Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "CHP'ye oy veren sevgili kardeşlerim, 15 Mayıs sabahı 77 kişi var CHP listelerinde. DEVA'lı, Saadetli, Gelecekli, hepsi pazartesi sabahı istifa edecek. Senin oyunla secilecekler, başka partiye gidecekler" dedi. Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "CHP'ye oy veren sevgili kardeşlerim, 15 Mayıs sabahı 77 kişi var CHP listelerinde. DEVA'lı, Saadetli, Gelecekli, hepsi pazartesi sabahı istifa edecek. Senin oyunla secilecekler, başka partiye gidecekler" dedi.
İnce, Bursa'nın Nilufer ilcesi Gorukle Mahallesi'nde partisinin duzenlediği mitingde, diğer muhalefet liderlerinden farklı olduğunu soyledi.
Secim vaatlerini sıralayan İnce, şunları dile getirdi:
"Ben Turkiye Cumhuriyeti'nin bir oğretmeniyim. Yıllarca milletvekilliği yaptım ama soyluyorum, 'Mavi Vatan'ı destekliyorum, Libya tezkeresini destekliyorum, Azerbaycan'a yardım edilmesini de.
İHA'ları SİHA'ları destekliyorum. Benim ordumun, benim askerimin, benim polisimin işine yaradı mı o İHA'lar, SİHA'lar? Evet, yaradı, Erdoğan'ın damadıymış, umurumda değil. Ben secildiğimde destek vermeye devam edeceğim. Destek vereceğim, bizim politikamız bu, doğruya doğru, yanlışa yanlış.
Bakın yine bir başka konu. İzmir, CHP'nin kalesi. İzmir birinci sıra adayı Taraf gazetesi yazarı. Ne diyor biliyor musunuz? 'Kemalizm ırkcılıktır.' diyor.
CHP'ye oy veren sevgili kardeşlerim, 15 Mayıs sabahı 77 kişi var CHP listelerinde. DEVA'lı, Saadetli, Gelecekli, hepsi pazartesi sabahı istifa edecek. Senin oyunla secilecekler, başka partiye gidecekler. Ben senin yerinde olsam muhru basarım Memleket Partisine."
İnce, konuşmasının ardından meydanda genclerle yuruyerek fotoğraf cekildi.