Oktay.la Facebook Durum Beğenme 3 Gun Boyunca UCRETSİZ 1000 Beğeni YUKLENİN DOSTLAR
Merhaba Arkadaşlar
İyinetin o kadar ekmeğini yedik size hizmetler sunduk siz bize saygılarınızı sundunuz, bundan boyle tum ozel gunlerde (Bayram ve Ozel gunler) durum beğenme UCRETSİZ olacaktır.
Begen.oktay.la kalitesini herkezin tatmaya hakkı var
Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Yılbaşına ozel ilk Ucretsiz uygulamamız 31.12.2011 00:01 da başlayıp 03.01.2012 de bitecektir.
Yoğunluk olabilir normaldir. Sunucu zaten gec acılıyor lutfen bekleyiniz.
Beğenileriniz TURBO tarifeden yapılacaktır. (Ucretli Tarife)
Sunucu Anlık 500 Kişiyi kaldırabilir. 500 den fazla olacağı icin Sayfaya ulaşmaması normal olacaktır. Korkulacak bir şey yok 10 dk sonra tekrar deneyiniz.
Sunucu gunde 3 Kere yedek almaktadır. Yedek Alırken KENDİSİNİ KAPATIR. Korkacak veya aaaa sunucu cotu yiyecek bir şey yok sadece yedek alıyor
Sayfaları, fotografları, Album, Not vs. bunları sadece ucretli uyelerimiz beğenebilir. Beğendirmeye calışırsanı 1 hakkınız gider sonra bana "benim hakkım neden gitti" deneyin
Herkesin gunde 3 kere1000 beğeni hakkı vardır. 3 kullanımdan sonra Limit 25 e duşecektir.
Uygulama Kurallarını okuyunuz sonra Neden Benim hesabım engellendi demeyin uygulama KURALLARA UYMAYANI OTOMATİK ENGELEMEKTEDİR.
Begen.oktay.la Giriş icin Tıklayınız
Alternatif Giriş icin Tıklayınız
Ucretli Uye Girişi
Facebook App Girişi
Olumlu Olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum...
Ucretli Uye Fiyatları ve bilgileri icin Tıklayınız
Uygulama Nasıl Kullanılır.
-begen.oktay.la giriş yapıp ve gerekli izinleri verrin
-Cıkan kutucukları dolduruyourz ve "devam et" butonuna basıyoruz.
-Aboneliklerin acık olmasına dikkat ediniz . (Ayarlar) (Zaman Tuneli Abone Ayarları)
-Paylaşdığınız durumun "herkeze acık" olmasına dikkat ediniz.
-Profildeki yaşınızın +18 olması gerekmektedir.
Uygulama Kuralları
-Ozel geliştirdiğimiz kelime filitresi ile kotu niyetli paylaşımların kullanıcıları direk engelenilecek ve kotu niyet teşkil ettiği icin takibe alınıp hakkında suc duyrusunda bulunulucaktır.
- Kufur, Argo, *****grafik yayınlar, siyasi vb. ibsabların fikirlerini ve ozgurluklerini etkileyecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Bu tur paylaşımlarda bulunanlar uygulamadan engellneceklerdir.
-*****grafik vb. paylaşımı yapanlar direk facebooka şikayet edilerek sayfaları ve profili kapatılacaktır.
-Uygulama ucretsiz uyeler icin beğeni limiti 35 kişi ile sınırlıdır. (Max 35 kişi gelir, ortalama 20 kişidir.)
-Ucretsiz uyeler fotograf, video, bağlantı, sayfa durumlarını beğenemezler.
-Bir profil diğer bir profilin durumunu beğenemez.
-Bu uygulama aracılığı ile ticaret yapanlar icin ozel takip başlatılıp hukuki yollara başvurulur.
-Kullanıcılar kendi arzuları ile uygulamaya giriş yapıp oluşabilecek sorunlardan oktay.la ve tum ekip sorumluu değildir.
-İlişki durumu ozel hayata girdiği icin beğeni durumu pasif olarak ayarlanmıştır.
-Uygulamada ki acıklardan yararlanarak kotu niyet teşkil eden kişi ve kuruluşlar hakkında takibe gidilir ve hukuki yollara baş vurulur.
-Ucretli uyelerimizi referans olarak gosterme hakkı gizlidir.
-Uyelik paketlerinde değişiklik yapma hakkımız gizlidir.
-Uygulamayı kullananlar kuralları okumuş ve kabul etmiş olarak sayılır.
Teşekkur ederiz.