Bilim Ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Yaz Okulu Destekleme Ve Yetiştirme Kursları E-Kılavuzu ve Takvimi yayınlandı Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yonergesinin "Kurs merkezi ve kurs acma yetkisi" başlıklı 5. maddesi 10. fıkrasındaki; "(10)Bilim ve sanat merkezlerinde bilim ve sanat alanlarında yaz okulu acılabilir. Acılacak yaz okulları ile ilgili iş ve işlemler Ozel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Mudurluğu tarafından hazırlanacak Yaz Okulları Uygulama Kılavuzu hukumleri doğrultusunda yurutulur." hukumleri gereğince bilim ve sanat merkezlerinde acılacak "Yaz Okulu Kapsamında Destekleme ve Yetiştirme Kursları" ile ilgili usul ve esasları kapsayan Bilim ve sanat merkezleri yaz okulu kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları iş ve işlemlerine ilişkin kılavuz yayınlandı.
2022-2023 EĞİTİM VE OĞRETİM YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ (BİLSEM) YAZ OKULU DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI TAKVİMİ
BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ (BİLSEM) YAZ OKULU DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI e-KILAVUZU icin tıklayınız.
Ahmet KANDEMİR