Yedi Mavi AVM'deki Togg Deneyim Merkezi'ne, 12 adet Turkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X, tırlarla getirildi.
Aracların indirildiğini goren vatandaşlar, bu anları cep telefonlarıyla goruntuledi.
Tırlardan indirilen araclar, Togg Deneyim Merkezi onundeki otoparka indirildi. Aracların, randevu sistemiyle sahiplerine teslim edileceği oğrenildi.
Deneyim merkezini ziyaret eden vatandaşlar, Turkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X'i detaylı şekilde inceleyerek arac hakkında bilgi edinme fırsatı buluyor.
- "Karşı goruşlu, olmama rağmen bu aracı cok sevdim"
Togg'u gormeye gelen vatandaşlardan Erkan Taş, Togg'u cok beğendiğini ve gurur duyduğunu soyledi.
Togg'un Gebze'deki yerini de ziyaret ettiğini anlatan Taş, "Araba on numara, sıkıntı yok. Vatana millete hayırlı olsun. Bu araba yerli ve milli bir arac. Gelmiyor diyenler, kahveden eve, evden kahveye giden insanlar. Togg'lar geliyor. Yeterli sayıda gelmiyor o da zamanla olabilecek bir şey. Ben her yerde goruyorum. Vatanını seven herkes bundan gurur duymalı. Gurur duyulmayacak bir şey mi? Gurur duyulmayacak bir şey olsa ben şimdi burada olmazdım. Karşı goruşlu, olmama rağmen bu aracı cok sevdim. Arac gercekten arac." şeklinde konuştu.
Alperen Gokhan Ozlen de Togg'un gurur verici ve mukemmel bir arac olduğunu dile getirerek, şoyle konuştu:
"Cok gurur verici bir olay. Her katıldığım sokak roportajında da bunu haykırıyorum. Biz bunu anlatmayı vatan gorevi olarak biliyoruz. Gercekten mukemmel bir arac. Soylenecek soz cok var ama insanın aklına gelmiyor. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun bu araba. Gurur verici. Parasını verip almasan da bu araba senin. Her yerde anlatıp havasını atabilirsin. Gercekten bu oyle bir şey. Bunu sahiplenmek lazım. Bununla gurur duymak lazım. Ulke adına yapılan bir şey ve senindir."
Togg'u ilk kez gorme fırsatı bulduğunu soyleyen Taner Tayfur da "Burada olduğunu duydum, Togg'u gormeye geldim." dedi.
Togg'un, Turkiye adına gurur verici oluduğunu ifade eden Tayfur, "Ulkemiz icin, insanlarımız icin hayırlı olsun. Sadece gormek icin geldim. İlk kez goruyorum. Cok beğendim, cok guzel araba. Hayırlı uğurlu olsun. Konforu, her şeyi on numara, goruntusu de cok hoş. Cok beğendim ben. Ben de inşallah almayı duşunuyorum." diye konuştu.