Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.

League of legends oynarken bazen ekran gidip hemen 3-4 saniye icerisinde tekrar gelıyor ama bu esnada monitor ışığı yanıyor. yani monitor kapanmıyor ekran gidip geliyor.
Ekran kartı fazla ısınma soz konusu değil ısı değerlerini kontrol ettim ve uzerindeki fanda hic bir sorun yok. işlemcide aynı şekilde.

Gecen gun bi kontrol ettim NFS mostwanted'ta denedim ondada aynı problem oldu yani lol'den kaynaklanan bi problem olmadığını anladım. NFS'de tek farkı ekrana otomatik cozunurluk ayarı cıkıo ve monitor kendine otomatık cozunurluk veriyor. Lolde boyle bişey cıkmıyor ama ekran gidişi ve gelişi tam olarak aynı 1280x1024 cozunurluğunde onerilen şekilde masaustu cozunurluğum var. Daha once boyle bi problemim yoktu

Oyunlardada aynı şekilde 1280x1024 kullanıyorum. Son olarak CS 1.6 da denedim onda boyle bi problemim yok gayet sağlıklı bi şekilde cs 1.6 oynayabiliyorum. ama CS cozunurluğu 800x600 şeklinde ? o.O Acaba cozunurlukle ilgili bi problemmi var ? daha onceden olmazdı ?

Birde son donemlerde ekranda titremeler olmuştu Ekran yenileme hızım şuan 70hz de, sanırım daha once 75 ti hatırlamıyorum. ama 70 hz de şuan bi problem yok 60 ve 75 te monitor titreme yapıyor.

Son olarak ekran kartı modelim : ATI Radeon HD 4850 (256 BİT) 2GB
Ben monitorden şupheleniyorum veya virus gibi şeylerden ekran kartım sağlam daha yeni. ama monitor 7 senelik problemım sizce donanımsal mı yazılımsalmı

ati catalys contor center'da cozunurluğum yine masaustundeki ile aynı 1280x1024 32 bit 70hz

Lutfen yardımcı olun fikirlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum.