Bu konu; Burcu Guneş Gul Kokusu 2013 Albumu Tanıtımı haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, pop muziğin guclu sesi Burcu Guneş nihayet yeni albumun hazırladı ve piyasaya sureceği gunu bekliyor. Gul Kokusu isimli albumunde tam 12 bulunan Burcu Guneş, bu albumu icin tam 2 yıl calıştı..İşta albumun detayları..

Gectiğimiz sene "Oflaya Oflaya" ve "Cıkmaz Sokaklar" gibi internet ve dijital platformlar uzerinden milyonlarca kez tıklanan şarkılara sesiyle hayat veren Burcu Guneş, 2012 yazında "Aşk Gribi" ve "Bir Sevgi İstiyorum" şarkılarıyla album oncesinde sevenlerine surprizler yapmaya devam etmişti. 2 yıllık calışma surecinden sonra Burcu Guneş "Gul Kokusu" isimli yeni album calışmalarını tamamladı.

Yeni albumuyle aynı ismi taşıyan, sozu Deniz Erten'e, muziği ise Deniz Erten ve Reşit Gozdamla'ya ait olan "Gul Kokusu" isimli şarkısını, gectiğimiz gunlerde Murad Kucuk yonetmenliğinde kliplendirdi. Burcu Guneş, onumuzdeki gunlerde muzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanan albumu icin; "Her yer gul kokacak!" dedi.

Albumde; Sezen Aksu, Deniz Erten, Eflatun, İsra Gulumser, Murat Guneş gibi bircok değerli muzisyenin şarkıları yer alıyor.

Albumdeki Şarkılar:

Gul Kokusu
Sen Kaybı
Unutma Beni Cicekleri Feat. Enbe
Bir Lokma Sevda Feat. Eflatun
Aşk Gribi
Bir Sevgi İstiyorum
Oflaya Oflaya
Gecer
Hasret Kaldım
Yasaklı Kitaplar Gibi
Zarar