Merhaba. Şoyle bir sorunum var;
Telefonum oyunlarda sesli konuşurken mikrofonu telefon konuşması olarak algıladığı icin sesim takım arkadaşlarıma az gidiyordu ve bende şu urunu aldım:
AKG Tip C Kulaklık | Samsung Turkiye Samsung Tip C Kulaklık
www.samsung.com
Urunu aldıktan sonra arkadaşlarım bu sefer de kulaklığın mikrofonu senin sesini az alıyor dedi ve bende inanmadım denedim ve cidden sesimi az alıyor. Bilgisayarda Apple Earbuds ile test ettim cidden Earbuds mikrofonu daha iyi. Apple bu şaşırmamak lazım tabii ki. Kulaklığı iade edeceğim fakat size sorularım var hocalarım.
İade ettikten sonra şu urunleri alacağım;
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptoru Satın Alın USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptoru, standart 3,5 mm ses jaklarınızı USB-C aygıtlarınıza bağlamanıza olanak veriyor. Kulaklık ve hoparlor icin ideal bir secim.
www.apple.com
3,5 mm Kulaklık Jaklı EarPods 3,5 mm Kulaklık Jaklı EarPods ile, gelen aramaları cevaplayabilir, muzik ve videoları duraklatıp tekrar oynatabilir, ses seviyelerini ayarlayabilirsiniz. Online satın alın ve ucretsiz gonderimden yararlanın.
www.apple.com
3.5mm yerine lightning cıkışlı alabilirim ama 3.5mm benim icin daha avantajlı olacağını duşunuyorum.
Apple urunleri benim telefonumda calışır mı?
Bu arada Samsung Galaxy S20FE kullanıyorum.