Facebook Grubunuza 50k Aktif Uye 60 TL

Odeme : İşbank , cep bank, mislii , havale , eft
50:000 Kişi : 60 TL

Grubunuza gelen uyeler isteyerek ve otomatik katılımla karışık olarak gelmektedir.

Her gruba uye cekimi yapmıyorum, grubunuzu onaylamam lazım.

Facebook Grup Avantajları :

+ Grubunuzda yapığınız paylaşımlar uyelerinize bildirim olarak gitmektedir.
+ Grubunuzda etkinlik duzenleyerek, tum uyelerinizi etkinliğe davet edebilirsiniz.
+ Gruplar, sayfalardan reklam acısından daha on plandadır. Cunku paylaşmış olduğunuz icerikler ve duzenlemiş olduğunuz etkinliklerle reklamlarınız, uyelerinizle birebir temas halindedir.

Facebook Grubumu Nasıl Acabilirim ?

+ www.facebook.com/groups bu linkten kendinize ait bir grup oluşturabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Not : Grubunuzda kısa bir sureliğine yoneticilik vermeniz gerekebilir, grubunuzu gormem gerekiyor.

İletişim : Ozel mesaj veya
[email protected]

Kampanyamız Sadece 5 Kişi İcin Gecerlidir :::

1.
RebeLLi0us' Alıntı:
Aldım kullanıyorum gayet memnunum..
Genişletmek icin tıkla ...

2.

Dreamz' Alıntı:
Arkadaşın en sevdiğim tarafı bildiği işi yapıyor olması, bunun yanında da muşteri memnuniyetine onem verip, iletişim konusunda sıkıntısı olmaması. Boyle insanlarla alışveriş yapmaktan her zaman keyif aldım
50k paket aldım. Bitsin tekrar alcam.

3.

gaddarbaba' Alıntı:
Cok yardımcı bir arkadaş.
Kendisiyle anlaşılmıştır.
Herkese tavsiye olunur.

4.

FATIH_999' Alıntı:
bir pakette ben aldım bakalım sağolsun gayet yardımcı oldu iş teslimi bekliyorum

FATIH_999' Alıntı:
gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde uyeler grubumuza cekildi cok teşekkur ediyorum kendisine rahatlıkla guvenebilirsiniz.

5.

CemUter' Alıntı:
1 adet paket alınmıştır

Dip Not: Otolike ile sayfa buyutenlere gore fiyat pahalı gelebilir. Otolike yada başka kişilerin uye gonderme şekilleri ile kıyas yapıp, konuyu baltalıyıcı mesajlar yazmayınız. İtina ile uye kasıldığı gibi report'ta edilir. Herkese işlerinde başarılar ve bol kazanclar dilerim.