Bir sure once kaybettiğimiz arabeks dunyasının Muslum Baba lakaplı Muslum Gurses'in yepyeni albumu "Veda" 15 Nisan 2013 tarihinden itibaren muzik marketler de yerini alacak.
Muslum Gurses'in yeni albumu ile ilgili detay bilgilere geciyorum.

Muslum Gurses'in isteği uzerine album 15 Nisan 2013'te "Veda"adıyla raflarda yerini alacak
KAYITLAR, HASTANEYE YATMADAN ONCE TAMAMLANDI
Vedanın kayıtları Muslum Gurses hastaneye yatmadan once tamamlanmıştı. Ancak sanatcının ailesinin isteği uzerine album, sanatcının olumunun 40. gununun ardından muzikseverler ile buluşuyor.
"OLURSEM ALBUMUN ADINI VEDA KOYUN"
Ameliyata girmeden once album icin uc şarkı daha okuyan Muslum Gursesin tek vasiyeti buydu: Olursem albumun adını Veda koyun Yeni ve lezzetli bir album bırakıyorum sevenlerime. Hakkınızı helal edin, dualarınızı esirgemeyin. Hayat bana zordu; ama guzeldi!...Hoşcakalın dostlarım
11 eserden oluşan Veda albumunde, Mahzuni Şerif, Aşık Daimi, Yavuz Top, Mehmet Ali Metin, Selahattin Celik ve Abdulkadir Algın gibi değerli isimlerin eserleri ile birlikte Anonim eserler de yer alıyor. Yonetmenliğini Kemal Arapoğlunun yaptığı albumun aranjoru ise Huseyin Arapoğlu.
Muslum Gursesin Vedası, Kadırga Produksiyon etiketiyle 15 Nisan tarihinden itibaren tum muzik marketlerde satışa sunulacak