Merhaba, muzik dinlemek ve oyun oynarken laptopa bağlayarak kullanacağım bir kulaklık almak istiyorum. Fakat oyunu oynarken aynı zamanda sesli goruşmede yapıyorum, goruşme sırasında cızırtı gibi problemler dışında sesimi karşı tarafa bağırarak aktarmamam benim icin yeterli olacak. Buna uygun bir kablosuz kulaklık onerebilir misiniz? Bağlantı kopması ve eşleme problemlerinin olmaması da cok onemli bir kriter. Laptopta oynanacak olan CS:GO, Valorant tarzı FPS oyunları icin oyun modu olan bir kulaklık mı gerekir yoksa oyun modu olmayan kulaklarda tatmin eder mi bilemiyorum.

Kendi yaptığım araştırmalar ve izlediğim incelemeler sonucu bu kriterlere uyan 4 farklı model tespit ettim.

QCY T5 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik QCY T5 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr

Haylou T15 Bluetooth Kulak İci Kulaklık, Suya Dayanıklı, 60 Saat Calma, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou T15 Bluetooth Kulak İci Kulaklık, Suya Dayanıklı, 60 Saat Calma, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, 20 Saat Calma, Cift Mikrofonlu ENC, 35 dB Ses, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, 20 Saat Calma, Cift Mikrofonlu ENC, 35 dB Ses, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr

QCY T7 Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik QCY T7 Bluetooth Kablosuz Kulak İci Kulaklık, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr

Bu 4'u arasından yukarıda bahsedilen kriterlere en uygun ve en sorunsuz model olarak hangisini onerirsiniz? Varsa farklı onerileriniz 200 TL maksimum butcedir.