gecici ve surekli hizmetliler kadrosunu saptayarak Şube ve Oda Genel Kurullarının onayına sunmak,
h) Gerektiğinde Şube Genel Kurulunu olağanustu toplantıya cağırmak,
ı) Birlik Danışma ve Oda Koordinasyon Kurulu toplantılarına hazırlıklı olarak katılmak, gerektiğinde Şube Danışma ve Koordinasyon kurulunu toplantıya cağırmak,
i) Şubenin aylık etkinlikleri ile gelir-gider durumunu, kasa ve banka bakiyelerini, izleyen ayın sonuna kadar Oda Yonetim Kuruluna bildirmek ve Oda Yonetim Kurulu kararları doğrultusunda banka hesabı acmak-kapatmak,
j) Oda Denetleme Kurulunun Şubeyi denetlemesi sırasında yardımcı olmak,
k) Şube Yonetim Kurulunun başkan, başkan yardımcısı, yazman ve sayman uyeleri, Şube sınırları icinde kalmak koşuluyla, benzer gorevdeki Oda Yonetim Kurulu uyelerinin bu Yonetmelikt