Acık Oğretim Fakultesi tum bolumlerin AOF Ders Notları ve cıkmış sorularını pdf formatında paylaşan internet sitesi: https://www.sinavbu.com/aof/
Acil Durum ve Afet Yonetimi Adalet Aşcılık Bankacılık ve Sigortacılık Buro Yonetimi ve Yonetici Asistanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Cağrı Merkezi Hizmetleri Cocuk Gelişimi Dış Ticaret Elektrik Enerjisi Uretim, İletim ve Dağıtımı Emlak ve Emlak Yonetimi Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Ev İdaresi Fotoğrafcılık ve Kameramanlık Halkla İlişkiler ve Tanıtım İlahiyat (Arapca) İlahiyat İnsan Kaynakları Yonetimi İş Sağlığı ve Guvenliği İşletme Yonetimi Kulturel Miras ve Turizm Laborant ve Veteriner Sağlık Lojistik Marka İletişimi Medya ve İletişim Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Ozel Guvenlik ve Koruma Perakende Satış ve Mağaza Yonetimi Radyo ve Televizyon Programcılığı Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sosyal Hizmetler Sosyal Medya Yoneticiliği Spor Yonetimi Tarım Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri Yaşlı Bakımı Yerel Yonetimler Web Tasarımı ve Kodlama