Adana'da eski damadı Uğur Doğan tarafından oldurulen Şerife Yıldız ile kızı Sumeyye Ergin, gozyaşları arasında toprağa verildi. Şerife Yıldız'ın imam oğlu Ali Yıldız, 'Acımız cok buyuk. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yukumuz ağır' diye konuştu. Dun saat 12.30 sıralarında Sarıcam ilcesi Akkuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda fabrikada işci olarak calışan 3 cocuk babası Uğur Doğan, şiddetli gecimsizlik nedeniyle gecen ocak ayında boşandığı eşi Rahime Yıldız'ın (41) annesi Şerife Yıldız'ın yaşadığı mustakil eve gitti.
KURŞUN YAĞDIRDI
Doğan, o sırada bahcede ekmek pişiren eski kayınvalidesi Şerife Yıldız, baldızı Sumeyye Ergin ile yengesi Cennet Yıldız'a tabancayla kurşun yağdırdı. Rahime Yıldız panikle evin bahcesinden kacarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olayın ardından Uğur Doğan, eve girip başına tabanca ile ateş etti. Adrese gelen sağlık gorevlileri Şerife Yıldız, Sumeyye Ergin ve Uğur Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Cennet Yıldız ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI
Adana Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsileri tamamlanan Şerife Yıldız ile kızı Sumeyye Ergin'in cenazeleri, yakınları tarafından alınarak Akkuyu Mahalle Mezarlığı'na goturuldu. Şerife Yıldız'ın imam olan oğlu Ali Yıldız, cenaze namazını kıldırmak icin mezarlığa geldi. Yıldız, "Acımız cok buyuk. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yukumuz ağır. Annemi de kız kardeşimi de cok seviyorum. Allah onların gunahlarını affetsin" dedi. Yıldız, gozyaşları arasında anne ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı. Helallik alınmasının ardından Şerife Yıldız ile kızı Sumeyye Ergin, yan yana defnedildi.
"SANA AKIL VERENLER BUNLAR" DEMİŞ
Ote yandan Uğur Doğan'ın, olaydan saatler once eski eşinin yaşadığı siteye gidip, cocukları A.D. (17), M.D. (11) ile E.N.D.'yi (5) yanına aldığı ortaya cıktı. Doğan'ın, otomobildeki cocuklarını "Ben bir yere gideceğim" diyerek yol kenarında indirdiği, daha sonra da Şerife Yıldız'ın evine gittiği oğrenildi. Doğan'ın evin bahcesine girdiğinde eski eşine, "Sana akıl verenler bunlar. Onlara gunlerini gostereceğim" deyip, tabancayı ateşlediği belirtildi. Doğan'ın cenazesi de yakınları tarafından alınarak Kızılkaş Mahallesi'nde toprağa verildi.ADANA'da eski damadı Uğur Doğan (44) tarafından oldurulen Şerife Yıldız (68) ile kızı Sumeyye Ergin (28), gozyaşları arasında toprağa verildi. Şerife Yıldız'ın imam oğlu Ali Yıldız, "Acımız cok buyuk. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yukumuz ağır" diye konuştu. Cifte cinayetin ardından intihar eden şupheli Uğur Doğan da koyunde toprağa verildi.