Detaylı Bilgi ( PM istemeyiniz ): Arkadaş kasma sayfalarında gezer. Durumları beğenir. Post atar ve arkadaş kasar. Size tanıdık geldi değilmi? Bir aralar forumlarda buna benzer yontem dolaşıyordu imacrosla durum beğenip kolayca kasıyordu herkes arkadaşını. Ancak 1 durumu 80 kişi beğendiği icin arkadaşlık isteği gelmiyordu. Yontem patlayınca durumu beğenen sayısı 0 oldu ancak aktiflik devam etti. Bende bu yontemi yeniden uyarladım tıpatıp aynısı olmasada işleyiş aynı. Oto post atıyor durum beğeniyor. Kişiler ekliyorlar siz isterseniz kabul ediyor isterseniz etmiyor abone yapıyorsunuz. Bu kişilerin aktifliğini bilmeyen yoktur. Profilinize abone cektirdiniz diyelim 10bin bir durum paylaşın kac kişi beğeniyor? Taş catlasa 2 kişi. Bununla sadece diyorum sadece 100 arkadaş kasın bir durum paylaşın ve gelen durum beğenisini yorumları gorun.
Sayfalar icin: Profili acıp kastıktan sonra ismini sayfa isminiz yapıyorsunuz. Bir kac gun bekleyip sayfanızla birleştiriyorsunuz. (Dublicate)
5 Gunluk Garanti Belgesi Profiliniz Kapanırsa Para İade ( Bizim yontemimiz yuzunden, Profile abone v.s cektirilmemiş olması gerekir Paypal )
iletişim: [email protected][/CENTER]
Odeme : PAYPAL
Fiyat: 34TL
Pozitif: Profil kapanma, telefon onay kodu istemek, hesap kitlenmesi, arkadaşların abonelerin azalması, dublicate yaptığın sayfanın aktifleşmesi ve uyenin azalmaması, facebookun aldığı onlemler burada işe yaramaz!

Eski Bottan Referanslar:

Emphatic' Alıntı:
Uygulama + VPS alındı. Hızlı kurulum. Arkadaş sağolsun sorularıma sıkılmadan cevap veriyor. Kullanıp goreceğiz ne kadar başarılı. Hayırlı işler.
Genişletmek icin tıkla ...

MiB' Alıntı:
1 Adet Alındı. Teşekkurler.

lacin' Alıntı:
1 adet alındı gayet guzel calışıyor..

tommy' Alıntı:
satin alindi cok iyi program + cok ilgili satici
tskler

HTML:
Alıntı: Xlnzr Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster Mukemmel bir şekilde calışıyor, 1 saatte yuzden fazla abone kazandım . Screenshot alıp yollacağım.

theknightelf' Alıntı:
1 adet aldım Teşekkur ettim hocam.

mirza8686' Alıntı:
1 adet alındı

HTML:
Alıntı: GCnocqed Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster kurulum yapıldı arkadaş hızlı ve deneyimli teşekkur ediyorum

HTML:
Alıntı: Salihweb Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster Satın alındı teşekkurler

HTML:
Alıntı: Crowley Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster Satın alındı.

HTML:
Alıntı: ByMaster Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster makro satın alındı

HTML:
Alıntı: saglamkazanc Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster arkadaşlar macroyu kurup denedim şu anda sorunsuz calışıyor epeyde tekrarlama yaptı. Calışma hızında ve kasmada sıkıntı yok. Arkadaşa teşekkur ediyorum

HTML:
Alıntı: Mute_Monarch Nickli Uyeden Alıntı Mesajı goster arkadaş referans verdi. gercekten cok uğraştı ilgisi icin teşekkur ederim. şuan sorunsuz calışıyor program

-